Amin canımKayınpederim akciğer kanseri...
Kitle 2 hafta önce yapılan testlerde biraz küçülmüş. Ama inan 3 aydır biz biliyoruz çektiklerini ve o kadar kötü ki.
Her kemoterapide çok çok sarsılıyor
Rabbim düşmanıma bile vermesin
Kemotreapi zordur zatenne kanseri :26:iyileşme durumu vardır herhalde demi..Umarım atlatır
Hoş geldnnnnnelin değmişken hürrem içinde helva kavursana bacım yiyelim
Çok geçmiş olsun canım,babamda gırtlak kanserine yakalandımaalesef 5 sene gırtlak ve ses telleri alındıkonuşamıyor hiç..
Kemotreapi zordur zatenne kanseri :26:iyileşme durumu vardır herhalde demi..Umarım atlatır
Çok geçmiş olsun canım,babamda gırtlak kanserine yakalandımaalesef 5 sene gırtlak ve ses telleri alındıkonuşamıyor hiç..
Kayınpederim akciğer kanseri...
Kitle 2 hafta önce yapılan testlerde biraz küçülmüş. Ama inan 3 aydır biz biliyoruz çektiklerini ve o kadar kötü ki.
Amin canım
Hürrem ne zaman ölcek yaaaabla seninle şöyle okkalı bi kutlama yapalım topikte
Ablam amin inşallah iyileşir... Bizim herşeyimiz bu hastalık yüzünden kaldı.Sevgilim ortamı idare edeceğim diye kendini paralıyor resmen ona da üzülüyorum
Son testlerde küçülmüş dedi dr ama hala kemoterapiye devam
Küçülme varsa bu iyiye işaret tatlım... Kemoterapi sonrası çok sarsılmış oluyorlar evet...Dedem de akciğer kanseriydi...Çok yaygınlaştı artık Herkesten ırak olsun inşallah...
Sizede geçmiş olsun abla...
Okur o geçmişi duramaz
Sağol canım benim,çok zor atlattı ama söylemedik kendisinede anlıyor tabi ne olduğunu
Evet ama final olur heralde hürrem ölünce dört gözle bekliyorumDaha vardır ölmesine bekleyeceğiz biraz dahayapalım valla hürremcileri azıcık kızdıralımmmm
Onun içinde kolay değildir tabi,bu hastalık zor maalesefDemekki kemoterapi iyi sonuç veriyor,buda güzel bir haber
Sağol canım benim,çok zor atlattı ama söylemedik kendisinede anlıyor tabi ne olduğunu
Pek severim ben onu aslında bilmiyosun sen
Küçülme varsa bu iyiye işaret tatlım... Kemoterapi sonrası çok sarsılmış oluyorlar evet...Dedem de akciğer kanseriydi...Çok yaygınlaştı artık Herkesten ırak olsun inşallah...
Sizede geçmiş olsun abla...
Daha vardır ölmesine bekleyeceğiz biraz dahayapalım valla hürremcileri azıcık kızdıralımmmm
Onun içinde kolay değildir tabi,bu hastalık zor maalesefDemekki kemoterapi iyi sonuç veriyor,buda güzel bir haber
Anlamazlar mı.Benim dedeme de söylemediler ama saçlar dökülmeye başlayınca anladı...Dedemin son safhasındaydı farkedildiğinde...Ağzından kan geldi inat etti gitmedi doktora en son düşüp kalmış bir yerde öyle götürdüler doktora kanser dedi...Dedem hep dua ederdi 40 gün yatak 41. gün toprak die...Hastaneye yattı 41. gün vefat etti
Anlamazlar mı.Benim dedeme de söylemediler ama saçlar dökülmeye başlayınca anladı...Dedemin son safhasındaydı farkedildiğinde...Ağzından kan geldi inat etti gitmedi doktora en son düşüp kalmış bir yerde öyle götürdüler doktora kanser dedi...Dedem hep dua ederdi 40 gün yatak 41. gün toprak die...Hastaneye yattı 41. gün vefat etti
Evet ama final olur heralde hürrem ölünce dört gözle bekliyorum
Ne kadar çok
Başınız sağolsun
Başın sağolsun kuzum... Kayınvalidem artık diyo ki Allah çok çektirmesin. Herşeyin hayırlısı olsun...
Evet küçülme var ama o kadar umutsuz ki kendisi...Tüm çocukları olarak etrafında dört dönüyoruz resmen ama umutsuz hala
Tüh yaaa hep de zamansız gelir bunlar zaten:26:
Bırak herşeyi bir şey yapma dinlen...Kaç gündür çok yoruluyorsun zaten annen yabancı değil anlar durumunu o bile yapar ütüyü...Dinlen biraz sen
Kayınpederim akciğer kanseri...
