Güaydınnn canım dün yolcu ettik gittisağol hayatımm ,arada kalma sakınnn ama hürremcide olmaaaa
Gene kaçtımmmm kızlarr görüşürüzzz
hürrem gelince mahinin elinden aldı ama süloyu,ilk bölümde hatırlasana nasıllardı sülo mücehver yapıyordu,gitti hürroşaverdi onudagülfemin üzerine gelmiş tamam ama aralarında bu kadarsürtüşme varmıydı ki hiç yoktu,O dönemde böyle dönüyormuş işler işte akıl kullanmak güzel ama tehlikeli olmayacak..Hepsinin içşnde var zaten kötülğk ama reyiz feci ya,pargalı iyi yaptı bence yoksa çoğu şeyler ortaya dökülecekti..
Hadi ben kaçtım işimi halledeyi dışarı çıkacam daha görüşürüzz şekerlerrrr
Isparta dedim bugünGünaydınn canım ablalarım
Günaydınn öncelikle benim için yazdığın o güzel şeyler için teşekkür ederim güzel kardeşimm
Az kaldı az hemencecik geçecek havalarda ısındı ohh açıl artık kendine gel mis miss ben kendime geldim valla güneş istiyormuşum meğer ne uykusuzluk kaldı ne halsizlik
Güneşi gördük abla ama güneşi görünce elele kolkola gezen çiftlerde ortaya çıktı kıskanmamak elde değil
Geldimmmm havada öyle güzelkiii
selam kızlar ben geldim nasılsınız kızımayım evini taşıdık net yoktu şimi bağlandı bende size geldim
selam kızlar ben geldim nasılsınız kızımayım evini taşıdık net yoktu şimi bağlandı bende size geldim
Hoş geldin canım nasılsın iyisin demi,güle güle otursun evinde ankarada'sın sen demi
efet çok güzel hem de ve ben çalışıyorum öğrenci yok iş yok pazartesi yeni modül başlayacak tatil öğrencilere akşamcılar ders çalışmaya geliyor tek tük. Yarın temizlik yapıcam ama akşamüzeri de gezerim.
hoş geldin ablaa hayırlı olsun yeni evi. Kimseler yok yaa :26:
sedacım nasılsın evet istanbuda da hava çok güzel
handancım nasılsın gezmeleremi gittin
yok istanbuldayım kızım burdaya torunumun yanındayım yani iyiyim handancım şimdilik daha dikkatliyim tabi
kontesim yokmu nerelerde iyimi
kolay gelsşn sanada yarınada çok yorma kendini
yok yaa markete gittim alışveriş yaptımmm
yine aynı semtte mi tutular evi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?