İş bul gözdoşumÇarşıya gidip geliyorum, babam annemi aramış, kasabın oraya gelsin kız demiş, ne günlere kaldım ya, kardeşim ben mühendisim, kıyma taşımayamı okudum diye isyan edeyimmiBirazdan gelirim görüşürüz
Oarsını bilemem artıkınnn
Ohhh ne güzel gezin valllaaaa
Kocasını bulamıyacağına görebeklesin ozaman
Dikkat et bu günlerde taansinyonun yüksek
Kuruaallar geliyor öylemigeçte olsa anladım
Ben sayayım 2 topiğim var bide diyet topiğine yazıyorum birde burası diğer yerlere ya hayrılı olsun yada teprikiçin yazıyorum bdvyede 2 mj dan sonra sıkılıyorum
Resim ne yapcak ona
Hiç yoktan iyidir60:
Evet canım bizim evde su kacağıvar diye wc den basladılar şimdi mutfağa kadar deldiler wc fayasları yeri gitti şimdi orası tekrardan yapılacak bu gün mutfağın yeri gitti orada yapılacak herterafı kum insaata döndü evmatkap siizn evdemi:44:
ana yasa çalışmları hılza devam ediyo
canandan ayrıldın, can sensin
güle güle git
başın sağlosun tanem. insan neleri unutmuyoki. ilk anda bi daha gülermiyim acaba diyon, gülenler mutlu olanlar canını sıkıyo ama aradan biraz zaman geçince birde bakıyosunki sende gülmeye başlamşsın.
Tanem ben sabah düştümkolum acıyo şimdi baktım aynada kolumun arkası da mor
Aferin sana ideal öğrenci
Canımmmmm benimtam adepte olamadım anlamadım çok geçmiş olsun şiş felan varmı:26:
İş bul gözdoşum
Siz de gelin abla arturla
Evet canım bizim evde su kacağıvar diye wc den basladılar şimdi mutfağa kadar deldiler wc fayasları yeri gitti şimdi orası tekrardan yapılacak bu gün mutfağın yeri gitti orada yapılacak herterafı kum insaata döndü evdünden beri o duvarbu davar o yer bu yer diye deldiler bu gün bulundu çok şükür
Sağol canım
Şiş yok morarmış biraz yukarı kadar ağrı yok acı var
Gelin abla gözdoşlarlaGelirizz vallaaa
offff kolay gelsinnnn zordur evde tadilat işleriiiii
Ezilmiştir canım ama yinede ağrı çogalısa dr git evde ağrı kesiçi soğutuçu krem varsa sür biraz
Gelirizz vallaaa
offff kolay gelsinnnn zordur evde tadilat işleriiiii
Pek tatil değil ablacığım, ev almayı düşünüyoruz bodrumdan da, ayvalıktaki evi sattı annemler, bir iki tane ev beğendik bodrumda onlara bakmaya gidiyoruz, 2 gün kalacağız kervansarayda yer ayırttım
Şu anda masada oturuyorum seda kolumu masaya koyamıyorum klavyeyi kullanırken acıyo:26:
Ben anlamam akşama nevoş topik kuralları hazırlıycakuymayan cezasını çekecek ben de dahil
Öffff çok mu sert oldu
Tanemciğim başın sağolsun tatlım
Abla görgüsüzlüğümüzü de yaptım yengeme layık bir kardeşim maşallah
Biz yine ayvalığa gidiyoruz kuzum ayrılamıyo ordan
rabiş hem suçlu hem güçlüüüü sedoşşşş kendigeziyorrrrr her yerdeee sülo toğinde bana laf atıyor biddeee
Resim kesmez emoşuuuuu
Abimle konuştuya annem, akşam abime sorarsın, şimdi fiyat verip görgüsüzlüğümüzü taçlandırmak istemiyorum
Çarşıya gidip geliyorum, babam annemi aramış, kasabın oraya gelsin kız demiş, ne günlere kaldım ya, kardeşim ben mühendisim, kıyma taşımayamı okudum diye isyan edeyimmiBirazdan gelirim görüşürüz
Kontescim buz filan koysana koluna morluğunu ağrısını flanda alır
Gelin abla gözdoşlarlane kudururuz ama
Krem sürüyorum canım
Bakalım topik kurallarını topiğimizin anayasasını hazırlıycazhayırlı olsan o zaman canım inşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz. Bizim kaynanamlarım iki devremülkü var orada biri satıldı biri duruyor onlar gidemiyorlar artık bende biri satılmasın gideriz diyorum ama zamanı ters işte yaz ayları değil bahar ayları onda da işteyiz bilmiyoruz satsalar mı gider miyiz.
