Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Canım bu balıklar her zaman psikolojisi bozulcak bi şeyler bulurlar aslında çok zor bi burç

Efo az kalmış canım, biraz daha sebat et

Öyle yapıorum canım mecbur

Canım bu balıklar her zaman psikolojisi bozulcak bi şeyler bulurlar aslında çok zor bi burç

Aynen öyle annem doğru söylüyorsunUzaktan bakan romantik duygusal pervane aşık görür bide bize sorsunlar balıklardaki fırtınaları bi fırtına çıkıyor hepsini unutturuyor

kontesimmmm burdamıydın canım nasılsın
İyiyim abla sen

Romantiklik sadece küçük bi artısı bi daha dünyaya gelsem bi balıkla tanışsam 4 nala kaçarım

Herkes gitti yine

O zaman doğru ben de olivia ya

Akşama gelmeye çalışırım

Merhabalar hanımlar nasılsınız. Benim halam tam olarak geldi sancım var biraz bugünde cam sildim oturma odası ve salonun pimapenlerini iç dış cifledim sonra camları sildim bir de salon çift sağ sol bittim valla yatak odası kaldı yarın işten gelince silicem havanın geç kararmasının avantajı.Çamaşır yıkandı astım. Dünden yemeğim vardı onu yedik yarına da yenek koydum işten gelince hazır olsun diye.Yarın da yoğunum üstelik kitap dağıtıcam hocalara tenefüslerde gelirler üst katta olurum pek yazamam aşağıoya indikçe de fişleri girerim çünkü öğrenci işçi bırakıcam aşağıda. Neyse ki bu hafta çarşamda da izin var. Salı akşamı da yazlıkları çıkarıcam yerşeitiricem kışlıkları kaldırıcam çarşamba gününü eşime ayırayım bari iki gündür dışarı çıkalım dedi evin işlerinden halim kalmadı çıkamadım bir yerlere. İyi geceler kızlar yarın gelebilirsem görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…