Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

off bu ne yaa çok ağır cezaşar gelmiş yahuu muhalefet olarak itiraz ediyorummm neyse baktım da zati benim yaptığım şeyler ben zorlanmıcam da rabiş yandıı ki ne yandı..

Şimdii şöyşe bir gözden geçirelimm.. doğuruyor olabilirsem nasıl gelicem sayın topik sahibesii ki bu arada ani çıkışta yapabilirim o maddeyi de buna ekleyeyim

bebeğe ne diyim dur şu ödevi bitireyim haber vereyim çıkacağımı az sabret mi diyeyim

Burada kimse olmazsa da geyik topiğine gidemez miyiz gerçi ben gitmiyorum gebeliğe gidiyorum o da serbestmiş çünkü bilgi almak için yani
not: muhteşem topiğine gidebilir miyiz

ben öevimi başkasına verebilir miyim acaba gönüllü biri olur belki o gün kim olacaksa artık mesela Rabiş canımm seve seve alır ödevlerimi kıyamaz bana ha bir de gündüz yapılan sayfalar sayılır mı

Ben tedavi görücem dinlenme safhasında gelemeyebilirim istesem de gelemem anam neti yasaklar o saman herhalde bana ceza gelmez dimi. Tatile gidecek olanlarda 3 günden fazla gelmemezlik edemez dimii tatile gideceklere duyurulur ben nasılsa bu sene gidemicemm [/QUOTE]

Mazeret bildirebiliyosungeyik yasak yani 5-10 sayfa ödev yaparsın tatillerde olmaz tabi tatiller hariç ama tatile gittiğinizi bildirceksinizmuhteşem serbest

tatiller hariç mi

e o zaman salı sallanır,çarşamba çarşafa dolanır ,perşembe perişan olur,cuma mübarek gün cumartesi pazar da tatil

dersleride bitti artik banaheside olmaz

abla bdv bana yasaklandi

bende halasinin kiziyim banada serbest ozaman

bdv ye gidesim geldi şimdiii rabişşşşş çok kızgınımmmm patlamam lazımmmm gel annem gellll sennn beraber gidelii

Öncelikle kurallar için bir yuh demek istiyorum. Hayatta uyamam

Ben zaten uymuyomm gözdoşşşşş

bugün ben yarin sen tek bana sanma

simdi bakmicam gece daha cok eksin konular oluyor
Yalnız takip ediliyosun söyliyim mesajlarına bakıyolar bana haber veriyolar
tatiller hariç mi

e o zaman salı sallanır,çarşamba çarşafa dolanır ,perşembe perişan olur,cuma mübarek gün cumartesi pazar da tatil

Onlar değil yıllık izinler

Ama adı üstünde handan abla işte bi şey diyemiyoz

Bdv cezası sadece Rabişe dimiii

ozman bende handan ablanin pesine giderim yalniz gitmem

hadi hadii uyanık seniii gitmicen işteee

bakinmakla yetinsem

kedi ciğere bakmakla yetinir mi senceee

Git kuzum bdv ye yasak değil 10 sayfa ödev karşılığı gidebilirsin

efettt 10 syf ödev yapsın gitsinnn ama sadece bir yorum için 10 syf.olsun

anladim canim,bu ödev isi iyi oldu yoksa topic topic geziyorlar

mesela sen dimi Rabişş

canım valla işini yapmayan insanlarla uğraşmak çok zor dünya yansa umurlarında olmuyor bende hep alttan alıyordum tüm iş bana alıyordu bir atarlandım ohhh şimdi kuzu kuzu çalışıyorlar rahatladım yaaa tepene biniyorlar yoksa. 1 hafat daha bekle istersen o kadar beklemişsin canım yaa..

Selam rabişbu akşam ödevin var

İlk sayfaya bak topik kuralları ekledik

benim ödev cuma olabilir mi rica etsem çalışan bayanım beenn

Ama benim wcm yıklıdı[/QUOTE]

iyi bir bahane tebrik ederim harbi yıkıldı mı kız ne etcenn

kardelen modemimin anteni kırık evde wireless çalışmıyor bahanesine kaç sayfa ceza ödevi var?

bdv ye gidesim geldi şimdiii rabişşşşş çok kızgınımmmm patlamam lazımmmm gel annem gellll sennn beraber gidelii

Ben zaten uymuyomm gözdoşşşşş

noldu abla niye kizginsin :26: kim kizdirdi :26: ben gelirsem 10 sayfa ceza mecbur uslu durmaliyim

Yalnız takip ediliyosun söyliyim mesajlarına bakıyolar bana haber veriyolar

Onlar değil yıllık izinler

takip edilmesin :18: o kural hosuma gitmedi

Napcan
Aldığın cezada indirim olabilir yani duruma göre

iyi bir bahane tebrik ederim harbi yıkıldı mı kız ne etcenn [/QUOTE]

Banlanırsan sana da var cezasen de o konuda sabıkalısın
Tamam senin cuma olabilir

yok herkese bdv yasak sizi orda görüyüm ispiklerim

yetinmek zorunda yoksa 10 sayfa var

sizin kadar gezmiyordumki

Mazeret bildirebiliyosungeyik yasak yani 5-10 sayfa ödev yaparsın tatillerde olmaz tabi tatiller hariç ama tatile gittiğinizi bildirceksinizmuhteşem serbest

ama ama tatil keyfi olmuyor mu bir kere elektiriklerin kesilmesi ya yada dıoğurmak tatilden daha geçerli sebebler yani banane tatile gitmek sayılmasın ben gitmicem banane

bugün ben yarin sen tek bana sanma

simdi bakmicam gece daha cok eksin konular oluyor

dimi barii ödev aldığına değsinnn

kardelen okadar yaziyi bi an sen yazdin sandim

yok ben yazdım beennn çeneye baksana bendeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…