- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
- 123
Kuş pisliklerini temizlemek zor olur
Günaydınn nevoşcummm
Günaydınlar tanemcimmm
Günaydınlar maksicimmbalkon dolmuş iyicene desene,iyicene uçmayı öğrenmeden çıkarma istersen çatıya biraz daha bekle bence sonra çıkart
Nehaber ablacımGünaydınn nevoşcummm
Evet iyi ağırlamışsın yerleşmişlerYa zaten balkonu bıraktım öyle, rahatsız etmeyim de büyüsünler diye. ama iyice yerleştilerSanki onlara yuva yaptık Gidin başka yerde yuva yapın arkadaş ya
Cümleten günaydınlar kızlar dün acil çıkış yaptım eşim geldi erkendenhaberde veremedim çıkıyorum diye
Nehaber ablacım
Evet iyi ağırlamışsın yerleşmişler
Alıştık abla kaybolmana
Eşinle bir konuş bir çözüm bulsun yazda geldi çatıya çıkarın yuvasını belki anne güvercinde yuvası nerdeyse oraya gider:44:Şu mağazalardaki mankenler var ya, bulsam onlardan alacam balkona koyacam, anca ona gelmezler insan sanıp
Bi de sabah bi gukluyolar, bi değişik ses çıkarıyolar ki allahım nasıl sinir oluyorum. Kaç kere uykum bölündü
O değil, balkonun kapısını hep açarım, bunlar yüzünden açamıyom ne zamandır, onun da stresi var üstümde
Ay valla hanım ablacım bu sinirle o kuşların kafasını bile koparabilirim, o derece hat safhada
Zaten balkon boktan geçilmiyo. Her gördüğümde kademe kademe yükseliyo sinirlerim
Nehaber ablacım
Evet iyi ağırlamışsın yerleşmişler
Alıştık abla kaybolmana
Eşinle bir konuş bir çözüm bulsun yazda geldi çatıya çıkarın yuvasını belki anne güvercinde yuvası nerdeyse oraya gider:44:
Zor tabikiiii kuş pisliğide koku filan da yaparr çok germe kendini o kadar nasılsa giderler
İyilik nevoşcum çayımı içiyorum,bir anda kayboldum zaten
Afiyet olsunZor tabikiiii kuş pisliğide koku filan da yaparr çok germe kendini o kadar nasılsa giderler
İyilik nevoşcum çayımı içiyorum,bir anda kayboldum zaten
Eşim gülüyo pis pis, istemedikçe burnunun dibinde bitiyolar diyeAman banane naparsalar yapsınlar. İnsanı çileden çıkarıyolar valla.
Hee sorma, yerleştikçe yerleşiyolar, hiç gidecek niyetleri yok, ama kovacam bugün
Sen bayağı sinir olmuşsun ama olunmayacak gibi değil
Eşim gülüyo pis pis, istemedikçe burnunun dibinde bitiyolar diyeAman banane naparsalar yapsınlar. İnsanı çileden çıkarıyolar valla.
Hee sorma, yerleştikçe yerleşiyolar, hiç gidecek niyetleri yok, ama kovacam bugün
Afiyet olsunNetin veya pc sorunundan buara çok kayboluyorsun ondan panik olmuyoruz artık
Ben ortalığı toparlıyım kızlar öpüyorum sizi
GörüşürüzBen ortalığı toparlıyım kızlar öpüyorum sizi
Sorma nevoş, acayip sinirliyimİçimde birikti ne zamandır, bugün taştı o yumurtayı görünce
Sevdiler demekki balkonu ondan gitmiyrlar
Mersiiiii canımmher an herşey olabilir aman olmasın yaa pc olmadan olmuyorr hiççç
Benimde öyle bi olay geldi başıma benimki kumruydu balkonda kilerin içine yapmıştı yuvasını bende kuşunu uçurduktan sonra yuvasını kaldır dım daha gelmedi onun yüzünden kilerin kapısını kapatamıyordumYa zaten balkonu bıraktım öyle, rahatsız etmeyim de büyüsünler diye. ama iyice yerleştilerSanki onlara yuva yaptık Gidin başka yerde yuva yapın arkadaş ya
Cümleten günaydınlar kızlar dün acil çıkış yaptım eşim geldi erkendenhaberde veremedim çıkıyorum diye
Günaydın hatunlar ben yine yukarıya çıkıcam öğlene kadar orada olurum sanırım az bir hoca kaldı kitap alacak. Dün akşam ütü yapacaktım kim görürse kolumu kaldıracak halim yoktu. Bu akşamda yazlıkları çıkarıcam, kışlıkları yerleştiricem vakumlucam baya zaman alır o da yarına kalmasın dedim yarın tatiliz ufak tefek birkaç iş hallederim yarın da yemeğimi yaparım pazarıma giderim tam gününe denk gelecek tatilde. Öyle işte gelince yukarıdan konuşuruz öptümmm sizi..
Evet netsiz olmuyor yaşayamıyoruz
Benimde öyle bi olay geldi başıma benimki kumruydu balkonda kilerin içine yapmıştı yuvasını bende kuşunu uçurduktan sonra yuvasını kaldır dım daha gelmedi onun yüzünden kilerin kapısını kapatamıyordum
Sana ablacığımbende kahvalltıyı hazırlayayım malum saatinde yapmam lazım görüşürüz cayımı alıp gelliyorum
Günaydın hatunlar ben yine yukarıya çıkıcam öğlene kadar orada olurum sanırım az bir hoca kaldı kitap alacak. Dün akşam ütü yapacaktım kim görürse kolumu kaldıracak halim yoktu. Bu akşamda yazlıkları çıkarıcam, kışlıkları yerleştiricem vakumlucam baya zaman alır o da yarına kalmasın dedim yarın tatiliz ufak tefek birkaç iş hallederim yarın da yemeğimi yaparım pazarıma giderim tam gününe denk gelecek tatilde. Öyle işte gelince yukarıdan konuşuruz öptümmm sizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?