Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Emoş kopardı beni yine kocası şehir dışına gitmiş erkeksizde olmuyo beee diyo

Bildiğin şeyler abla

Amin canım

Canımdan ayrıldım

Bitirdim abla ben, haberin yokmuydu senin :2:

Cidden mi haberim yoktu bir ara bende gelemedim buraya pc de sorun olmuştu o dönem oldu demekki :26::26:hayırlısıolsun canım benim kolay değil elbette yaşadıklarında biraz zaman ver kendine kendini dinle birazcık

Cidden mi haberim yoktu bir ara bende gelemedim buraya pc de sorun olmuştu o dönem oldu demekki :26::26:hayırlısıolsun canım benim kolay değil elbette yaşadıklarında biraz zaman ver kendine kendini dinle birazcık

Amin ablacığım Yarın annemle bodruma gidiyoruz, pazartesi döneceğiz, haftasonu için

Evet canım

Rabişin cezasını okudun mu
Okuyamaya calıştım matkap seslerinden tam atapte olamıyorum

Çabuk sıkılır
Ve sıkıldı kızı ayağıma aldım
Umarım canım umarım...

Gececek ben babamın ilk öldüğü gün zannettim hayatım boyunca hep öyle ağlıyacağım ama her gecen gün biraz daha alıştım yokluğuna ve şimdi içimde inçe bi sızı
Yinede şükediyorum unutmak diye bişey var yoksa ilk günkü gibi olsam ağlamaktan çatlartım
Benim yigenim 7 sene önce şehit oldu oda benim ince sızım

Başın sağolsun canım

Amin ablacığım Yarın annemle bodruma gidiyoruz, pazartesi döneceğiz, haftasonu için

Ne güzel gözdoşum kafanı dinlersin kendinle baş başa kalırsın birazcık keyfini çıkar tatilin

Mekanları cennet olsun tanemcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…