Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Aylık harcama mı

2 aylıkcık Evet ben biraz fazla harcıyordum, ama duruldum gerçekten...
Yani son aylarda 8 tane olan kredi kartımı 3 e düşürmüştüm mesela 9 aydır tüm maaşımı kartlarıma dağıtıp borcu bitenleri kapata kapata gelmiştim bu zaman. Son 3 tanesi kaldığında artık dayanamadım şirketteki baskılara, istifa ettim işte, şimdide sonuç

Güle güle kullan .
Ben de yeni bir parfüm aldım, elimdeki bitsin onu kullancam

ortak naaptın yauv? benim 1 tanecik kredi kartım var ve limiti de öyle çok yüksek değil.

ortak naaptın yauv? benim 1 tanecik kredi kartım var ve limiti de öyle çok yüksek değil.

Gs store'e çok harcıyordum geçen sene özellikle, internet satış sayfasını sömürdüm resmen, almadığım ürünü yoktur, maksat klup kazansın
Bir atkı koleksiyonum var benim, yaklaşık 80 tane
Parfümlere kozmetiklere de çok harcıyorum, ayakkabı ile kıyafetede Birde öyle etiket bakma huyum yoktur çok beğenirsem

Ödetmem ben ona, şimdiye kadar kimseden para istemediğimi bilir o, istemem istemem harcarım sonra bir sıkışırım toptan kapatmak zorunda kalırlar 1 kere oldu o, arkasından 4 yıl dayandım 4.000 küsür

1 kartın ödemesimi bu

8 tane kart ne demek gözdoş yaa aferin sana, 1kartın 2 aylık ödemesimi bu yoksa

Gözlük kullansan

Ben sokuyorum dimi sizi strese abla

Hayır canım bizlerinde geçikme oluyorya ondan dedimmmm

Bacağın iyileşsinde bir an önce bir iş bul mahsülcan...Ya da ailenden destek iste çalışmıyorsun zorlar seni yok yere faiz ödeme

Güle güle kullan .
Ben de yeni bir parfüm aldım, elimdeki bitsin onu kullancam

canım benim parfümlerim pek bitmez genelde durdukları yerde kendi kendilerine biterler çünkü ben hep aceleyle çıktığım için evden son anda onu sıkmayı unuturum.Size bi sır vereyim uyumadan önce azıcık sıkarım.Onu severim.

80 tane atkı mııııı

benim bir tanecik atkım var onu da 'bombolassi bombalassi bom bom bom siyah beyaz güm güm güm' sloganı tekrar meşhur olduğu maçta bulunduğum için öyle hatıra olsun diye almıştım.

hmmmm demek ki bizim kulüp o yüzden battı batacak duruma geldi.:26:

Gözlük kullanacağıma tırnaklarımı keserim
Sevmiyorum gözlük

Yok çok oksijen geçirgen kullandım kaç ay, o da gözlerimi kuruttu iyice... Kırmızı göz geziyordum... :26:

O zaman tırnaklarını kes kuzum

Tıpkı ben Herkes bakıyorum işyerinde ayrı sıkarlar, çantada ayrı, evde ayrı parfüm şişeleri var.
Ben evde sıkarım çıkmadan, tamam... :44:

Beşiktaşlımısın

Benim kocamda da atkı ve flama koleksiyonu vardır yurtdışındaki kulüplerin bile var

1 kartımın abla, 3 taneye düşürdüm zaten
Pınarcığım ben istemem, onlar düşünsün empati yapsınlar, asgarisi kadarını ayırmıştım zaten çıkmadan işten, faiz işlersede işlesin işe girince kapatırım ben onları, yapacak birşey yok, misafir geldi gene bana geçmiş olsuna sanırım seslerini duyuyorum gitsinler gelirim öptüm hepinizi

80 atkı mı...Allam bu takımı zengin etme mantığını anlayamıyorum ben.Benim eşimde beşiktaşlı bir şey alınacaksa önce kartal yuvasında var mı yok mu onu düşünür...Kullanmasın ama ordan alsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…