GünaydınGünaydın
Biraz işim vardı yaptım benimkiler uyandı sonra görüşürüz
Akşam eşim işte burda olun lütfen
Hayırlı bi şekilde bittirmek nasip eder ablacığım
Yettim gariii
Kahvaltı hazırladım bu ara ufaklığa onunula uğraşıyorum
Günaydın tatlım
Gerekeni yap abladün burda yoktun ben aslanlar gibi tek başıma mücadele ettim onlarla
Günaydın
Hayırlı bi şekilde bittirmek nasip eder ablacığım
Yettim gariii
Kahvaltı hazırladım bu ara ufaklığa onunula uğraşıyorum
Günaydın tatlım
Yapacam tabi korksun benden sonrada aman abla beddua etme sakın diyorhürroşumu seyredemem diyorrr ohhh ohhhh iyi yapmışsınnnn buzini bizim tarafa iyice çekmemiz lazım
Günaydınnn nevoşcummm
Amin canım sağoll az kaldı zaten bitmesine
Amin ablacığım tarısı bizimkilerin başına
Acil çıkış kızlar eşim uyandı gelirim sonra
İnşallah tanemcim oda olur
Görüşürüz canımm
Günaydınlarr şekerlerdün kızçemiyolcu ettik uçak rötar yaparak gece 11 de kalkmış yorgun bir halde gitti yine
İnşallah hayatım haziran'da gelecek tatil için eylül'de tekrar gidecek ocak ayındada mezun oluyor kısmetse
Günaydın
Kimse yoksa gideyimolivia peter walter beni bekliyo siz gibi değil
Yaz da gelmedi daha ama niye gelmiyorkar acaba kulaklarını çekeyim hepsininbakkk sen rabişeeeee ortalığı sessiz buldu ben yokum diye berrini kandıracak haaa yokk yaaaa zombi d,yom ya hürreme ondan dur bak neler etcem rabişe gelsindee neler söyleyecem onaa
Günaydın
Acil çıkış kızlar eşim uyandı gelirim sonra
Uzak geliyor sanki
gÜAllah kavuştursun abla..
ne güzel az kalmış yazın daha bol görüşürsünüz şurada ne kaldı hazirana dimi. Maşallah kızçene senin
Günaydın canımm
Aşkolsunnn onlar seninle bizim gibi muhabbet ediyorlar mı bir kere
valla yaz tatiline erken girdi bizim hatunlar. Hürrem zombi mi abla yaa görmedin mi saraya gelirken ne kadaar güzeldi ışık saçıyordu saçları ayrı, kıyafeti ayrı güzeldi mahinin ahı gitmiş vahı kalmış Hatçe tam zombi zaten
Günaydın nevoşumm.. Yarın cumartesi bu akşam bende burada olurum sanırım eşim film izleyelim falan demezse çünkü filmler var izleyelim deyip duruyordu kaç zamandır.
Görüşürüz..
Öyle düşünme bile,bir bakmışsın üni bitmiş bile yıllar o kadar çabuk geçiyorki
gÜ
Günaydınnn canım sağol evet az kaldı artık gelmesine dehürrem zombi tabiiii hürremciler bile yürüşüne düzeltsie dediler yanii ne uşık saçıyor demiiiii olsa olsa elektrik çarpar onuuuuu
G
Olabilir yürüyüşü birazcık kötü diye bu gerçekleri değiştirmez Mahi nasıl yürüyor kambur işte Hatçeyi ayakta görsek barii hep oturuyor hep oturuyor o saç başın haline ne demeli. Mahi zatem Meryem ana gibi oldu oğlunun yanında padişahın ne aradığı var ne sorduğu oğluna da sahip çıkamıyor zaten başı buyruk hareket ediyor. Hürremdeki ışık kimde var ki koskoca haremde kim var..
Günaydınnn
G
G
ünaydın lizabelimmmm nasılsın canım
Kabul ediyorsunuz yani kötü yürüdüğünübu bile güzel,mahinin nersei kambur yahu kadın dimdik yürüyor işte sülo onu haytaından çıkardı hürroş yüzünden o olmasaydı mutlu mesut yaşarlardı işte tabi tabiii ne ışık saçıyor olsa olsa kötülük ışığı olur onda
G
Günaydınnnn canım çiceklerle geldn yşne ne güzellllduydum ki rabiş seni hürremci yapmaya çalışıyormuş sakın kanayım deme rabişe yandaş toplyuor kendine
Günaydınnn
mutlu mesut yaşarlar mıydı abla sen buna inanıyor musun aşk bitmiş bir kere aşk yok Hürrem olmasa emin ol Hürrem olmasa da başka birine gönlü çoktan kayardı ilk Hürrem geldiğinde bile Mahi ile araları iyi değildi ki. Kimler geldi Hürrem'e rakip ama hepsi gittiler Mahi'ye bir Hürrem geldi kaldı ayrıca Gülfem'in üzerine gelmiş Mahi'de. Ne yapsaydı ezilse miydi ölse miydi sürgünde mi yaşasaydı eğer böyle güçlü olmasa kaybolup gitmişti diğerleri gibi aklını kullanmış işte göze göz dişe diş herkes çok iyi davrandı da bir Hürrem kötü sanki. Zehirlediler, yaktılar, yerlere yatırıp dövdüler, entrikalar yaptılar, Hele o pargalı gözü önünde Leo'yı zehirletti lokumları yedirip. Kısasa kısas.
günaydınn ablacımmnasılsınn allah kavustursun kızın gitmiş
evet arada kaldım ama sagolsun kardelen kurtardı benii
günaydın canım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?