Evet ama final olur heralde hürrem ölünce dört gözle bekliyorum
Ne kadar çok
Maalesef hem de çok yıpratıcı bir süreç...Hele bir de canı tatlıysa oy oyyy
Ablam size de geçmiş olsun çok
evet sırma daha bişi gelmemiş ama kahverengi lekeler var nasıl sancım var anlatamam yaaa belimden sırtımdan bişiler kopuyor sanki..
valla hem de ne yorulmak tabii annem de yapar4 dün yaptım ütülerimiş zaten birşeyim yoktu beyin yorgunluğu oluyor işte bedenen bişi yok koliden çıkartıp mühür vurup numara veriyorum yine koliye tabii daha dolaplarda yer açıcam da yerleştircem o sonra ki iş ama bugün belim fena annmde gelicem tüm gün evdeyim her işini yaparım dedi sağolsun da benim içime sinmiyor annem geliyor diye değil.
canım geçmişler olsun inşallah tamamen sağlığuına kavuşurr mübarek günde Rabbim tez şifa versin İnşallah..
canı babana da çok geçmiş olsun. Sigara çok içiyor muydu gırtlak kanseri genelde çok sigaradan oluyor ciğer ve gırtlağa çok sirayet ediyor. Allah beterindne korusun yine de.
Hürrem ölebilemez daha canımm çok beklersinizzzz artık Hürrem'in zamanı ne ölmesii ayoll pargalıya yapcaktım helvayı bennn hemi de bol fıstıklı
Yandın kuzum sen akşamaBaşın sağolsun kuzum... Kayınvalidem artık diyo ki Allah çok çektirmesin. Herşeyin hayırlısı olsun...
Evet küçülme var ama o kadar umutsuz ki kendisi...Tüm çocukları olarak etrafında dört dönüyoruz resmen ama umutsuz hala
O konulara girmeyelim
Öffff bu da gelse bi dert gelmese bi dertevet sırma daha bişi gelmemiş ama kahverengi lekeler var nasıl sancım var anlatamam yaaa belimden sırtımdan bişiler kopuyor sanki..
valla hem de ne yorulmak tabii annem de yapar4 dün yaptım ütülerimiş zaten birşeyim yoktu beyin yorgunluğu oluyor işte bedenen bişi yok koliden çıkartıp mühür vurup numara veriyorum yine koliye tabii daha dolaplarda yer açıcam da yerleştircem o sonra ki iş ama bugün belim fena annmde gelicem tüm gün evdeyim her işini yaparım dedi sağolsun da benim içime sinmiyor annem geliyor diye değil.
canım geçmişler olsun inşallah tamamen sağlığuına kavuşurr mübarek günde Rabbim tez şifa versin İnşallah..
canı babana da çok geçmiş olsun. Sigara çok içiyor muydu gırtlak kanseri genelde çok sigaradan oluyor ciğer ve gırtlağa çok sirayet ediyor. Allah beterindne korusun yine de.
Hürrem ölebilemez daha canımm çok beklersinizzzz artık Hürrem'in zamanı ne ölmesii ayoll pargalıya yapcaktım helvayı bennn hemi de bol fıstıklı
Bbamda geç kaldı aslında ses kısıklığı oluyordu soğuk su içtim boğazlarım şşti diyordu hep,meğerse ilerleme olmuş arada ..3. evrede anladılar doktorlar 4. evrede zaten tehlikeliymiş..Kemo almadı ama koah hastası birde son çare ameliyat dendi kurtuldu evet ama dağgibi adam hayata küstü ilk başta..Şimdi daha iyi ama bunada şükr düyoruz,,çok zor günler geçirdi gerçi..
Bende bendee bekliyorumm
Sağol canım benim rabbim drmansız dert vermesin yinede
Ben gittim kızlar listeleri çıkarmak zorundayım yarın sabahtan astırıcam öpüyorumm..
Bbamda geç kaldı aslında ses kısıklığı oluyordu soğuk su içtim boğazlarım şşti diyordu hep,meğerse ilerleme olmuş arada ..3. evrede anladılar doktorlar 4. evrede zaten tehlikeliymiş..Kemo almadı ama koah hastası birde son çare ameliyat dendi kurtuldu evet ama dağgibi adam hayata küstü ilk başta..Şimdi daha iyi ama bunada şükr düyoruz,,çok zor günler geçirdi gerçi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?