Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

buna bi de kahvaltı takımı hediyeydi ama ben ekleme yaptım gündelik takım yaptım hehehe

ivet aynen öle hiç dayanamıyooo:gitme:benım annem yok basımda babamyok sende böle yap dedım ama gercekten içim dolduumafoldumben

şükrolsun ama çok da iyi değilim kızlar..
ağır top gibiyim...
benim cadı da durmuyo sağolsun.
az önce bahçeye çıkardım dışarı çıkmak istedi.
yok dedim istemediğim çocukları alamaya kalktı.
köpeği içeri soktu!!
baydı beni sesimi bütün mahalle duydu yineee....delikafadulden

senin ufaklık da afacan oldu mu yandın derin ,2sinin birden peşinde koşturcan :1rolleyes:

aldım sayılırr cnm aglayıverdımmm bişey demediii
iyi bariii
ivet aynen öle hiç dayanamıyooo:gitme:benım annem yok basımda babamyok sende böle yap dedım ama gercekten içim dolduumafoldumben
öyle demeee aslı yaaa ağladım valla bu sözüneee
oyyy halbuki emeller sakin olur emme senin kız yaramazz

dün balık yemeğe gittik ya orda köpekler vardı deniz kıyısındaydık köpeklerden birinin ön patisi sakattı ya var ya ağladım ağlayacam nasıl sekiyordu içim yandı valla
eşim bakma dedi etkileniyorsun ama içim çok yandı ya
aklıma geldikçe ağlıyorum ne zalim insanlarr ya ne isterler zavallıdan aayyy ağlıyom yineeebilmiyorumkismile

kızlar ben işlerimi halledeyim malum yolculuk var saat kaç belli değil hazır ol dedi kocam daha makine boşaltılacak duş alınıp kuaföre gidilecekkk akannehir

kızlar ben işlerimi halledeyim malum yolculuk var saat kaç belli değil hazır ol dedi kocam daha makine boşaltılacak duş alınıp kuaföre gidilecekkk akannehir

dün gitmemiş miydin kuaföre ?

benim makine hala aynı ya ,su basıp duruyor mutfağı makine çalışmasa da akannehir

ama kocama göre ben abartıyomuşum ,2 damla suymuş alsanaalsanasmile

koridordaki halı bile ıslandı adam hala bana abartıyon diyo sempatiksalakcinni

cnm benım emelım üzülme kusum napalım kader böleymıs inşallah evlenınce cok mutlu olurum dun kandıldı cok dua ettım

Senin kocada gamsızmış dünürümkaydirigubbakcemile3

Benimde çöp öğütücüden su sızıyo bi kaç damla ben umursamıyorum benimki deli oluyosempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…