Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Kim var ordaa
2 gündür net arızalıydı ya, bugün de bu güzel cumartesi gününde eşim nöbetçi yaa

Tipe baak Annam sen napıyosun cumartesi cumartesi, çık gezsene dolaşsana:26:

Bizimkiler derken kalben ve ruhen hala benimkisi o, ama o bunu hiçbirzaman bilmeyecek
Başım çok ağrıyor günlerdir kronikleşti herhalde, yemek yiyemiyorum böyle bir problemim oluştu, canım sadece ekşi şeyler istiyor, havuç-turp salatası, su, tuzlu yoğurt ve haşlanmış patatesle besleniyorum günlerdir, annem ambargo koydu pazartesi doktora gideceğiz diye, halbuki canım doktora da gitmek istemiyor

Hmm bende bi an ümitlendiydim
İyi yapmış annen, götürsün seni doktora, depresyona girdin sen

bütün kk yayı dolaaşmak üzereyim sıkıntıdann :86::86::86::86::86::86::86::86:

canımm sıkılıorrrrrrrrrrrrrrrrrr

canım nerelerdesin çok merak ettim seni nasılsın diyemiyorum durum ortada ama geçecek bir şekilde. Annenin doktora götrme kararı yerinde olmuş senin bir psikoloğa ihtiyacın var uzman yardımı almak iyidir bazen bazı şeylerle kendimiz başa çıkamayız. Böyle olmaz ki iyice direncin düşecek. :26:

Merhabalar hafrasonu ama çalışıyormuş gibi yoğunum bir geç kalkmam artısı oluyor. Kalktık hemen pazara gittik geldik kahvaltı temizlik falan işte çarşıya çıkıcaz şimdi kaynanamın gözlüğünü vermiştik gözlükçüye onu alıcaz. Gelicez yemek yicez tavuk haşlıyorum onu atıcam fırına gelince. Hava da çok güzel yemek yedikten sonra yine çıkarız belki bir çay içmeye.Yarında cam kapı silicem. Öptüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…