Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

sağol fıstığım bende ağrı bitmiyo ,bugün de karnım ağrıyo kaydirigubbakcemile3

bu adam beni bırakıp kaçmazsa iyidir sempatiksalakcinni :roflol:

yolu dert etme nolcak atla otobüse gel ya olumunekankayizsmile

Gülşah niye koca istemiyon kız turşunu mu kurcaz senin:mymeka:

bu sene hiçbiryere gıdemıyorum canım nasıl cekıcem ben butun bir sene evdekılerı mafoldumben

gecmıs olsun canım reglmı olucaksın acaba?sen bırakıp kacılacak kızmısın be kaçmaz bır yere merak etme canım benım Şeniz

Gülşah niye koca istemiyon kız turşunu mu kurcaz senin:mymeka:

hiçbirsey istemıyorum bu aralar ömürcümmafoldumben

Oyyyy depresyona girmiş gülşahcık..Bizim aramıza sık sık gelsen ne depresyon kalır ne başka bi şeysempatiksalakcinni

Oyyyy depresyona girmiş gülşahcık..Bizim aramıza sık sık gelsen ne depresyon kalır ne başka bi şeysempatiksalakcinni

evet girdim vallahi mafoldumben ayy sorma ömürcüm yaa abimede gıcık oluyorum zaten dün gece salonda yatıyım dedim sıcaktan anam gözümü bir açtım tepemde yarasa gezıyor :roflol: :roflol: sen git tel olmayan camı aç sok yarasayı içeri.allahtan yavruydu ama karsıma gecıp gulunce delirdim zaten gece gece klava:

akannehirakannehir

İyi kanını emmedi:roflol:

akannehirakannehir

İyi kanını emmedi:roflol:

ayyy kız ben reglıyım yaa kan kalmamıstır emicek hem bu ara çok sinirliyim bır ara ustume gelıyordu dergıyle bır vurdum :roflol: :roflol: hayvan felegını sasırdı gıttı kondu kornişin tepesıne kendıne gelmeye calısıyordu en son batmani hakladım :roflol: :roflol:

Kız girmek istiyorumda kocama söylediiiimmmmmm höyyyyyyyt otur oturduğun yerde ayırmıyım bacaklarını dedi:roflol:

yaaa en çok neye imreniyorum bılıyormusunuz kızlar hani böyle fare böcek falan görunce çığlık atıyorlar yaa ona ben bir türlü öyle bir tepki veremıyorum yanarım yanarımda apartmanı ayaga kaldıramadıgıma yanarım :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…