- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
Kız kısmı canım sıkıldı demez
Ortaaaam sende takma kafana, ben bir işe gireyim bir iki ay maşımı biriktireyimde seninle bir tatile gidelimSalı akşam aldığım parfümlerim geldişu mizu ne hızlıymış yahu çarşamba sabah 9 da kargoya verdiler.
Anneme de kızdım biraz, kartımın ekstresi geldi gene, o kadar bankaya talimat yazdım mail adresime gönderin diye
Annem almış elbette, açmış birde banka olduğunu görünce, dönem borcunu ve toplam borcu da görünce
Ben sen benim adıma olan özel zarflarımı nasıl açarsın kısmıyla saldırıya geçtim ama, o da ''bankayla özel ne olabilir aranızda, seni ben doğurdum her evrakını açarımda yırtarımda'' şeklinde savunmaya geçti, kıyamet kopuyorDüşüncesiz, savurgan didi bana
Aman gecikmesin de erken gelsinDönem dönem olur bunlar ama
Haklı ama bankayla aranızda özel ne olabilir kadın ödüycek zaten parayıAnneme de kızdım biraz, kartımın ekstresi geldi gene, o kadar bankaya talimat yazdım mail adresime gönderin diye
Annem almış elbette, açmış birde banka olduğunu görünce, dönem borcunu ve toplam borcu da görünce
Ben sen benim adıma olan özel zarflarımı nasıl açarsın kısmıyla saldırıya geçtim ama, o da ''bankayla özel ne olabilir aranızda, seni ben doğurdum her evrakını açarımda yırtarımda'' şeklinde savunmaya geçti, kıyamet kopuyorDüşüncesiz, savurgan didi bana
Salı akşam aldığım parfümlerim geldişu mizu ne hızlıymış yahu çarşamba sabah 9 da kargoya verdiler.
Ortaaaam sende takma kafana, ben bir işe gireyim bir iki ay maşımı biriktireyimde seninle bir tatile gidelim
Anneme de kızdım biraz, kartımın ekstresi geldi gene, o kadar bankaya talimat yazdım mail adresime gönderin diye
Salı akşam aldığım parfümlerim geldişu mizu ne hızlıymış yahu çarşamba sabah 9 da kargoya verdiler.
Beğendin mi parfümü
ay benim annem de yapıyo onu ya ,ben de kaç defa böyle açtın mı açmasaydın keşke falan dedim ama hiç üzerine alınmıyor hemen açıp bakıyor nerde ne harcama yapmışım diye.Nerelere gittiğim de oradan anlaşılıyor.Bi keresinde ona söylemeden ankaraya gitmiştim orda da bişeyler yiyip içmişim kartla ödemişim ordan anladı.Bankaya işyerime gönderin dedim ama değişmedi adres.
Aman gecikmesin de erken gelsin
Haklı ama bankayla aranızda özel ne olabilir kadın ödüycek zaten parayıne kadar borç
Beğendin mi parfümü
Bulmadan ayrılan cengaverlerde varBknz. Ben
Öffffffff sıkıntı. Ya benim nerede ne harcama yaptığıma bakmıyorda direkt ödenecek kısmı ile ilgileniyor, zira ben söylemeden duramam anneme herşeyi söylerim, nerelerde harcadığımı da bilir
Biliyormusunuz ben birşey aldığımda annem poşeti görmesin diye kapıyı açtığımda salona girmeden merdivenlerden poşeti fırlatıyorum yukarı, ya da koşa koşa çok sıkışmışım gibi tuvalete gidiyor izlenimi yapıp poşeti odama fırlatıp salona iniyorum ahuahua
Öffffffff sıkıntı. Ya benim nerede ne harcama yaptığıma bakmıyorda direkt ödenecek kısmı ile ilgileniyor, zira ben söylemeden duramam anneme herşeyi söylerim, nerelerde harcadığımı da bilir
Biliyormusunuz ben birşey aldığımda annem poşeti görmesin diye kapıyı açtığımda salona girmeden merdivenlerden poşeti fırlatıyorum yukarı, ya da koşa koşa çok sıkışmışım gibi tuvalete gidiyor izlenimi yapıp poşeti odama fırlatıp salona iniyorum ahuahua
Ödetmem ben ona, şimdiye kadar kimseden para istemediğimi bilir o, istemem istemem harcarım sonra bir sıkışırım toptan kapatmak zorunda kalırlar1 kere oldu o, arkasından 4 yıl dayandım 4.000 küsür
Ben de bi kere evden kaçıp meydana gitmiştim ya ordan badi almıştım etiketlerini gazeteye sarıp atmıştım görmesin diye
Ne marka?
Ödetmem ben ona, şimdiye kadar kimseden para istemediğimi bilir o, istemem istemem harcarım sonra bir sıkışırım toptan kapatmak zorunda kalırlar1 kere oldu o, arkasından 4 yıl dayandım 4.000 küsür
Anaaaaaa senin bundan haberin var mıydı gözdoşyumurtladım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?