Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Günaydınn nevoşcummm

Günaydınlar tanemcimmm

Günaydınlar maksicimm balkon dolmuş iyicene desene,iyicene uçmayı öğrenmeden çıkarma istersen çatıya biraz daha bekle bence sonra çıkart

Ay valla hanım ablacım bu sinirle o kuşların kafasını bile koparabilirim, o derece hat safhada
Zaten balkon boktan geçilmiyo. Her gördüğümde kademe kademe yükseliyo sinirlerim

Günaydınn nevoşcummm
Nehaber ablacım
Ya zaten balkonu bıraktım öyle, rahatsız etmeyim de büyüsünler diye. ama iyice yerleştiler Sanki onlara yuva yaptık Gidin başka yerde yuva yapın arkadaş ya
Evet iyi ağırlamışsın yerleşmişler
Cümleten günaydınlar kızlar dün acil çıkış yaptım eşim geldi erkenden haberde veremedim çıkıyorum diye

Alıştık abla kaybolmana

Nehaber ablacım

Alıştık abla kaybolmana

Şu mağazalardaki mankenler var ya, bulsam onlardan alacam balkona koyacam, anca ona gelmezler insan sanıp
Bi de sabah bi gukluyolar, bi değişik ses çıkarıyolar ki allahım nasıl sinir oluyorum. Kaç kere uykum bölündü

O değil, balkonun kapısını hep açarım, bunlar yüzünden açamıyom ne zamandır, onun da stresi var üstümde

Eşinle bir konuş bir çözüm bulsun yazda geldi çatıya çıkarın yuvasını belki anne güvercinde yuvası nerdeyse oraya gider:44:

Ay valla hanım ablacım bu sinirle o kuşların kafasını bile koparabilirim, o derece hat safhada
Zaten balkon boktan geçilmiyo. Her gördüğümde kademe kademe yükseliyo sinirlerim

Zor tabikiiii kuş pisliğide koku filan da yaparr çok germe kendini o kadar nasılsa giderler

Nehaber ablacım

Alıştık abla kaybolmana

İyilik nevoşcum çayımı içiyorum,bir anda kayboldum zaten

Eşinle bir konuş bir çözüm bulsun yazda geldi çatıya çıkarın yuvasını belki anne güvercinde yuvası nerdeyse oraya gider:44:

Eşim gülüyo pis pis, istemedikçe burnunun dibinde bitiyolar diye Aman banane naparsalar yapsınlar. İnsanı çileden çıkarıyolar valla.

Zor tabikiiii kuş pisliğide koku filan da yaparr çok germe kendini o kadar nasılsa giderler

İyilik nevoşcum çayımı içiyorum,bir anda kayboldum zaten

Hee sorma, yerleştikçe yerleşiyolar, hiç gidecek niyetleri yok, ama kovacam bugün

Sen bayağı sinir olmuşsun ama olunmayacak gibi değil

Sevdiler demekki balkonu ondan gitmiyrlar

Afiyet olsunNetin veya pc sorunundan buara çok kayboluyorsun ondan panik olmuyoruz artık

Mersiiiii canımm her an herşey olabilir aman olmasın yaa pc olmadan olmuyorr hiççç

Ya zaten balkonu bıraktım öyle, rahatsız etmeyim de büyüsünler diye. ama iyice yerleştiler Sanki onlara yuva yaptık Gidin başka yerde yuva yapın arkadaş ya
Benimde öyle bi olay geldi başıma benimki kumruydu balkonda kilerin içine yapmıştı yuvasını bende kuşunu uçurduktan sonra yuvasını kaldır dım daha gelmedi onun yüzünden kilerin kapısını kapatamıyordum
Cümleten günaydınlar kızlar dün acil çıkış yaptım eşim geldi erkenden haberde veremedim çıkıyorum diye

Sana ablacığım bende kahvalltıyı hazırlayayım malum saatinde yapmam lazım görüşürüz cayımı alıp gelliyorum

Son düzenleme:
Günaydın hatunlar ben yine yukarıya çıkıcam öğlene kadar orada olurum sanırım az bir hoca kaldı kitap alacak. Dün akşam ütü yapacaktım kim görürse kolumu kaldıracak halim yoktu. Bu akşamda yazlıkları çıkarıcam, kışlıkları yerleştiricem vakumlucam baya zaman alır o da yarına kalmasın dedim yarın tatiliz ufak tefek birkaç iş hallederim yarın da yemeğimi yaparım pazarıma giderim tam gününe denk gelecek tatilde. Öyle işte gelince yukarıdan konuşuruz öptümmm sizi..

Kolay gelsin canım görüşürüz...

Evet netsiz olmuyor yaşayamıyoruz

Ne kadar alışmışız demi

Afiyet olsun tanemcimmm görüşürüzzzz

Günaydın sedoşcumm akşama iş vra desene kolay gelsinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…