Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Gerekeni yap abla dün burda yoktun ben aslanlar gibi tek başıma mücadele ettim onlarla

Yapacam tabi korksun benden sonrada aman abla beddua etme sakın diyor hürroşumu seyredemem diyorrr ohhh ohhhh iyi yapmışsınnnn buzini bizim tarafa iyice çekmemiz lazım

Günaydın
Biraz işim vardı yaptım benimkiler uyandı sonra görüşürüz
Akşam eşim işte burda olun lütfen

Günaydınnn nevoşcummm

Hayırlı bi şekilde bittirmek nasip eder ablacığım

Yettim gariii
Kahvaltı hazırladım bu ara ufaklığa onunula uğraşıyorum

Günaydın tatlım

Amin canım sağoll az kaldı zaten bitmesine

Amin ablacığım tarısı bizimkilerin başına

Günaydınlarr şekerler dün kızçemiyolcu ettik uçak rötar yaparak gece 11 de kalkmış yorgun bir halde gitti yine

Allah kavuştursun abla..

İnşallah hayatım haziran'da gelecek tatil için eylül'de tekrar gidecek ocak ayındada mezun oluyor kısmetse

ne güzel az kalmış yazın daha bol görüşürsünüz şurada ne kaldı hazirana dimi. Maşallah kızçene senin

Günaydın canımm

Kimse yoksa gideyimolivia peter walter beni bekliyo siz gibi değil

Aşkolsunnn onlar seninle bizim gibi muhabbet ediyorlar mı bir kere

valla yaz tatiline erken girdi bizim hatunlar. Hürrem zombi mi abla yaa görmedin mi saraya gelirken ne kadaar güzeldi ışık saçıyordu saçları ayrı, kıyafeti ayrı güzeldi mahinin ahı gitmiş vahı kalmış Hatçe tam zombi zaten

Günaydın
Biraz işim vardı yaptım benimkiler uyandı sonra görüşürüz
Akşam eşim işte burda olun lütfen

Günaydın nevoşumm.. Yarın cumartesi bu akşam bende burada olurum sanırım eşim film izleyelim falan demezse çünkü filmler var izleyelim deyip duruyordu kaç zamandır.

Acil çıkış kızlar eşim uyandı gelirim sonra

Görüşürüz..

Uzak geliyor sanki

Öyle düşünme bile,bir bakmışsın üni bitmiş bile yıllar o kadar çabuk geçiyorki

Günaydınnn canım sağol evet az kaldı artık gelmesine de hürrem zombi tabiiii hürremciler bile yürüşüne düzeltsie dediler yanii ne uşık saçıyor demiiiii olsa olsa elektrik çarpar onuuuuu

Olabilir yürüyüşü birazcık kötü diye bu gerçekleri değiştirmez Mahi nasıl yürüyor kambur işte Hatçeyi ayakta görsek barii hep oturuyor hep oturuyor o saç başın haline ne demeli. Mahi zatem Meryem ana gibi oldu oğlunun yanında padişahın ne aradığı var ne sorduğu oğluna da sahip çıkamıyor zaten başı buyruk hareket ediyor. Hürremdeki ışık kimde var ki koskoca haremde kim var..

Günaydınnn

G

ünaydın lizabelimmmm nasılsın canım

Kabul ediyorsunuz yani kötü yürüdüğünü bu bile güzel,mahinin nersei kambur yahu kadın dimdik yürüyor işte sülo onu haytaından çıkardı hürroş yüzünden o olmasaydı mutlu mesut yaşarlardı işte tabi tabiii ne ışık saçıyor olsa olsa kötülük ışığı olur onda

mutlu mesut yaşarlar mıydı abla sen buna inanıyor musun aşk bitmiş bir kere aşk yok Hürrem olmasa emin ol Hürrem olmasa da başka birine gönlü çoktan kayardı ilk Hürrem geldiğinde bile Mahi ile araları iyi değildi ki. Kimler geldi Hürrem'e rakip ama hepsi gittiler Mahi'ye bir Hürrem geldi kaldı ayrıca Gülfem'in üzerine gelmiş Mahi'de. Ne yapsaydı ezilse miydi ölse miydi sürgünde mi yaşasaydı eğer böyle güçlü olmasa kaybolup gitmişti diğerleri gibi aklını kullanmış işte göze göz dişe diş herkes çok iyi davrandı da bir Hürrem kötü sanki. Zehirlediler, yaktılar, yerlere yatırıp dövdüler, entrikalar yaptılar, Hele o pargalı gözü önünde Leo'yı zehirletti lokumları yedirip. Kısasa kısas.

hürrem gelince mahinin elinden aldı ama süloyu,ilk bölümde hatırlasana nasıllardı sülo mücehver yapıyordu,gitti hürroşaverdi onuda gülfemin üzerine gelmiş tamam ama aralarında bu kadarsürtüşme varmıydı ki hiç yoktu,O dönemde böyle dönüyormuş işler işte akıl kullanmak güzel ama tehlikeli olmayacak..Hepsinin içşnde var zaten kötülğk ama reyiz feci ya,pargalı iyi yaptı bence yoksa çoğu şeyler ortaya dökülecekti..

Hadi ben kaçtım işimi halledeyi dışarı çıkacam daha görüşürüzz şekerlerrrr

günaydınn ablacımmnasılsınn allah kavustursun kızın gitmiş
evet arada kaldım ama sagolsun kardelen kurtardı benii

günaydın canım nasılsın

Güaydınnn canım dün yolcu ettik gitti sağol hayatımm ,arada kalma sakınnn ama hürremcide olmaaaa

Gene kaçtımmmm kızlarr görüşürüzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…