Nevoş çok fenasınEvet görsün bize bulaşmayı
Ne oluyor eski dostlar cumhireyeti kanunlarımı çıkıyor
Ne oluyor eski dostlar cumhireyeti kanunlarımı çıkıyor
Nevoş çok fenasın
evet
Olmaz
Hadi kolay gelsin
Kolun nasıl oldu:26:
Benim kızların sınıfta bir kız var annesi yok babasıda yeni evlendi dedesi babaannesi bakıyor.Dün bisikletten düşmüş kolunu kırmış çok üzüldüm Allahtan sol kolu Hiç olmasa iyiyimiş ama olmuş birkere
Geldimmmm sos pişiyorrr
EvetAynı binada mı oturuyorsunuz k.valide ilee
Nevoş çok fenasın
evet
Evet 10 maddelik kural hazırladım uyacağız artık uymazsak cezasına katlanacağız
çocukmu düşmüş (babane binecek değelya, soruya bak)
allah şifa versin, böyle durumlarda insan iki kat kötü oluyo
Yok canım handan abla söyledi askıyı taktımNe oldu canım geçtimi biraz ağrısı:26:
Anayasa çıkardıkNe oluyor eski dostlar cumhireyeti kanunlarımı çıkıyor
Beraber içelimasıl ben içeyim o cüvarayı
Geçmiş olsun ufaklığaOlmaz
Hadi kolay gelsin
Kolun nasıl oldu:26:
Benim kızların sınıfta bir kız var annesi yok babasıda yeni evlendi dedesi babaannesi bakıyor.Dün bisikletten düşmüş kolunu kırmış çok üzüldüm Allahtan sol kolu Hiç olmasa iyiyimiş ama olmuş birkere
[/QUOTE]Benimde geyikte tüm dostlarım için bi topiğim olsun
Hadi gelin sohbete
2 Mayıs 2013 de topiğimize yeni kurallar getirdik sevgili yardımcım nevreste ileAşağıda okuyacağınız kurallara uymayan top olacak
ESKİ DOSTLAR BUYRUN TOPİĞİMİN DEMİŞBAŞ ÜYELERİNİN UYMASI GEREKEN KURALLAR:
1)Her gün en az 15- ile 20 sayfa arası ödev yapılacak
2)Ödev sahibinin gelmeme, çıkmak istemesi sonucunda cezası 5 ile 20 arası ödev ile cezalandırılacak
3)Ödev sahibi gelmeme veya çıkması için belirli bir gerekcesi olmalı bunu belirtmeli buna göre cezası hafifletilecek
-Elektrikler kesildi- 5 sayfa ödev
-Misafir geldi-5 sayfa ödev
-Net kesildi-5 sayfa ödev
-Ev yanıyor-5 Sayfa ödev
-Doğuruyor olabilirim-5sayfa ödev
-Canım sıkılıyor-10sayfa ödev
-Banane ödevde neymiş-20 sayfa ödevvs.....gibi gerekçeleri olacak ve cezalara çarptırılacaklar...
4)Başka geyik topiclerinde gezmek yasaktır.Gezenlerin 5 sayfa ödev cezası olacaktır..
5)Kişilerin kendi ilgi alanları ihtiyaçları doğrultusunda diğer topicleri gezebilirler..
6)Rabia'ya bdv yasaktır...Bdv'ye giderse 10 sayfa ödev verilecek.Birde banlanırsa bu ceza 50 olacaktır...
7)3 günden fazla topic üyelerini habersiz bırakmak yasaktır...:26:
8)Tüm üyeler ödev yapacaktır..Çok acil işi olanlar bitiremeyenler bir daha ki sefer yapacakları ödevin üstüne eklenecektir..
9)Ödev günlerini kişiler aralarında değiştireceklerdir
10]Ödev sayısı değiştirilemez...
[/QUOTE]Benimde geyikte tüm dostlarım için bi topiğim olsun
Hadi gelin sohbete
2 Mayıs 2013 de topiğimize yeni kurallar getirdik sevgili yardımcım nevreste ileAşağıda okuyacağınız kurallara uymayan top olacak
ESKİ DOSTLAR BUYRUN TOPİĞİMİN DEMİŞBAŞ ÜYELERİNİN UYMASI GEREKEN KURALLAR:
1)Her gün en az 15- ile 20 sayfa arası ödev yapılacak
2)Ödev sahibinin gelmeme, çıkmak istemesi sonucunda cezası 5 ile 20 arası ödev ile cezalandırılacak
3)Ödev sahibi gelmeme veya çıkması için belirli bir gerekcesi olmalı bunu belirtmeli buna göre cezası hafifletilecek
-Elektrikler kesildi- 5 sayfa ödev
-Misafir geldi-5 sayfa ödev
-Net kesildi-5 sayfa ödev
-Ev yanıyor-5 Sayfa ödev
-Doğuruyor olabilirim-5sayfa ödev
-Canım sıkılıyor-10sayfa ödev
-Banane ödevde neymiş-20 sayfa ödevvs.....gibi gerekçeleri olacak ve cezalara çarptırılacaklar...
4)Başka geyik topiclerinde gezmek yasaktır.Gezenlerin 5 sayfa ödev cezası olacaktır..
5)Kişilerin kendi ilgi alanları ihtiyaçları doğrultusunda diğer topicleri gezebilirler..
6)Rabia'ya bdv yasaktır...Bdv'ye giderse 10 sayfa ödev verilecek.Birde banlanırsa bu ceza 50 olacaktır...
7)3 günden fazla topic üyelerini habersiz bırakmak yasaktır...:26:
8)Tüm üyeler ödev yapacaktır..Çok acil işi olanlar bitiremeyenler bir daha ki sefer yapacakları ödevin üstüne eklenecektir..
9)Ödev günlerini kişiler aralarında değiştireceklerdir
10]Ödev sayısı değiştirilemez...
kızlar size doyum olmaz ama ben yemeği fazla kaçırmışım. çıkıp biraz dolaşacam .akşama görüşürüz:79:
Tamamdır kızlar kuralları okuyabilirsiniz ilk sayfada
yanalım yanalım ateşlerde yanalım
Hayırlı uğurlu olsunEvet
Görgüzlüğümüze hayırlı uğurlu olsun
okudum imzaladım
Sağol canımYok canım handan abla söyledi askıyı taktımgerçi taktımda noldu kullanıyorum kolumu yine
Anayasa çıkardık
Beraber içelim
Geçmiş olsun ufaklığaaskıda şimdi ama kullanıyorum kolumu yine de
kızlar size doyum olmaz ama ben yemeği fazla kaçırmışım. çıkıp biraz dolaşacam .akşama görüşürüz:79:
Hayırlı uğurlu olsun
Sağol canımAman birşey olmasın
Görüşürüz canım
Ben de çıksam iyi olacak akşam görüşürüz
Kahvaltı bedavaSabah kahvaltısı nerdeeee
Ama benim wcm yıklıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?