Tamam rabiş yapsın ozaman
Olmaz kurallar senin içinde geçerli
Bak hadi ona izin var yazarsan 10 sayfa
Kv geldiçık ak zorundayım gizli yazdım
Sana kural koymak ne mümkün zaten abisi kılıklıÖncelikle kurallar için bir yuh demek istiyorum. Hayatta uyamam
kardelen bu cezalarda iyi hal indirimi falan olacak mı ya sürekli mesajlarımızdafalan yapıp dursak cezalar düşmez mi mesela 5 sayfa olan ceza 1,5 sayfaya falan inmez mi??
dersleride bitti artik banaheside olmaz
abla bdv bana yasaklandi
bende halasinin kiziyim banada serbest ozaman
Öncelikle kurallar için bir yuh demek istiyorum. Hayatta uyamam
Yalnız takip ediliyosun söyliyim mesajlarına bakıyolar bana haber veriyolarbugün ben yarin sentek bana sanma
simdi bakmicam gece daha cok eksin konular oluyor
tatiller hariç mi
e o zaman salı sallanır,çarşamba çarşafa dolanır ,perşembe perişan olur,cuma mübarek gün cumartesi pazar da tatil
Sana kural koymak ne mümkün zaten abisi kılıklı
İyi hal indirimi var
Ama adı üstünde handan abla işte bi şey diyemiyoz
ozman bende handan ablanin pesine giderim yalniz gitmem
bakinmakla yetinsem
Git kuzum bdv ye yasak değil 10 sayfa ödev karşılığı gidebilirsin
anladim canim,bu ödev isi iyi oldu yoksa topic topic geziyorlar
ay çok sinirim bozuk kızlar yaaaa,bugün ağlayıp durdum.
bizim özel sağlık sigortamız vardı 3 hafta önce süresi bitmiş geldim bu işyerindekilere söyledim önce haaa 1-2 güne olur dedi
12 gün geçti 3-5 gün dedi ,şimdi de 1 hafta diyo onu da açtım da bilmiyorum dedi bi daha ara sor dedim ben numarasını vereyim de sen sor diyo gerizekalı yaaaaa.Ulan senin işin bu ,ben niye telefon açıyorum.İşte buna biraz atarlandım şimdi geri aramış 1 hafta diyo.Sırf bu mikrobun beceriksizliği ya.... 6 senedir bu sigorta yapılır hiç böyle bir şey olmadı daha süresi geçmeden yenileniyodu yani arada çok az bir süre geçiyodur neredeyse 3 hafta olacak bi de 1 hafta sonrası 4 hafta kesinti mi olur ya.Zaten yanına gidip ilk söylediğimde haberi bile yoktu gerizekalının.Ay nasıl sinirim bozuk ya.En sonunda hastaneyi aradım fiyat bilgisi almak için ne yapayım parayla yaptırayım bari diye.Çünkü her işim kalıyo ya gelecek hafta mardine gitmeyi düşünüyodum o kaldı artık sonraki hafta hitit turuna gidicektim bugün aradılar artık ücret ödemesi için belli değil dedim rezervasyonumu sildirdim.
Hastanem de acıbadem 1. sınıf hastane diye geçiyo ssk falan geçmiyo hiç ve fiyatı da biraz fazla ama bu pislikleri beklemek istemiyorum ya daha fazla. o mikrobun kendisinin veya patronun karısının bi işi olsaydı hastaneyle 1 günde hallederdi.Zaten bir ara sor diyorum amaaan hep arıyorum aynı şeyi söylüyolar gün söylemiyolar diyo.Ben biraz kızınca nasıl aradı da öğrendi günü pislik.
Ya işyerinde gerçekten kimseyi küçük görmem hatta benden daha altta çalışanlara hep daha özenli davranırım ama bir yere kadar bundan sonra bunu ezmek ,azarlamak için fırsat kolluycam valla .İnsanı o raddeye getirdiler.
Selam rabişbu akşam ödevin var
İlk sayfaya bak topik kuralları ekledik
Hangi yazıyıkardelen okadar yaziyi bi an sen yazdin sandim
bdv ye gidesim geldi şimdiii rabişşşşş çok kızgınımmmm patlamam lazımmmm gel annem gellll sennn beraber gidelii
Ben zaten uymuyomm gözdoşşşşş
bdv ye gidesim geldi şimdiii rabişşşşş çok kızgınımmmm patlamam lazımmmm gel annem gellll sennn beraber gidelii
Ben zaten uymuyomm gözdoşşşşş
Yalnız takip ediliyosun söyliyim mesajlarına bakıyolar bana haber veriyolar
Onlar değilyıllık izinler
Napcanmesela ne gibi
Bdv cezası sadece Rabişe dimiii
hadi hadii uyanık seniii gitmicen işteee
kedi ciğere bakmakla yetinir mi senceee
efettt 10 syf ödev yapsın gitsinnn ama sadece bir yorum için 10 syf.olsun
mesela sen dimi Rabişş
canım valla işini yapmayan insanlarla uğraşmak çok zor dünya yansa umurlarında olmuyor bende hep alttan alıyordum tüm iş bana alıyordu bir atarlandım ohhh şimdi kuzu kuzu çalışıyorlar rahatladım yaaa tepene biniyorlar yoksa. 1 hafat daha bekle istersen o kadar beklemişsin canım yaa..
benim ödev cuma olabilir mi rica etsem çalışan bayanım beenn
Ama benim wcm yıklıdı
Sana kural koymak ne mümkün zaten abisi kılıklı
İyi hal indirimi var
Bdv cezası sadece Rabişe dimiii
hadi hadii uyanık seniii gitmicen işteee
kedi ciğere bakmakla yetinir mi senceee
efettt 10 syf ödev yapsın gitsinnn ama sadece bir yorum için 10 syf.olsun
mesela sen dimi Rabişş
canım valla işini yapmayan insanlarla uğraşmak çok zor dünya yansa umurlarında olmuyor bende hep alttan alıyordum tüm iş bana alıyordu bir atarlandım ohhh şimdi kuzu kuzu çalışıyorlar rahatladım yaaa tepene biniyorlar yoksa. 1 hafat daha bekle istersen o kadar beklemişsin canım yaa..
benim ödev cuma olabilir mi rica etsem çalışan bayanım beenn
iyi bir bahane tebrik ederim harbi yıkıldı mı kız ne etcenn
Hangi yazıyı
Rabişe bdv yasak
Hangi yazıyı
Rabişe bdv yasak
noldu abla niye kizginsin :26: kim kizdirdi :26: ben gelirsem 10 sayfa cezamecbur uslu durmaliyim
takip edilmesin :18: o kural hosuma gitmedi
Net kesik 5 sayfakardelen modemimin anteni kırık evde wireless çalışmıyor bahanesine kaç sayfa ceza ödevi var?
noldu abla niye kizginsin :26: kim kizdirdi :26: ben gelirsem 10 sayfa cezamecbur uslu durmaliyim
takip edilmesin :18: o kural hosuma gitmedi
Mazeret bildirebiliyosungeyik yasak yani 5-10 sayfa ödev yaparsın tatillerde olmaz tabi tatiller hariç ama tatile gittiğinizi bildirceksiniz muhteşem serbest
bugün ben yarin sentek bana sanma
simdi bakmicam gece daha cok eksin konular oluyor
kardelen okadar yaziyi bi an sen yazdin sandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?