Olmazsın inşallah
Sen yoksun diye pek uğranmıyo
İnşallah
Yok ya ben olduğum zaman da gelmiyo artık kimseben kaç kere bakıp bakıp çıkıyorum nevoş sabah burdaymış ama gelmemiş
İnşallah
Yok ya ben olduğum zaman da gelmiyo artık kimseben kaç kere bakıp bakıp çıkıyorum nevoş sabah burdaymış ama gelmemiş
Edi oldu ya işleri vardır
Günaydınn
Trip yapmayın ya kimse yoktu boş topiğe nasıl geleyim buzin ,tanem ve sevgi abla geldi onlarlada diğer konularda sohbetteydik zaten
Asıl siz nerdesiniz kaç gündür boş buralarDün akşam burdaydım hiç kimse yoktu Ben çıkıyordum geldiler
Selam kızlar benim kızçeler parka gidelim diye tutturuyorlar çıkacağız dışarı sonra geleceğim burda olursanız görüşürüz
Ben sana küsüm zaten akşam çıkarken mesaj yazdım ne cevap verdin ne beğendinGünaydın canım
KArdooş biri masal mı anlatıyo ne
Trip yapmayın ya kimse yoktu boş topiğe nasıl geleyim buzin ,tanem ve sevgi abla geldi onlarlada diğer konularda sohbetteydik zaten
Asıl siz nerdesiniz kaç gündür boş buralarDün akşam burdaydım hiç kimse yoktu Ben çıkıyordum geldiler
Selam kızlar benim kızçeler parka gidelim diye tutturuyorlar çıkacağız dışarı sonra geleceğim burda olursanız görüşürüz
Yok yok sen edi olunca unuttun biziŞaka teyzoşum şakaa
Ben sana küsüm zaten akşam çıkarken mesaj yazdım ne cevap verdin ne beğendin(üste çıkayım )
Oda sıkıldı bunladıÇok keyifsizim bu aralarBenimki çok gergin alıngan bişiy oldu çok yoruyor beni Dün gece dedi telefonu götürmicem bi ay görüşmeyelim belki özlersin hiç özlememişsin beni dedi
Şaka yaptım teyzoşumBen her yere yetişirimşurda hep beraber sohbet ettinizde ne zaman gelmedim başka yerleri gezdim
Oda sıkıldı bunladıBu dönemler herkese birşeyler oluyor az kaldı geçer inşallah
Hmmmmmmmm bilmem
Şaka yaptım teyzoşum
Hayırlısıyla geçseydi şu 30 günBende çok yoruldum ama destek olmaya kalktıkça üstüme geliyor Millet askerde bile trip atıyor ben ağzımı bile açmadım şimdiye kadar bağırdı çağırdı hep sustum haklısın dedim Askerden gelsin göstercem ben ona o zamanda iş için bozulur psikolojisi:18:
Kardelen nereye kayboldunbenim kızlar beni öldürecek:18::18::18:Kalkamadın bir türlü diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?