- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.089
- 1.423
- 60
cünayduuuuuunnnnn
Ohhhhhne güzel keyifler iyi deseneyazık oldu fenere keşke alsaydı maçı olmadı ama afiyet olsun sana
azerinin oyun topiğinde geyik yapınca böyle oldu gel sendeee sitenin ağır topları orada
GÜNAYDINNNNN
BEN BU DEGİŞİKLİKLERİ HİÇ SEVMEDİMM((rekli yazamıorum resim yükleyemiorum)
gecmişi okudum ilk günden herkes kuralları cignemişkardelen nedicek acaba
rabia sürekli benim kulaklarımı cınlatmıs ödev buzinn olsu demiş
nevosum da ben bilmem kendi isterse alsın demiş
kardelen halen daha gelmemişş
karnım çok ac kahvaltımı yapıyım ben
Günaydın
cünayduuuuuunnnnn
evet abla çok iyi aman dilimi ısırayım da söyliyim yanievet alsaydı iyi olurdu ancak iyi hazırlanmışlar kendi evlerinde yarı finali verirler mi hiç çok baskın bir oyun oynadılar ara ara baktım zaten anladım yani yenileceklerini.
Tamam bakacağım şimdi..
canım durumu özetlemişsinn ehh yasak şeyler daha tatlı gelir insana
Günaydın nevoşşş
Günaydınn lakecann
Nevooooooş sana laf çarpıttım oyun bölümünde
Sürekli dinliyorum son günlerde, kiiiii bengü hiç sevmem benBirde üstelik beni bengüye benzeten arkadaşlarım var
[video=youtube;0zxn2B5vfWY]http://www.youtube.com/watch?v=0zxn2B5vfWY[/video]
Son golü atmasalardı blki uzatmada bişiler olabilirdi yazık oldu yani
Gördüm gördümmmmm
Ne haberevet abla çok iyi aman dilimi ısırayım da söyliyim yanievet alsaydı iyi olurdu ancak iyi hazırlanmışlar kendi evlerinde yarı finali verirler mi hiç çok baskın bir oyun oynadılar ara ara baktım zaten anladım yani yenileceklerini.
Tamam bakacağım şimdi..
canım durumu özetlemişsinn ehh yasak şeyler daha tatlı gelir insana
Günaydın nevoşşş
Günaydınn lakecann
Nevooooooş sana laf çarpıttım oyun bölümünde
Son dakikalarda ne birşey olacaktı ya, bizimkine tesadüf diyen tayfa bu kupayı ancak rüyalarında görür!
benimde öyle bir umudum vardı 2-2 olabilir diyee ama çok baskın oynadılar yaa Gökhan nasılda yemiş tekmeyi gazetede gördüm onu da neyse ki fazla bir şey yokmuş dudağı açılmış garibim Volkan nasıl da ağlamış..
Son dakikalarda ne birşey olacaktı ya, bizimkine tesadüf diyen tayfa bu kupayı ancak rüyalarında görür!
Ben çıkıyorum
İmzam nasılzor zor evet ilk maçta çalıştıklarından çok daha fazla çalışmalıydılar bu kadar baskın olacaklarını bilmeliydiler ona göre taktik yapmaları lazımdı ama sen aynı oyunla çıkarsan zaten adamlar çözmüş sizi şaşırtmadılar yani karşı tarafı olan oldu neyse artık..
günaydınnnnnnnnnnnn nasılsınız şekerler
Günaydın canım iyiyiz sağol sen nasılsın
İmzam nasıl
bende iyiyim handancım ne maçtı ama üzüldüm fener kötü yenildi kupa olmasada final oynasa iyi olurdu
Süper süperrrböyle sevinsinler demi cikciklerrr
fener rüyasında görürüdü bu kupayı
İmzam nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?