Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Akşam biraz geçikebilirim benim kızların yarın yazılı var 15 soru çıkartıyoruz yardım etmem lazım

ay çok sinirim bozuk kızlar yaaaa,bugün ağlayıp durdum.

bizim özel sağlık sigortamız vardı 3 hafta önce süresi bitmiş geldim bu işyerindekilere söyledim önce haaa 1-2 güne olur dedi
12 gün geçti 3-5 gün dedi ,şimdi de 1 hafta diyo onu da açtım da bilmiyorum dedi bi daha ara sor dedim ben numarasını vereyim de sen sor diyo gerizekalı yaaaaa.Ulan senin işin bu ,ben niye telefon açıyorum.İşte buna biraz atarlandım şimdi geri aramış 1 hafta diyo.Sırf bu mikrobun beceriksizliği ya.... 6 senedir bu sigorta yapılır hiç böyle bir şey olmadı daha süresi geçmeden yenileniyodu yani arada çok az bir süre geçiyodur neredeyse 3 hafta olacak bi de 1 hafta sonrası 4 hafta kesinti mi olur ya.Zaten yanına gidip ilk söylediğimde haberi bile yoktu gerizekalının.Ay nasıl sinirim bozuk ya.En sonunda hastaneyi aradım fiyat bilgisi almak için ne yapayım parayla yaptırayım bari diye.Çünkü her işim kalıyo ya gelecek hafta mardine gitmeyi düşünüyodum o kaldı artık sonraki hafta hitit turuna gidicektim bugün aradılar artık ücret ödemesi için belli değil dedim rezervasyonumu sildirdim.
Hastanem de acıbadem 1. sınıf hastane diye geçiyo ssk falan geçmiyo hiç ve fiyatı da biraz fazla ama bu pislikleri beklemek istemiyorum ya daha fazla. o mikrobun kendisinin veya patronun karısının bi işi olsaydı hastaneyle 1 günde hallederdi.Zaten bir ara sor diyorum amaaan hep arıyorum aynı şeyi söylüyolar gün söylemiyolar diyo.Ben biraz kızınca nasıl aradı da öğrendi günü pislik.
Ya işyerinde gerçekten kimseyi küçük görmem hatta benden daha altta çalışanlara hep daha özenli davranırım ama bir yere kadar bundan sonra bunu ezmek ,azarlamak için fırsat kolluycam valla .İnsanı o raddeye getirdiler.

Ne ayıp yaiyi yapmışsın 1 hafta beklesen canım vermesen o kadar para:26:

kurallar iyi hosda bdvde yasak olmasin

eger kavga edersem yasak olsun usluca yorumlarima yasak gelmesin ricam

dertleri olanlara derman olmaya calisiyoz sonucta

kurallar iyi hosda bdvde yasak olmasin

eger kavga edersem yasak olsun usluca yorumlarima yasak gelmesin ricam

dertleri olanlara derman olmaya calisiyoz sonucta

Git kuzum bdv ye yasak değil 10 sayfa ödev karşılığı gidebilirsin

Amannnnnnnnn üflemeyi unutma :)
SOS buuuu mazallah

arkadaş sen kimsin yahuuu kadar mesaj içinde neden benim yazdığımı buldun hem burada hem orada

Çok ayıp etmişler yaa lakemmm o kadra para vereceğine biraz daha bekleme şmkanın yokmu :26:

hayirli günler kizlar nasilsiniz

Ne ayıp yaiyi yapmışsın 1 hafta beklesen canım vermesen o kadar para:26:

canım 1 haftanın da garantisi yok ki.ve herşeyim kalıyo ya.Bütün planlarım altüst oluyo.Eğer 700 liranın altındaysa kesin yaptırtıcam.2sene önce de yaptırmıştım 560 lira mıydı neydi ama herşeye zam gelmiş.Daha öncekini sigorta ödemişti ama bunu ödeyip ödemeyeceği de belli değil aslında çünkü 22 sinde göndermişlerdi provizyona ama onay almamış görünüyomuş ama gerçekten onay almadı mı yoksa poliçe aktif durumda olmadığı için mi bilmiyorum ama ödememe ihtimali de var yani.Artık öncekini ödemişti deyip yarısını sanki kendim ödüyomuşum gibi falan düşünüp rahatlatıcam kendimi.Çünkü dermatolojiye gittim beni riskli buldu bir an önce aldır ve patalojiye gönder demişti bana bu gerzekler yüzünden 1 ay beklemiş olmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…