Başın sağolsun canım
Ne güzel gözdoşum kafanı dinlersin kendinle baş başa kalırsın birazcık keyfini çıkar tatilin
Mekanları cennet olsun tanemcim
Günaydın canım naberŞimdilik ağrımıyo canım ama acıyo bakalım ağrımaya başlarsa giderim:26: Ben anlamam rabiş ispikliycek sizi bdv ye uslu yorumlar yapmış cadılık yapsaydı muneden önce ben haşlardım onu
Günaydın canım
Değil mi sedacım ne farkederTopic topic gezmiş
İnşallah yoktur :26:Heee oturtur o insanı öyle yerine
Sağol canım
Tamam yasak duracak burda ödev yapacak o zaman
Günaydııııııııııııııııııın
Rabiş sizi öldürecek
Bize bulaşmanın nasıl olduğunu görsün
Ağrı yok acıyo:26:
Hiç heveslenme sıra size de gelecek
rabiş gecmişide okumuor bu durumun nasıl basına geldigi anlayamıyacakkben anlatım mıı acaba
Ben de maça kadar burda olurumkaçta gelirse o zaman başlıycak ödev rabişin
İnşallah yoktur ya o alçının içine bi daha giremem:18:
kendimi kahvaltıya davet ettirdimm ben gidiorum bayanlarrr görüşmek üzere
Kuralı hazırlayayımda ben de bozabilirim arada kabak başıma patlarÖdev akşamları ve topicte sohbet varken gezmek yasak desek
Emoş kopardı beni yinekocası şehir dışına gitmiş erkeksizde olmuyo beee diyo
Okuyamaya calıştım matkap seslerinden tam atapte olamıyorum
Ve sıkıldıkızı ayağıma aldım
Gececek ben babamın ilk öldüğü gün zannettim hayatım boyunca hep öyle ağlıyacağım ama her gecen gün biraz daha alıştım yokluğuna ve şimdi içimde inçe bi sızı
Yinede şükediyorum unutmak diye bişey var yoksa ilk günkü gibi olsam ağlamaktan çatlartım
Benim yigenim 7 sene önce şehit oldu oda benim ince sızım
Ne güzel gözdoşum kafanı dinlersin kendinle baş başa kalırsın birazcık keyfini çıkar tatilin
Mekanları cennet olsun tanemcim
Çok çokFena belliiiii
cok özlediyse resmiyle idare edsin
Canım acıması normal düştün sonuçta ağrı olursa daha başka şeyler düşünülür sen yorma fazla kolunu devam ederse dr gidersin.
benca daa
evet ödev yapsın bize derken iyiydi bdv de ne işi varrr
Günaydın Gözdoşumm nasılsınnniyi değilsin biliyorum ama iyi olacaksın zaman canımm herşeyin ilacı..
birşeycik yapmaz onun da suçu sabit hem pc düşer yoksaa ağzını açamaz dimi hanım ablaaa bdv ye de giremez sonraa
efett
Ya biz naptık ki kimse yoktu burda komşuya hoş geldine gittik :26:
yok yok anlatma
yoktur alçılık bir şey zannetmem canımm..
hazırlayacak birini buldun yani hadi yine iyisin afiyet olsun
efet aynen öyle diyelim burası doluyken başka yerlere gitmek yasak. ben diyorum gebelik bölümünde girdiğim bir topik daha var o kadar.
alem emoşş yaaaduramıyor yani brazcıkk
başın sağolsun bitanemmm
Pek tatil değil ablacığım, ev almayı düşünüyoruz bodrumdan da, ayvalıktaki evi sattı annemler, bir iki tane ev beğendik bodrumda onlara bakmaya gidiyoruz, 2 gün kalacağız kervansarayda yer ayırttım
Sağol..........Canım acıması normal düştün sonuçta ağrı olursa daha başka şeyler düşünülür sen yorma fazla kolunu devam ederse dr gidersin.
benca daa
Günaydın Gözdoşumm nasılsınnniyi değilsin biliyorum ama iyi olacaksın zaman canımm herşeyin ilacı..
birşeycik yapmaz onun da suçu sabit hem pc düşer yoksaa ağzını açamaz dimi hanım ablaaa bdv ye de giremez sonraa
efett
yok yok anlatma
efet aynen öyle diyelim burası doluyken başka yerlere gitmek yasak. ben diyorum gebelik bölümünde girdiğim bir topik daha var o kadar.
başın sağolsun bitanemmm
Sağolun ........
