Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Valla ben cidden katılmak istiyodum..Bi arkadaşım var o soktu aklıma..Amaaaaaaaeyvahedigeldismile

aaaaa ömür buldum biz hep bırlıkte toplanıp kendı aramızda yemekteyız yarısması yapalım ben jüri olurum seve seve sempatiksalakcinni

Tamam hep beraber katılalım..Ama nasıl kavga etcez orda..Kavga etmemiz lazım biliyosun..:roflol:

sempatiksalakcinni bız yemeklere bır kulp buluruz merak etme kaydirigubbakcemile3

kızlar benım cıkmam lazım öptüm sizi sonra yıne gelmeye calısırımopuyorumnanaktan

gülşah yarasayı nerden buldun kız evde akannehir

dünürüm katıl bizde seni izleriz , enişteye de hep sen mi çıkçan tv'ye azcık da ben ünlü olayım :roflol:

gülşah yarasayı nerden buldun kız evde akannehir

dünürüm katıl bizde seni izleriz , enişteye de hep sen mi çıkçan tv'ye azcık da ben ünlü olayım :roflol:

Valla ciddi ciddi katılmak istedim..Ama izin vermiyo..Yani şaka yapıyorum zannediyo dalga geçiyo..Halbuki ben çok ciddiyim..:roflol:

Nasıl ikna edebilirim..aklinialirimsmile

Valla ciddi ciddi katılmak istedim..Ama izin vermiyo..Yani şaka yapıyorum zannediyo dalga geçiyo..Halbuki ben çok ciddiyim..:roflol:

Nasıl ikna edebilirim..aklinialirimsmile

kırmızı pijamaları denesen aklinialirimsmile

anamm yemekteyızmı bende gelıyım hiç bilmıyom orda size bi pudıng yapar getıtırım

sofra düzeni yoktu ,yemek namına ortada bişey yoktu :dilcikar:

bir puding yapmış o da hazırdı sanırım lmaz:

puanım 1 o da seviyom diye mirmirmirmir mirmirmirmir

Hiç dikkatinizi çekti mi yemekteyiz programında yarışmacıların soyadları veriliyo mu?

Dünürüm kırmızı pijamalar kışlık ölürüm onları giyersem..Bi de heryeri kapalı bi işe yaramaz:roflol:

Emel olsa şimdi bana bi sürü şey sayardı şunu yap bunu yap diye:roflol:

hatırlamıyorum dünürüm

eskiden çok seyrederdim sonraları şeyini çıkarttılar hiç seyretmedim kaç zamandır

hatta ben yarışma bitti zannediyodum geçen gün gördüm tam sonuydu

bi de erken başlıyo galiba daha önce ben eve geldiğim zaman başlamış oluyodu

Dünürüm kırmızı pijamalar kışlık ölürüm onları giyersem..Bi de heryeri kapalı bi işe yaramaz:roflol:

o zaman gidiyosun kendine kırmızı dantelli vs. bişeyler alıyosun aklinialirimsmile

sonrası sana kalmış sengözlerimebaksanab

:roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…