Ama adı üstünde handan abla işte bi şey diyemiyozhandan ablada bdvye gidiyor ama kac defa yorumlarini gördüm
canım 1 haftanın da garantisi yok ki.ve herşeyim kalıyo ya.Bütün planlarım altüst oluyo.Eğer 700 liranın altındaysa kesin yaptırtıcam.2sene önce de yaptırmıştım 560 lira mıydı neydi ama herşeye zam gelmiş.Daha öncekini sigorta ödemişti ama bunu ödeyip ödemeyeceği de belli değil aslında çünkü 22 sinde göndermişlerdi provizyona ama onay almamış görünüyomuş ama gerçekten onay almadı mı yoksa poliçe aktif durumda olmadığı için mi bilmiyorum ama ödememe ihtimali de var yani.Artık öncekini ödemişti deyip yarısını sanki kendim ödüyomuşum gibi falan düşünüp rahatlatıcam kendimi.Çünkü dermatolojiye gittim beni riskli buldu bir an önce aldır ve patalojiye gönder demişti bana bu gerzekler yüzünden 1 ay beklemiş olmak istemiyorum
arkadaş sen kimsin yahuuu kadar mesaj içinde neden benim yazdığımı buldun hem burada hem orada
Çok ayıp etmişler yaa lakemmm o kadra para vereceğine biraz daha bekleme şmkanın yokmu :26:
Nabıosunuzzzzzzzzzz
İyidir kuzummmm sen napıyosun ilk sayfaya topik kuralları ekledik bakNabıosunuzzzzzzzzzz
anladim canim,bu ödev isi iyi oldu yoksa topic topic geziyorlar
Ama adı üstünde handan abla işte bi şey diyemiyoz
Anladım canım yaptır da kurtul o zaman ya takma kafana boşver
İyidir kuzummmm sen napıyosun ilk sayfaya topik kuralları ekledik bak
Boş bırakmaya gelmiyo
ozman bende handan ablanin pesine giderim yalniz gitmem
aynenhemsomada ödev olsun yoksa hint filmi izlemekten basini kaldirdigi yok
abla kacinci sayfada sana yazmis ?
hosgeldin hemsom
abla kacinci sayfada sana yazmis ?
hosgeldin hemsom
İyidir kuzummmm sen napıyosun ilk sayfaya topik kuralları ekledik bak
Boş bırakmaya gelmiyo
[/QUOTE]Benimde geyikte tüm dostlarım için bi topiğim olsun
Hadi gelin sohbete
2 Mayıs 2013 de topiğimize yeni kurallar getirdik sevgili yardımcım nevreste ileAşağıda okuyacağınız kurallara uymayan top olacak
ESKİ DOSTLAR BUYRUN TOPİĞİMİN DEMİŞBAŞ ÜYELERİNİN UYMASI GEREKEN KURALLAR:
1)Her gün en az 15- ile 20 sayfa arası ödev yapılacak
2)Ödev sahibinin gelmeme, çıkmak istemesi sonucunda cezası 5 ile 20 arası ödev ile cezalandırılacak
3)Ödev sahibi gelmeme veya çıkması için belirli bir gerekcesi olmalı bunu belirtmeli buna göre cezası hafifletilecek
-Elektrikler kesildi- 5 sayfa ödev
-Misafir geldi-5 sayfa ödev
-Net kesildi-5 sayfa ödev
-Ev yanıyor-5 Sayfa ödev
-Doğuruyor olabilirim-5sayfa ödev
-Canım sıkılıyor-10sayfa ödev
-Banane ödevde neymiş-20 sayfa ödevvs.....gibi gerekçeleri olacak ve cezalara çarptırılacaklar...
4)Başka geyik topiclerinde gezmek yasaktır.Gezenlerin 5 sayfa ödev cezası olacaktır..
5)Kişilerin kendi ilgi alanları ihtiyaçları doğrultusunda diğer topicleri gezebilirler..
6)Rabia'ya bdv yasaktır...Bdv'ye giderse 10 sayfa ödev verilecek.Birde banlanırsa bu ceza 50 olacaktır...
7)3 günden fazla topic üyelerini habersiz bırakmak yasaktır...:26:
8)Tüm üyeler ödev yapacaktır..Çok acil işi olanlar bitiremeyenler bir daha ki sefer yapacakları ödevin üstüne eklenecektir..
9)Ödev günlerini kişiler aralarında değiştireceklerdir
10]Ödev sayısı değiştirilemez...
Kahvaltı bedava
Ödev sırası gelenlere dedik tanemcim sana işin bitene kadar ödev yok senin ödevleride rabişe veririz
Olmaz kurallar senin içinde geçerli
Hoşbulduk hemşommHahahaha bvye gidemicekmisin artıkkk
Annemm gördüm güzel olmuşOraya eftenpuftene herşey serbest o benim kızım yazarmısın
bakinmakla yetinsem
Ona da var tabi
aman boşver rabişşşş
Hoşbulduk hemşommHahahaha bvye gidemicekmisin artıkkk
Annemm gördüm güzel olmuşOraya eftenpuftene herşey serbest o benim kızım yazarmısın
Hepinize var hepinizeeeeeeeeeee
Hepinize var hepinizeeeeeeeeeee
off bu ne yaa çok ağır cezaşar gelmiş yahuu muhalefet olarak itiraz ediyorummmneyse baktım da zati benim yaptığım şeyler ben zorlanmıcam da rabiş yandıı ki ne yandı..
Şimdii şöyşe bir gözden geçirelimm.. doğuruyor olabilirsem nasıl gelicem sayın topik sahibesii ki bu arada ani çıkışta yapabilirim o maddeyi de buna ekleyeyim
bebeğe ne diyim dur şu ödevi bitireyim haber vereyim çıkacağımı az sabret mi diyeyim
Burada kimse olmazsa da geyik topiğine gidemez miyiz gerçi ben gitmiyorum gebeliğe gidiyorum o da serbestmiş çünkü bilgi almak için yani
not: muhteşem topiğine gidebilir miyiz
ben öevimi başkasına verebilir miyim acaba gönüllü biri olur belki o gün kim olacaksa artık mesela Rabiş canımm seve seve alır ödevlerimi kıyamaz banaha bir de gündüz yapılan sayfalar sayılır mı
Ben tedavi görücem dinlenme safhasında gelemeyebilirim istesem de gelemem anam neti yasaklar o saman herhalde bana ceza gelmez dimi. Tatile gidecek olanlarda 3 günden fazla gelmemezlik edemez dimii tatile gideceklere duyurulur ben nasılsa bu sene gidemicemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?