Canım acıması normal düştün sonuçta ağrı olursa daha başka şeyler düşünülür sen yorma fazla kolunu devam ederse dr gidersin.
benca daa
efett
yok yok anlatma
başın sağolsun bitanemmm
Pek tatil değil ablacığım, ev almayı düşünüyoruz bodrumdan da, ayvalıktaki evi sattı annemler, bir iki tane ev beğendik bodrumda onlara bakmaya gidiyoruz, 2 gün kalacağız kervansarayda yer ayırttım
Çok çok
Resmi napsın onun derdi belli
Tanemciğim başın sağolsun tatlım
Abla görgüsüzlüğümüzü de yaptım yengeme layık bir kardeşim maşallah
rabiş hem suçlu hem güçlüüüü sedoşşşş kendigeziyorrrrr her yerdeee sülo toğinde bana laf atıyor biddeee
Resim kesmez emoşuuuuu
Biz yine ayvalığa gidiyoruz kuzum ayrılamıyo ordan
matkap siizn evdemi:44:Yok canım benim bir huyum var ustalara yemek yaparım
Biraz bizi komşular dinlesin ne yapalım
Becere bilsem yapacağım
Tamam ama ağır cezalar olmasın 5 ile 20 arası ödev cezası hafifletici nedenlerde olsun
Hayır kural bozulabilir ama bunun bi bedeli olacakkuralı ben de bozabilirim çünkü kocam yüzünden gelemeyebilirim falan ceza koyalım
ana yasa çalışmları hılza devam ediyoŞu anda masada oturuyorum seda kolumu masaya koyamıyorum klavyeyi kullanırken acıyo:26:
Ben anlamam akşama nevoş topik kuralları hazırlıycakuymayan cezasını çekecek ben de dahil
Öffff çok mu sert oldu
canandan ayrıldın, can sensinBildiğin şeyler abla
Amin canım
Canımdan ayrıldım
güle güle gitBuradayııııım, çarşıya ineceğim babam alışverişleri gelip alırmısın kızım dedi
Okuyamaya calıştım matkap seslerinden tam atapte olamıyorum
Ve sıkıldıkızı ayağıma aldım
Gececek ben babamın ilk öldüğü gün zannettim hayatım boyunca hep öyle ağlıyacağım ama her gecen gün biraz daha alıştım yokluğuna ve şimdi içimde inçe bi sızı
Yinede şükediyorum unutmak diye bişey var yoksa ilk günkü gibi olsam ağlamaktan çatlartım
Benim yigenim 7 sene önce şehit oldu oda benim ince sızım
Kaça sattınız evibizim şu ev satılmadı hala satılsa ayvalıktan alcaz
Resim ne yapcak ona
Annemin oğlu ayvalığı pek sever, küçüklüğünden beri öyle
Nasılsa siz ayvalıktasınız ayvalığı özlersek geliriz tekneye
Annemin oğlu ayvalığı pek sever, küçüklüğünden beri öyle
Nasılsa siz ayvalıktasınız ayvalığı özlersek geliriz tekneye
Kocasını bulamıyacağına göreÇok çok
Resmi napsın onun derdi belli
Dikkat et bu günlerde taansinyonun yüksekŞu anda masada oturuyorum seda kolumu masaya koyamıyorum klavyeyi kullanırken acıyo:26:
Ben anlamam akşama nevoş topik kuralları hazırlıycakuymayan cezasını çekecek ben de dahil
Öffff çok mu sert oldu
Anayasayı akşama hazırlıycazmatkap siizn evdemi:44:
ana yasa çalışmları hılza devam ediyo
canandan ayrıldın, can sensin
güle güle git
başın sağlosun tanem. insan neleri unutmuyoki. ilk anda bi daha gülermiyim acaba diyon, gülenler mutlu olanlar canını sıkıyo ama aradan biraz zaman geçince birde bakıyosunki sende gülmeye başlamşsın.
Abimle konuştuya annem, akşam abime sorarsın, şimdi fiyat verip görgüsüzlüğümüzü taçlandırmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?