Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

he yaa eliff ikisinin peşinden nasıl koşacam ben??akannehir
emel valla böyle cani insanlara ben de çok kızıyorum burda da zehir atıyolar hayvanlara manyak insanlar..
emelin bi kedisi vardı bahçeden ayrılmazdı üzüm koydu adını hayvanın ölüsünü bulduk kıza çaktırmadık gitti dedik hala nerde sarı bi kedi görse üzüm diye gidiyo peşinden..
aslıcığım senle görüşemedik sıkıntılısın bu ara sanırım...:teselli:
emel benim de makinede çamaşırlar asmamı bekliyoo..
elif bu erkekler delüü yaaa anlataminn derdini bunlaraaa...:1no2:

cnm benım emelım üzülme kusum napalım kader böleymıs inşallah evlenınce cok mutlu olurum dun kandıldı cok dua ettım

olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

Senin kocada gamsızmış dünürümkaydirigubbakcemile3

Benimde çöp öğütücüden su sızıyo bi kaç damla ben umursamıyorum benimki deli oluyosempatiksalakcinni

öldürcek beni akannehir

haberlerde görüyorum yazık ya kedilere köpeklere ne işkence ediyolar

kancalar geçiriyolar, neler neler yapıyolar :mymeka:

sorma ya 1 haftadır ben dertli oldum ,adam hala bana abartıyon diyo

kendi umurunda değil tabi temizlemiyo ki ortalığı

sen kalk mutfak paspasını su akan yere koy ,suyu çeksin diye akannehir

sen sağlam dur aslıcığım hayat bizi böyle sınıyor ara sıra....:teselli:
eliff seninki de gamsız desene!!
ben herhalde çıldırırım tam olarak benimki en azından tamir etmeye çalışır pasaklılığı ayrı konu...

tamir etmesine etti canım ,makine hiç çalışmıyodu

şimdi çalışıyor ama 2 gündür biyerlerden su sızıyor

bu sabah halletçekti bakalım inşallah

kız hangi ara gideyim evet dün gidecektim komşum geldi sonra aynı komşuya ben gittimm sonra balık yedik
cnm benım emelım üzülme kusum napalım kader böleymıs inşallah evlenınce cok mutlu olurum dun kandıldı cok dua ettım
olursun tabii her ilşki bitecek değildir güçlü ol
oyyy iki kuzu peşindee derinim ya çok yorulacksın ama olsun büyüyecekler emel okula başlayınca rahatlarsın azcık
ya ne zevk alıyorlar zavallılara işkence etmekten anlamıyorum kime ne zararı var ya acıkmıştır saldırır ya da zarar verilmiştir saldırır zavallı yoksa ne için saldırsın

eşim sevse de uzaktan bakar dokunamaz yaklaşmalarına bile izin vermez ama zarar verilince çok kızar
bi kuaför kaldııı nihayett
çağırın bir tamirci elif böyle olmaz hortumu çıkmış belki
ya da makinanın bir yeri var orada su birikiyor orayı boşaltın mı makinanın önünde altta sağında oluyor çeviriyorsun açılıyor
kapağı var önde çıkarıyorsun onu önce

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…