Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

hiçte bile ona vermek istemiyordu dimek ki Gülfem ses çıkarmadığı etliye sütlüye karışmadığı için Mahi onunda üzerine oynamadı eğer Hürrem gibi güçlü olsaydı bak ona da neler yapardı hiçbir zaman onun rakibi olmadı kabullendi sonuç olarak başkasının ayağını kaydırmış. Tehlikeli olmasa nasıl edecekti sultanlığı herkes onun ayağını kaydırmaya çalışırken o ayakta kalmak için bunu yapmak zorundaydı hem Hürrem gerçekten seviyor sultanı onun için zehri içmeyi göze aldı Mahi ne yaptı Hürrem olmasında kim olursa olsun diyr başkalarını soktu Hünkarın koynuna Hürrem kimseyi istemedi onun baktığı gibi kim bakıyor hünkara aşkla. Eğer güçlü olmasa oğulları da çoktan giderdi kendi de. Pargalının öldürmesi hele hele Hürrem'in gözünün önünde zehirli lokumları yedirmesi gerekmezdi attırırdı saraydan bir iftira ederdi o zaman hünkar İboya çok güveniyordu ama o en kötü yolu seçti ona iyilik yapan kimseye kötülük yapmadı Hürrem.

dimi amaaa

Isparta dedim bugün Günaydınn canım ablalarım

Günaydınn öncelikle benim için yazdığın o güzel şeyler için teşekkür ederim güzel kardeşimm

Az kaldı az hemencecik geçecek havalarda ısındı ohh açıl artık kendine gel mis miss ben kendime geldim valla güneş istiyormuşum meğer ne uykusuzluk kaldı ne halsizlik

Güneşi gördük abla ama güneşi görünce elele kolkola gezen çiftlerde ortaya çıktı kıskanmamak elde değil

Güneşi gördük abla ama güneşi görünce elele kolkola gezen çiftlerde ortaya çıktı kıskanmamak elde değil

ohoo herşeye de bahanen var ama senin depresyona girmek için elinden geleni yapıyorsun sen de onlara de ki benim aşkımda gelince biz de böyle olucaz az kaldıı de bir daha ayrılmayacaksınız nasılsa

Heyy millet neredesiniz güneşi gören kendini dışarı mı attı

Geldimmmm havada öyle güzelkiii

efet çok güzel hem de ve ben çalışıyorum öğrenci yok iş yok pazartesi yeni modül başlayacak tatil öğrencilere akşamcılar ders çalışmaya geliyor tek tük. Yarın temizlik yapıcam ama akşamüzeri de gezerim.

selam kızlar ben geldim nasılsınız kızımayım evini taşıdık net yoktu şimi bağlandı bende size geldim

hoş geldin ablaa hayırlı olsun yeni evi. Kimseler yok yaa :26:

kolay gelsşn sanada yarınada çok yorma kendini

sedacım nasılsın evet istanbuda da hava çok güzel

handancım nasılsın gezmeleremi gittin

yok yaa markete gittim alışveriş yaptımmm

yok istanbuldayım kızım burdaya torunumun yanındayım yani iyiyim handancım şimdilik daha dikkatliyim tabi

kontesim yokmu nerelerde iyimi

yine aynı semtte mi tutular evi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…