cnm benım emelım üzülme kusum napalım kader böleymıs inşallah evlenınce cok mutlu olurum dun kandıldı cok dua ettım
Senin kocada gamsızmış dünürümkaydirigubbakcemile3
Benimde çöp öğütücüden su sızıyo bi kaç damla ben umursamıyorum benimki deli oluyosempatiksalakcinni
he yaa eliff ikisinin peşinden nasıl koşacam ben??akannehir
emel valla böyle cani insanlara ben de çok kızıyorum burda da zehir atıyolar hayvanlara manyak insanlar..
emelin bi kedisi vardı bahçeden ayrılmazdı üzüm koydu adını hayvanın ölüsünü bulduk kıza çaktırmadık gitti dedik hala nerde sarı bi kedi görse üzüm diye gidiyo peşinden..
aslıcığım senle görüşemedik sıkıntılısın bu ara sanırım...:teselli:
emel benim de makinede çamaşırlar asmamı bekliyoo..
elif bu erkekler delüü yaaa anlataminn derdini bunlaraaa...:1no2:
sen sağlam dur aslıcığım hayat bizi böyle sınıyor ara sıra....:teselli:
eliff seninki de gamsız desene!!
ben herhalde çıldırırım tam olarak benimki en azından tamir etmeye çalışır pasaklılığı ayrı konu...
ulenn ne rahat bu adamlarr yaaa...sordum şimdi sen de makinayla kafayı bozdun dedi sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
ulenn ne rahat bu adamlarr yaaa...
biraz kirli giysin yıkama çamaşırlarıı belki o zaman anlar..akannehir
neoluyo elifffffffffffffffffff uyumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:mymeka: belkı uyandırır senı
kaydirigubbakcemilebende sacını cekerım
yaa alışmış işte adam hazır mis gibiii...:umursamaz:olur mu hiççç ,elde yıkadım gömlekleri bi de 2 gün
nasıl olsa halloluyo işler
kız hangi ara gideyim evet dün gidecektim komşum geldi sonra aynı komşuya ben gittimm sonra balık yedikdün gitmemiş miydin kuaföre ?
benim makine hala aynı ya ,su basıp duruyor mutfağı makine çalışmasa da akannehir
ama kocama göre ben abartıyomuşum ,2 damla suymuş alsanaalsanasmile
koridordaki halı bile ıslandı adam hala bana abartıyon diyo sempatiksalakcinni
olursun tabii her ilşki bitecek değildir güçlü olcnm benım emelım üzülme kusum napalım kader böleymıs inşallah evlenınce cok mutlu olurum dun kandıldı cok dua ettım
oyyy iki kuzu peşindee derinim ya çok yorulacksın ama olsun büyüyecekler emel okula başlayınca rahatlarsın azcıkhe yaa eliff ikisinin peşinden nasıl koşacam ben??akannehir
emel valla böyle cani insanlara ben de çok kızıyorum burda da zehir atıyolar hayvanlara manyak insanlar..
emelin bi kedisi vardı bahçeden ayrılmazdı üzüm koydu adını hayvanın ölüsünü bulduk kıza çaktırmadık gitti dedik hala nerde sarı bi kedi görse üzüm diye gidiyo peşinden..
aslıcığım senle görüşemedik sıkıntılısın bu ara sanırım...:teselli:
emel benim de makinede çamaşırlar asmamı bekliyoo..
elif bu erkekler delüü yaaa anlataminn derdini bunlaraaa...:1no2:
çağırın bir tamirci elif böyle olmaz hortumu çıkmış belkihaberlerde görüyorum yazık ya kedilere köpeklere ne işkence ediyolar
kancalar geçiriyolar, neler neler yapıyolar :mymeka:
sorma ya 1 haftadır ben dertli oldum ,adam hala bana abartıyon diyo
kendi umurunda değil tabi temizlemiyo ki ortalığı
sen kalk mutfak paspasını su akan yere koy ,suyu çeksin diye akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?