Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

İyiyim hayatım sağol dün hastaneye gittiler tansiyonu yüksekti yine ilaç filan verilmiş :26:

Umarim onemli birsey yokturdur,gerci yuksek tansiyonu vardi ve surekli kontrol altinda tutuluyor diye biliyorum..ya yedigi birsey,ya stres birseyler tetikledi herhalde.bugunde gelemez sanirim.gozdos gelseydide ona sorardik en azindan

Umarim onemli birsey yokturdur,gerci yuksek tansiyonu vardi ve surekli kontrol altinda tutuluyor diye biliyorum..ya yedigi birsey,ya stres birseyler tetikledi herhalde.bugunde gelemez sanirim.gozdos gelseydide ona sorardik en azindan

ortaaaaaamm hamilemisin sennn

inşallah yoktur bugünde iyidir umarım,

lizammm tebrik ederim bebek geliyorr haaa çok sevindimmmm rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…