Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

İnşallah

Yok ya ben olduğum zaman da gelmiyo artık kimse ben kaç kere bakıp bakıp çıkıyorum nevoş sabah burdaymış ama gelmemiş

Edi oldu ya işleri vardır

Trip yapmayın ya kimse yoktu boş topiğe nasıl geleyim buzin ,tanem ve sevgi abla geldi onlarlada diğer konularda sohbetteydik zaten
Asıl siz nerdesiniz kaç gündür boş buralarDün akşam burdaydım hiç kimse yoktuBen çıkıyordum geldiler
Selam kızlar benim kızçeler parka gidelim diye tutturuyorlar çıkacağız dışarı sonra geleceğim burda olursanız görüşürüz

Günaydın canım

KArdooş biri masal mı anlatıyo ne

Yok yok sen edi olunca unuttun biziŞaka teyzoşum şakaa

Çok keyifsizim bu aralarBenimki çok gergin alıngan bişiy oldu çok yoruyor beniDün gece dedi telefonu götürmicem bi ay görüşmeyelim belki özlersin hiç özlememişsin beni dedi

Ben her yere yetişirim şurda hep beraber sohbet ettinizde ne zaman gelmedim başka yerleri gezdim
Şaka yaptım teyzoşum

Oda sıkıldı bunladıBu dönemler herkese birşeyler oluyor az kaldı geçer inşallah

Hayırlısıyla geçseydi şu 30 günBende çok yoruldum ama destek olmaya kalktıkça üstüme geliyorMillet askerde bile trip atıyor ben ağzımı bile açmadım şimdiye kadar bağırdı çağırdı hep sustum haklısın dedimAskerden gelsin göstercem ben ona o zamanda iş için bozulur psikolojisi:18:

Hmmmmmmmm bilmem

Evet bekle az kalmış geçsin gösterirsin bırakma bunu acısını çıkart

Bi günaydın deseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…