Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

handan ablada bdvye gidiyor ama kac defa yorumlarini gördüm
Ama adı üstünde handan abla işte bi şey diyemiyoz

Anladım canım yaptır da kurtul o zaman ya takma kafana boşver

[/QUOTE]

off bu ne yaa çok ağır cezaşar gelmiş yahuu muhalefet olarak itiraz ediyorummm neyse baktım da zati benim yaptığım şeyler ben zorlanmıcam da rabiş yandıı ki ne yandı..

Şimdii şöyşe bir gözden geçirelimm.. doğuruyor olabilirsem nasıl gelicem sayın topik sahibesii ki bu arada ani çıkışta yapabilirim o maddeyi de buna ekleyeyim

bebeğe ne diyim dur şu ödevi bitireyim haber vereyim çıkacağımı az sabret mi diyeyim

Burada kimse olmazsa da geyik topiğine gidemez miyiz gerçi ben gitmiyorum gebeliğe gidiyorum o da serbestmiş çünkü bilgi almak için yani
not: muhteşem topiğine gidebilir miyiz

ben öevimi başkasına verebilir miyim acaba gönüllü biri olur belki o gün kim olacaksa artık mesela Rabiş canımm seve seve alır ödevlerimi kıyamaz bana ha bir de gündüz yapılan sayfalar sayılır mı

Ben tedavi görücem dinlenme safhasında gelemeyebilirim istesem de gelemem anam neti yasaklar o saman herhalde bana ceza gelmez dimi. Tatile gidecek olanlarda 3 günden fazla gelmemezlik edemez dimii tatile gideceklere duyurulur ben nasılsa bu sene gidemicemm

Hepinize var hepinizeeeeeeeeeee

sana varmi peki hosgeldin canim

sedam hosgeldin senin ödevleri hemsom seve seve alicakmis

kardelen bu cezalarda iyi hal indirimi falan olacak mı ya sürekli mesajlarımızda falan yapıp dursak cezalar düşmez mi mesela 5 sayfa olan ceza 1,5 sayfaya falan inmez mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…