Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

evet hafta sonu boslugu var bende evde olunca sıkıldım

kozmetik hım bi ara oraya da bakım bi ara sac boyası için bi yerlerde yazmıstım sanki aynı diil sanırım:26:

Bende

Annengilin yanıdamısın demek istemiştim
Bu gün uğramamış :26:galiba :26:
Yok ddiilimBabam evdeyse yaramaslık yapıolardır

evet hafta sonu boslugu var bende evde olunca sıkıldım

kozmetik hım bi ara oraya da bakım bi ara sac boyası için bi yerlerde yazmıstım sanki aynı diil sanırım:26:

Orda sanırsam bölüm bölüm maskeler ürün önerileri var

Kızlar merhabalar nerelerdesiniz bakıyım.Biz çarşıya gittik dolandık geldik yemekleri yaptım yedik oturuyoruz şimdi. Yorulmuşum ya evi süpürdüm sildim başka da birşey oysa ama yarın cam kapı silicem ayakkabılığı toparlıcam botlatı üst tarafa kaldırıcam yazlıkları indiricem falan eşimi de çalıştırmayı düşünüyorum. Bu arada halam geliyor galiba yavaş yavaş geç kalmılştı zten.

Son düzenleme:

hoş geldin canım bahat temizligine mi basladın

Kızlar kızımı huzursuz onu yatırıp geleyim tabi beni o uyutmazsa

görüşürüzz canım iyi uykular sizee

Benim güzel arkadaşlarım burdayım ama çıkmam lazım sizleri çok öpüyorum hayırlı gecelerKendinize iyi bakın

Nabıosunuzzzzzzzzzzzz

oyun bölümünde oynuyorum sen nabiyon hemsom

Eşim bugün hiç yoktu ki canım Ben de bi ara baktım kimse yoktu, arkadaşa gittim oturdum zaman geçsin diye, daha yeni geldim

gezmedeydin yani bende gittim disari fazla durmadim soguktan
dün 24 dereceydi,bugün 15 derece birden düstü yine donuyoruz anlican

Benim güzel arkadaşlarım burdayım ama çıkmam lazım sizleri çok öpüyorum hayırlı gecelerKendinize iyi bakın

iyi geceler balim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…