Amin... Tek ihtiyacımız olan şey dua
Amin Ömürcüm inşallah geçer ama kanser ne kadar geçerse artık
Amin ablacım inşallah...
Kayınpederim rahatsız bir tek o kafamıza takılıyor son 3 aydır. Rabbim daha fazlasını göstermesin inşallah. Çok teşekkür ederim canım yüreğine sağlık
Çok geçmiş olsun günicen...Allah yardımcısı olsun inşallah...Benim dayımda kanserdi ama atlattı...Onun ki nasıl çok ilerlemiş mi :26::26::26:
Keşke bakmasaydım ya ufff
Size de geçmiş olsun canım bi daha tekrarlamasın uzak olsun inşallah
iyiyim abla heyecanlıyımyarın doğuma gidiorumm dua edin bana
Selam geldim
kötüyüm ben kötüyümm
Düzelme durumu varmı peki:26:
İnşallah canım zordur bu hastalıkla uğraşmak
Çok geçmiş olsun günicen...Allah yardımcısı olsun inşallah...Benim dayımda kanserdi ama atlattı...Onun ki nasıl çok ilerlemiş mi :26::26::26:
Keşke bakmasaydım ya ufff
Hadi hayırlısıyla gelsin bebeğin inşallah canımm güzel bir doğum olur inşallahh..
geldin mi süslüüüü
Allahtan bu topikte herkesin kocası sevgilisi yanında ama benim görümcem ve bekarlar seni napar bilemiycem
Gerçekten zor... Doktorlar veriyo işte kemoterapiyi adam kendine gelemiyor ondan sonra
Üzülme bak çok üzülürüm
Dayınınki neydi hatırlatmak gibi olmasında kuzum :2:
Geldim
Sen napıyosun canım
Yorma canım kendini şimdiKızlaarrr belim kopuyor kopuyorr heralde geliyor benimkiler akıntım gelmiş kan gibi birşeyde vardı anladım 1 haftadır ağrı çekiyorum yok bu seferr gelir inşallah ya sıkıldım artık. İşlerimde var evde bu ağrılarla nasıl yapcam bilmem nevresim çarşaf ütüleyecektim misafir takımlarını yıkadım da anneme sermek için gardırobu mu düzenlemem lazım mutfağı silicem haftasonu başka işler ve ütü falan da yapınca dün kalmuştı mutfak. Muhteşeme kadar bitircemm keyf yapcam sonra halim kalırsa.. Aslında ben bugün helva kavurcaktım hem kandil ölmüşlerimizin ruhuna hem de pargalıya ama işler var işte vaktim yok..
Bekarları bilmem de senin görümce beni o ayakla bile parçalar
canımm şu an çok fenayım çok fazla sancım varrr ve 2 saatim var çıkmama öğlenci kızı da gönderdim yoksa onu bırakır yerime eve giderdim ama yeni başladı ölüyorumm.. Bu regl gecikti ya kistte var süründürür şimdi tam zamanı annem gelecek bu haftaaa.
Kızlaarrr belim kopuyor kopuyorr heralde geliyor benimkiler akıntım gelmiş kan gibi birşeyde vardı anladım 1 haftadır ağrı çekiyorum yok bu seferr gelir inşallah ya sıkıldım artık. İşlerimde var evde bu ağrılarla nasıl yapcam bilmem nevresim çarşaf ütüleyecektim misafir takımlarını yıkadım da anneme sermek için gardırobu mu düzenlemem lazım mutfağı silicem haftasonu başka işler ve ütü falan da yapınca dün kalmuştı mutfak. Muhteşeme kadar bitircemm keyf yapcam sonra halim kalırsa.. Aslında ben bugün helva kavurcaktım hem kandil ölmüşlerimizin ruhuna hem de pargalıya ama işler var işte vaktim yok..
Dayımın boğazında vardı günicen...Baya ilerlemiş durumdaydı dışardan hissediliyordu tümör...Eğer kemoterapiye yanıt vermeseydi gırtlağa doğru ilerlerdi
Gerçekten zor... Doktorlar veriyo işte kemoterapiyi adam kendine gelemiyor ondan sonra
Üzülme bak çok üzülürüm
Dayınınki neydi hatırlatmak gibi olmasında kuzum :2:
Kızlaarrr belim kopuyor kopuyorr heralde geliyor benimkiler akıntım gelmiş kan gibi birşeyde vardı anladım 1 haftadır ağrı çekiyorum yok bu seferr gelir inşallah ya sıkıldım artık. İşlerimde var evde bu ağrılarla nasıl yapcam bilmem nevresim çarşaf ütüleyecektim misafir takımlarını yıkadım da anneme sermek için gardırobu mu düzenlemem lazım mutfağı silicem haftasonu başka işler ve ütü falan da yapınca dün kalmuştı mutfak. Muhteşeme kadar bitircemm keyf yapcam sonra halim kalırsa.. Aslında ben bugün helva kavurcaktım hem kandil ölmüşlerimizin ruhuna hem de pargalıya ama işler var işte vaktim yok..
Dayımın boğazında vardı günicen...Baya ilerlemiş durumdaydı dışardan hissediliyordu tümör...Eğer kemoterapiye yanıt vermeseydi gırtlağa doğru ilerlerdi
Yorma canım kendini şimdi
Yapar valla agresiftir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?