Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Amin canım

Hürrem ne zaman ölcek yaaaabla seninle şöyle okkalı bi kutlama yapalım topikte

Ablam amin inşallah iyileşir... Bizim herşeyimiz bu hastalık yüzünden kaldı.Sevgilim ortamı idare edeceğim diye kendini paralıyor resmen ona da üzülüyorum
Son testlerde küçülmüş dedi dr ama hala kemoterapiye devam

Küçülme varsa bu iyiye işaret tatlım... Kemoterapi sonrası çok sarsılmış oluyorlar evet...Dedem de akciğer kanseriydi... Çok yaygınlaştı artık Herkesten ırak olsun inşallah...

Çok geçmiş olsun canım,babamda gırtlak kanserine yakalandımaalesef 5 sene gırtlak ve ses telleri alındı konuşamıyor hiç..

Sizede geçmiş olsun abla...

Amin canım

Hürrem ne zaman ölcek yaaaabla seninle şöyle okkalı bi kutlama yapalım topikte

Daha vardır ölmesine bekleyeceğiz biraz daha yapalım valla hürremcileri azıcık kızdıralımmmm

Onun içinde kolay değildir tabi,bu hastalık zor maalesef Demekki kemoterapi iyi sonuç veriyor,buda güzel bir haber

Sağol canım benim,çok zor atlattı ama söylemedik kendisinede anlıyor tabi ne olduğunu

Sağol canım benim,çok zor atlattı ama söylemedik kendisinede anlıyor tabi ne olduğunu

Anlamazlar mı.Benim dedeme de söylemediler ama saçlar dökülmeye başlayınca anladı...Dedemin son safhasındaydı farkedildiğinde...Ağzından kan geldi inat etti gitmedi doktora en son düşüp kalmış bir yerde öyle götürdüler doktora kanser dedi...Dedem hep dua ederdi 40 gün yatak 41. gün toprak die...Hastaneye yattı 41. gün vefat etti

Son düzenleme:
Evet ama final olur heralde hürrem ölünce dört gözle bekliyorum
Pek severim ben onu aslında bilmiyosun sen

Ne kadar çok

Maalesef hem de çok yıpratıcı bir süreç...Hele bir de canı tatlıysa oy oyyy

Ablam size de geçmiş olsun çok

Başınız sağolsun

Başın sağolsun kuzum... Kayınvalidem artık diyo ki Allah çok çektirmesin. Herşeyin hayırlısı olsun...
Evet küçülme var ama o kadar umutsuz ki kendisi...Tüm çocukları olarak etrafında dört dönüyoruz resmen ama umutsuz hala

Ne kadar çok

O konulara girmeyelim

Son düzenleme:
Başınız sağolsun

Sağolun...Allah günahlarını affetsin inşallah.Mekanı cennet olsun...
Allah sizinde yardımcınız olsun

Tüh yaaa hep de zamansız gelir bunlar zaten:26:

evet sırma daha bişi gelmemiş ama kahverengi lekeler var nasıl sancım var anlatamam yaaa belimden sırtımdan bişiler kopuyor sanki..

Bırak herşeyi bir şey yapma dinlen...Kaç gündür çok yoruluyorsun zaten annen yabancı değil anlar durumunu o bile yapar ütüyü...Dinlen biraz sen

valla hem de ne yorulmak tabii annem de yapar4 dün yaptım ütülerimiş zaten birşeyim yoktu beyin yorgunluğu oluyor işte bedenen bişi yok koliden çıkartıp mühür vurup numara veriyorum yine koliye tabii daha dolaplarda yer açıcam da yerleştircem o sonra ki iş ama bugün belim fena annmde gelicem tüm gün evdeyim her işini yaparım dedi sağolsun da benim içime sinmiyor annem geliyor diye değil.

canım geçmişler olsun inşallah tamamen sağlığuına kavuşurr mübarek günde Rabbim tez şifa versin İnşallah..

canı babana da çok geçmiş olsun. Sigara çok içiyor muydu gırtlak kanseri genelde çok sigaradan oluyor ciğer ve gırtlağa çok sirayet ediyor. Allah beterindne korusun yine de.

Hürrem ölebilemez daha canımm çok beklersinizzzz artık Hürrem'in zamanı ne ölmesii ayoll pargalıya yapcaktım helvayı bennn hemi de bol fıstıklı

Bbamda geç kaldı aslında ses kısıklığı oluyordu soğuk su içtim boğazlarım şşti diyordu hep,meğerse ilerleme olmuş arada ..3. evrede anladılar doktorlar 4. evrede zaten tehlikeliymiş..Kemo almadı ama koah hastası birde son çare ameliyat dendi kurtuldu evet ama dağgibi adam hayata küstü ilk başta..Şimdi daha iyi ama bunada şükr düyoruz,,çok zor günler geçirdi gerçi..

Ne kadar çok

Bende bendee bekliyorumm

Maalesef hem de çok yıpratıcı bir süreç...Hele bir de canı tatlıysa oy oyyy

Ablam size de geçmiş olsun çok

Sağol canım benim rabbim drmansız dert vermesin yinede

Sağol canım 50 yıl içti nerdeyse

Hürrem gebersinde gör bak helva kavurup lokma dökecezz

Yandın kuzum sen akşama
Öffff bu da gelse bi dert gelmese bi dert
Hürremde ölcek bekliyoruz kutlama yapcaz

Size de allah şifa versin abla

Dört gözle bekliyorum ama kadın yaşlanmadı bile kaç çocuk annesi

Canımm başınız sağolsun herşeyin başı sağlık hayatta hiçbirşeyi takmaya değmez. Benim annemde karaciğerinden tedavi gördü ama bir müddet testler yaptılar teşhis koymak için öldüm öldüm dirldim 1 sene iğne vuruldu tedavisi bitti son sonuçları cuma günü alacak. İlk aldıkları iyi çıkmış bunlar biraz geç çıkıyormuş. O da iyi çıkarsa bitti ama sürekli hastaneye gidecek 3 ayda bir kontrol çok zor şüphesi bile kötü çok Rabbim kimselerin başına vermesin.

Ben gittim kızlar listeleri çıkarmak zorundayım yarın sabahtan astırıcam öpüyorumm..

Allah yardımcısı olsun onunda sizinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…