- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
Senin orası çok fenaydı ama ya
Aylık harcama mı
Aman gecikmesin de erken gelsin
Haklı ama bankayla aranızda özel ne olabilir kadın ödüycek zaten parayıne kadar borç
Beğendin mi parfümü
hugo boss orange diğeri de elizabeth arden ,onun kokusunu çok da hatırlamıyorum ama yine de fresh bir koku gibi aklımda kalmış zaten baya bi indirimdeydi ,indirimli olmasa almazdım ,ama inşallah doğru hatırlıyorumdur ya berbat bişiy çıkmaz.
Ama şimdilik ödesinler çalışamıyosun 4.000 küsür
Gözlük kullansanGözlerime lens çok batıyor
Tırnaklarımı uzun kullanmak istiyorum oje güzel duruyor diye ama ne kadar temiz bakarsam bakayım gözlerim çok hassas gene mikrop kaptı ya.
Erken geisin yeterkiii strese giriyoruz sonra
2 aylıkcıkEvet ben biraz fazla harcıyordum, ama duruldum gerçekten...
Yani son aylarda 8 tane olan kredi kartımı 3 e düşürmüştüm mesela 9 aydır tüm maaşımı kartlarıma dağıtıp borcu bitenleri kapata kapata gelmiştim bu zaman. Son 3 tanesi kaldığında artık dayanamadım şirketteki baskılara, istifa ettim işte, şimdide sonuç
ortak naaptın yauv? benim 1 tanecik kredi kartım var ve limiti de öyle çok yüksek değil.
Ödetmem ben ona, şimdiye kadar kimseden para istemediğimi bilir o, istemem istemem harcarım sonra bir sıkışırım toptan kapatmak zorunda kalırlar1 kere oldu o, arkasından 4 yıl dayandım 4.000 küsür
Yani son aylarda 8 tane olan kredi kartımı 3 e düşürmüştüm mesela 9 aydır tüm maaşımı kartlarıma dağıtıp borcu bitenleri kapata kapata gelmiştim bu zaman. Son 3 tanesi kaldığında artık dayanamadım şirketteki baskılara, istifa ettim işte, şimdide sonuç
Gözlük kullansan
Ben sokuyorum dimi sizi strese abla
Güle güle kullan.
Ben de yeni bir parfüm aldım, elimdeki bitsin onu kullancam
1 kartın ödemesimi bu
8 tane kart ne demek gözdoş yaa aferin sana,1kartın 2 aylık ödemesimi bu yoksa
Hayır canım bizlerinde geçikme oluyorya ondan dedimmmm
Gözlük kullansan
Canım oksijen geçirgenliği fazla olan lensleri kullan
Gs store'e çok harcıyordum geçen sene özellikle, internet satış sayfasını sömürdüm resmen, almadığım ürünü yoktur, maksat klup kazansın
Bir atkı koleksiyonum var benim, yaklaşık 80 tane
Parfümlere kozmetiklere de çok harcıyorum, ayakkabı ile kıyafetedeBirde öyle etiket bakma huyum yoktur çok beğenirsem
Gözlük kullanacağıma tırnaklarımı keserim
Sevmiyorum gözlük
Yok çok oksijen geçirgen kullandım kaç ay, o da gözlerimi kuruttu iyice... Kırmızı göz geziyordum... :26:
canım benim parfümlerim pek bitmez genelde durdukları yerde kendi kendilerine biterler çünkü ben hep aceleyle çıktığım için evden son anda onu sıkmayı unuturum.Size bi sır vereyim uyumadan önce azıcık sıkarım.Onu severim.
80 tane atkı mııııı
benim bir tanecik atkım var onu da 'bombolassi bombalassi bom bom bom siyah beyaz güm güm güm' sloganı tekrar meşhur olduğu maçta bulunduğum için öyle hatıra olsun diye almıştım.
hmmmm demek ki bizim kulüp o yüzden battı batacak duruma geldi.:26:
Gs store'e çok harcıyordum geçen sene özellikle, internet satış sayfasını sömürdüm resmen, almadığım ürünü yoktur, maksat klup kazansın
Bir atkı koleksiyonum var benim, yaklaşık 80 tane
Parfümlere kozmetiklere de çok harcıyorum, ayakkabı ile kıyafetedeBirde öyle etiket bakma huyum yoktur çok beğenirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?