İyi geceler canımBen çıkıyorum kuzular yatayım yarın evdeyim gelirim iyi geceler
Gelcanım koruyayımBeni koruyun
Birşey yapmadım ya :18:
Farklı başlığa yazınca ben kıskandılar, paylaşamıyorlar beni
İyi geceler canımBen çıkıyorum kuzular yatayım yarın evdeyim gelirim iyi geceler
Birşey yapmadım ya :18:
Farklı başlığa yazınca ben kıskandılar, paylaşamıyorlar beni
Kolay gelsinBen ihmal etmemki siziiiiiiiiiYarın misafiri var annemin menüye yardım edeceğim
Sağol tatlım
hoş geldin kuşmmerhaba kızlar
uzun zamandır giremiyordum baktım kiseciklerde yok şansıma
ben iyiyim çok şükür düzeldim Zeynebinde gaz sancıları bitti Allaha şükürler olsun daha iyi onun dilinden anlamaya çalışıyorum
4.cü aydan gün aldık Zeynep gün gün büyüyor3 aydır annem bendeydi bırakmamıştım kadıncağızı yaşadıklarımdan dolayı nisanın ilk haftası evine teslim ettik annemi biraz orda kaldım dün döndüm evime .....bütün zamanımı zeynep dolduruyor zaman nasıl geçiyor anlamıyorum..
hepinizi çok özledimm....
ömür
nevreste
loveli
handan abla
semoşş
meldoşş
nerelerdesinizzzzz öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun fırsat buldukca girerimmm..
Yeni konular açtım gurme bölümüne çok güzel tarifler var
kizlar aksam gelcegim dedim gelemedimnezman gelcem desem birsey cikiyor
simdiyede herkes uyumustur
DoğruNe kadar erken gelmişsin
Günaydın
GünaydınGünaydın kızlaar
Salonumun balkonunda brokoli saksım vardı, uzun büyük olanlardan, güvercinler gelip gelip duruyodu. En son brokolileri topladıktan sonra gelmiş 2 tane yumurta bırakmış. Neyse dedim hadi dursun, büyüsün. Derken yavrular çıktı, büyüdüler, şimdi anası uçmayı öğretiyo, bi yandan da başka saksıma 1 yumurta daha bırakmış bugün. Sabah görünce sinirlerim tepeme çıktı. Zaten balkon bok içinde, bi de daha uzun süre konaklayacaklar, üstüne üstük yumurtladıkça yumurtluyolar.
İnternetten araştırdım biraz, güvercin yumurtasını yiyenler falan varmış, iyi dedim canilik olmaz, attım bende yumurtasını. Hatta o kadar tepem attı ki, büyüyen kuşları da çatıya çıkartıcam bu gidişle
Günaydın
Bayağı kalabalıklaşıyorsunuz
Ay sorma ya, burda o kadar çok güvercin var ki, hayvandan nefret ettim yemin ederim
Günaydın
Doğru
Günaydın sanada canım
Günaydın kızlaar
Salonumun balkonunda brokoli saksım vardı, uzun büyük olanlardan, güvercinler gelip gelip duruyodu. En son brokolileri topladıktan sonra gelmiş 2 tane yumurta bırakmış. Neyse dedim hadi dursun, büyüsün. Derken yavrular çıktı, büyüdüler, şimdi anası uçmayı öğretiyo, bi yandan da başka saksıma 1 yumurta daha bırakmış bugün. Sabah görünce sinirlerim tepeme çıktı. Zaten balkon bok içinde, bi de daha uzun süre konaklayacaklar, üstüne üstük yumurtladıkça yumurtluyolar.
İnternetten araştırdım biraz, güvercin yumurtasını yiyenler falan varmış, iyi dedim canilik olmaz, attım bende yumurtasını. Hatta o kadar tepem attı ki, büyüyen kuşları da çatıya çıkartıcam bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?