Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

öyle emelım cok sükür ilişkımde mutluyum allahıma bin sükür bde evlenırsek inşallahhhhhhhhhhh kız hamıle duas kabul olur dua et bana

servisi çağırdık emelcim de benim kocacım sağolsun adamlara söylediği saatten geç geldiler diye kapıyı açmamış akannehir

sonra da çıkmış işe gitmiş ,nolur azcık geç gidiversen

öyle emelım cok sükür ilişkımde mutluyum allahıma bin sükür bde evlenırsek inşallahhhhhhhhhhh kız hamıle duas kabul olur dua et bana
ederim hakkında o hayırlıysa o olsunn inşallahhhhhhh aslıcım beniiimmmm
servisi çağırdık emelcim de benim kocacım sağolsun adamlara söylediği saatten geç geldiler diye kapıyı açmamış akannehir

sonra da çıkmış işe gitmiş ,nolur azcık geç gidiversen

kocan da haklı söz verdin gel dimi ya da saat ver bekleyelim
açsaymış iyiymiş de iştee sinirlenmiş enişte

işine fazla sadık aynı kocammmmm :umursamaz:

tam bir işkolik :umursamaz:

gidiyomm kendinize iyi bakın

güle güle fıstığım Şeniz

sempatiksalakcinni amannn yazdım işteeee biraz başım dönüo gibi sersem gibiyim kullandığım haptan galiba yatıorum eşimde cumaya gitti yalnızım korkudan buraya girdim

sempatiksalakcinni amannn yazdım işteeee biraz başım dönüo gibi sersem gibiyim kullandığım haptan galiba yatıorum eşimde cumaya gitti yalnızım korkudan buraya girdim

korkuyo musun sende tek başına kalmaya?

eşin işe gidince napıyon?

yaprakkk kızz cok erken geldınnn

elifff benım mesai uzun bugünn yandımmmakannehir

kaçta çıkçan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…