Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Canım acıması normal düştün sonuçta ağrı olursa daha başka şeyler düşünülür sen yorma fazla kolunu devam ederse dr gidersin.

Günaydın canım
Değil mi sedacım ne farkederTopic topic gezmiş

benca daa

İnşallah yoktur :26:Heee oturtur o insanı öyle yerine

Sağol canım

Tamam yasak duracak burda ödev yapacak o zaman

evet ödev yapsın bize derken iyiydi bdv de ne işi varrr

Günaydııııııııııııııııııın

Günaydın Gözdoşumm nasılsınnn iyi değilsin biliyorum ama iyi olacaksın zaman canımm herşeyin ilacı..

Rabiş sizi öldürecek

birşeycik yapmaz onun da suçu sabit hem pc düşer yoksaa ağzını açamaz dimi hanım ablaaa bdv ye de giremez sonraa

Bize bulaşmanın nasıl olduğunu görsün

efett

Ağrı yok acıyo:26:

Hiç heveslenme sıra size de gelecek

Ya biz naptık ki kimse yoktu burda komşuya hoş geldine gittik :26:

rabiş gecmişide okumuor bu durumun nasıl basına geldigi anlayamıyacakkben anlatım mıı acaba

yok yok anlatma

Ben de maça kadar burda olurum kaçta gelirse o zaman başlıycak ödev rabişin

İnşallah yoktur ya o alçının içine bi daha giremem:18:

yoktur alçılık bir şey zannetmem canımm..

kendimi kahvaltıya davet ettirdimm ben gidiorum bayanlarrr görüşmek üzere

hazırlayacak birini buldun yani hadi yine iyisin afiyet olsun

Kuralı hazırlayayımda ben de bozabilirim arada kabak başıma patlarÖdev akşamları ve topicte sohbet varken gezmek yasak desek

efet aynen öyle diyelim burası doluyken başka yerlere gitmek yasak. ben diyorum gebelik bölümünde girdiğim bir topik daha var o kadar.

Emoş kopardı beni yine kocası şehir dışına gitmiş erkeksizde olmuyo beee diyo

alem emoşş yaaa duramıyor yani brazcıkk

başın sağolsun bitanemmm

Ne güzel gözdoşum kafanı dinlersin kendinle baş başa kalırsın birazcık keyfini çıkar tatilin

Mekanları cennet olsun tanemcim

Pek tatil değil ablacığım, ev almayı düşünüyoruz bodrumdan da, ayvalıktaki evi sattı annemler, bir iki tane ev beğendik bodrumda onlara bakmaya gidiyoruz, 2 gün kalacağız kervansarayda yer ayırttım

Şu anda masada oturuyorum seda kolumu masaya koyamıyorum klavyeyi kullanırken acıyo:26:

Ben anlamam akşama nevoş topik kuralları hazırlıycak uymayan cezasını çekecekben de dahil

Öffff çok mu sert oldu

Tanemciğim başın sağolsun tatlım
Abla görgüsüzlüğümüzü de yaptım yengeme layık bir kardeşim maşallah

Pek tatil değil ablacığım, ev almayı düşünüyoruz bodrumdan da, ayvalıktaki evi sattı annemler, bir iki tane ev beğendik bodrumda onlara bakmaya gidiyoruz, 2 gün kalacağız kervansarayda yer ayırttım

Biz yine ayvalığa gidiyoruz kuzum ayrılamıyo ordan

Sağol..........

Sağolun ........

rabiş hem suçlu hem güçlüüüü sedoşşşş kendigeziyorrrrr her yerdeee sülo toğinde bana laf atıyor biddeee

Çok çok

Resmi napsın onun derdi belli

Resim kesmez emoşuuuuu

Hadi hayırlısı olsun canım inşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz

Yok canım benim bir huyum var ustalara yemek yaparım

Biraz bizi komşular dinlesin ne yapalım

Becere bilsem yapacağım
matkap siizn evdemi:44:

Tamam ama ağır cezalar olmasın 5 ile 20 arası ödev cezası hafifletici nedenlerde olsun

Hayır kural bozulabilir ama bunun bi bedeli olacak kuralı ben de bozabilirim çünkü kocam yüzünden gelemeyebilirim falan ceza koyalım
Şu anda masada oturuyorum seda kolumu masaya koyamıyorum klavyeyi kullanırken acıyo:26:

Ben anlamam akşama nevoş topik kuralları hazırlıycak uymayan cezasını çekecekben de dahil

Öffff çok mu sert oldu
ana yasa çalışmları hılza devam ediyo
Bildiğin şeyler abla

Amin canım

Canımdan ayrıldım
canandan ayrıldın, can sensin

Buradayııııım, çarşıya ineceğim babam alışverişleri gelip alırmısın kızım dedi
güle güle git

başın sağlosun tanem. insan neleri unutmuyoki. ilk anda bi daha gülermiyim acaba diyon, gülenler mutlu olanlar canını sıkıyo ama aradan biraz zaman geçince birde bakıyosunki sende gülmeye başlamşsın.

Son düzenleme:
Çarşıya gidip geliyorum, babam annemi aramış, kasabın oraya gelsin kız demiş, ne günlere kaldım ya, kardeşim ben mühendisim, kıyma taşımayamı okudum diye isyan edeyimmi Birazdan gelirim görüşürüz

Annemin oğlu ayvalığı pek sever, küçüklüğünden beri öyle
Nasılsa siz ayvalıktasınız ayvalığı özlersek geliriz tekneye

Gelin kuzum oranın akşamları güzel oluyo hafif rüzgarlı çok bunaltmıyo ama denizi buz ya

Çok çok

Resmi napsın onun derdi belli
Kocasını bulamıyacağına göre beklesin ozaman

Öffff çok mu sert oldu
Dikkat et bu günlerde taansinyonun yüksek
Kuruaallar geliyor öylemigeçte olsa anladım
Ben sayayım 2 topiğim var bide diyet topiğine yazıyorum birde burası diğer yerlere ya hayrılı olsun yada teprikiçin yazıyorum bdvyede 2 mj dan sonra sıkılıyorum

Anayasayı akşama hazırlıycaz
Abimle konuştuya annem, akşam abime sorarsın, şimdi fiyat verip görgüsüzlüğümüzü taçlandırmak istemiyorum

Kız özelden söyle sormam ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…