Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Tanem ben sabah düştümkolum acıyo şimdi baktım aynada kolumun arkası da mor

Aferin sana ideal öğrenci

Resim ne yapcak ona

Hiç yoktan iyidir60:

Evet canım bizim evde su kacağıvar diye wc den basladılar şimdi mutfağa kadar deldiler wc fayasları yeri gitti şimdi orası tekrardan yapılacak bu gün mutfağın yeri gitti orada yapılacak herterafı kum insaata döndü evdünden beri o duvarbu davar o yer bu yer diye deldiler bu gün bulundu çok şükür
Sağol canım

İş bul gözdoşum

Siz de gelin abla arturla

Gelirizz vallaaa

offff kolay gelsinnnn zordur evde tadilat işleriiiii

Gelirizz vallaaa

offff kolay gelsinnnn zordur evde tadilat işleriiiii

Öyle ablacığım bende çok insat gördüm bu evde artık sıklıdım akşam sinirimden sokkulluyada cattım oda bana tabi onunda yapacak bişeyiyok ama daha tutamadım kendimi
Şimdi wc ini içide bir kum depeciği var

Pek tatil değil ablacığım, ev almayı düşünüyoruz bodrumdan da, ayvalıktaki evi sattı annemler, bir iki tane ev beğendik bodrumda onlara bakmaya gidiyoruz, 2 gün kalacağız kervansarayda yer ayırttım

hayırlı olsan o zaman canım inşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz. Bizim kaynanamlarım iki devremülkü var orada biri satıldı biri duruyor onlar gidemiyorlar artık bende biri satılmasın gideriz diyorum ama zamanı ters işte yaz ayları değil bahar ayları onda da işteyiz bilmiyoruz satsalar mı gider miyiz.

Şu anda masada oturuyorum seda kolumu masaya koyamıyorum klavyeyi kullanırken acıyo:26:

Ben anlamam akşama nevoş topik kuralları hazırlıycak uymayan cezasını çekecekben de dahil

Öffff çok mu sert oldu

canımm dayanamayacak gibi olursan git doktora kırık çıkık yoktur ama bakılsın yine de.

Off çok sert, über sert, ivana sert olduu burada kimse olmadığı zamanlarda ve gündüzleri belli topiklere gitmek serbest olsun ama burası takip edilsin burada birileri varsa gitmek yasak olsun ayrıca kaytarmak yok, birileriyle tartışıp ban almak yok bunda ben fena çuvallarım yalnız

Tanemciğim başın sağolsun tatlım
Abla görgüsüzlüğümüzü de yaptım yengeme layık bir kardeşim maşallah

efet kesinlikle topiğimize çok layık bir vatandaşsın tebrik ederim.. Ben bu sene pek görgüsüzlük yapamıcam çünkü tatile gidemicem tüp bebek yaptırmak görgüsüzlük sayılır mıı o kadar para sonuçta

Biz yine ayvalığa gidiyoruz kuzum ayrılamıyo ordan

rabiş hem suçlu hem güçlüüüü sedoşşşş kendigeziyorrrrr her yerdeee sülo toğinde bana laf atıyor biddeee

Resim kesmez emoşuuuuu

evet Rabişi her yerde görüyorum bir de kendini haklı çıkarıyor muhteşemdeki mesajlarını koplayalayalım buraya

Abimle konuştuya annem, akşam abime sorarsın, şimdi fiyat verip görgüsüzlüğümüzü taçlandırmak istemiyorum

görgüsüzler topiği burası unuttun mu

yaa sen o kadar oku et böyle işte adamı kıyma almaya gönderirler yine de özünde ev kızısın yani kurtuluş yok anacımm

Bakalım topik kurallarını topiğimizin anayasasını hazırlıycaz
Ben kaçtım kızlar yemek yapayım

Kolay gelsin canım

Evde tamirat bitmez hiç canım bir yerleri yaparken br taraf bozulur hep,neyse bitince sen rahat edeceksin artık biraz daha dişini sıkacan artık

Valla ben her daim aldatıyom burayıııı her yerde oluyommmm

rabiş haklı biz suçluyz demiii sedoşşşşşş kendi aldatıyorr sesi çıkmıyorrrr masum ayaklarına yatıyor sonraaa

Ben kaçtım kızlar yemek yapayım

Kolay gelsinn canımmm

Tamam buz da koyayım abla

Buz morluğunu alır nasılsa

Şimdi ara ara koyuyorum koluma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…