canımm dayanamayacak gibi olursan git doktora kırık çıkık yoktur ama bakılsın yine de.
Off çok sert, über sert, ivana sert olduuburada kimse olmadığı zamanlarda ve gündüzleri belli topiklere gitmek serbest olsun ama burası takip edilsin burada birileri varsa gitmek yasak olsun ayrıca kaytarmak yok, birileriyle tartışıp ban almak yok bunda ben fena çuvallarım yalnız
efet kesinlikle topiğimize çok layık bir vatandaşsın tebrik ederim.. Ben bu sene pek görgüsüzlük yapamıcam çünkü tatile gidemicem tüp bebek yaptırmak görgüsüzlük sayılır mıı o kadar para sonuçta
evet Rabişi her yerde görüyorum bir de kendini haklı çıkarıyor muhteşemdeki mesajlarını koplayalayalım buraya
görgüsüzler topiği burası unuttun mu
yaa sen o kadar oku et böyle işte adamı kıyma almaya gönderirler yine de özünde ev kızısın yani kurtuluş yok anacımm
Ben kaçtım kızlar yemek yapayım
Öyle ablacığım bende çok insat gördüm bu evde artık sıklıdım akşam sinirimden sokkulluyada cattımoda bana tabi onunda yapacak bişeyiyok ama daha tutamadım kendimi
Şimdi wc ini içide bir kum depeciği var
hayırlı olsan o zaman canım inşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz. Bizim kaynanamlarım iki devremülkü var orada biri satıldı biri duruyor onlar gidemiyorlar artık bende biri satılmasın gideriz diyorum ama zamanı ters işte yaz ayları değil bahar ayları onda da işteyiz bilmiyoruz satsalar mı gider miyiz.
canımm dayanamayacak gibi olursan git doktora kırık çıkık yoktur ama bakılsın yine de.
Off çok sert, über sert, ivana sert olduuburada kimse olmadığı zamanlarda ve gündüzleri belli topiklere gitmek serbest olsun ama burası takip edilsin burada birileri varsa gitmek yasak olsun ayrıca kaytarmak yok, birileriyle tartışıp ban almak yok bunda ben fena çuvallarım yalnız
efet kesinlikle topiğimize çok layık bir vatandaşsın tebrik ederim.. Ben bu sene pek görgüsüzlük yapamıcam çünkü tatile gidemicem tüp bebek yaptırmak görgüsüzlük sayılır mıı o kadar para sonuçta
evet Rabişi her yerde görüyorum bir de kendini haklı çıkarıyor muhteşemdeki mesajlarını koplayalayalım buraya
görgüsüzler topiği burası unuttun mu
yaa sen o kadar oku et böyle işte adamı kıyma almaya gönderirler yine de özünde ev kızısın yani kurtuluş yok anacımm
Ben kaçtım kızlar yemek yapayım
Tamam buz da koyayım abla
Evde tamirat bitmez hiç canım bir yerleri yaparken br taraf bozulur hep,neyse bitince sen rahat edeceksin artık biraz daha dişini sıkacan artık
Valla ben her daim aldatıyom burayıııı her yerde oluyommmm
rabiş haklı biz suçluyz demiii sedoşşşşşş kendi aldatıyorr sesi çıkmıyorrrr masum ayaklarına yatıyor sonraaa
Kolay gelsinn canımmm
Buz morluğunu alır nasılsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?