Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Ohhhhhne güzel keyifler iyi desene yazık oldu fenere keşke alsaydı maçı olmadı ama afiyet olsun sana

evet abla çok iyi aman dilimi ısırayım da söyliyim yani evet alsaydı iyi olurdu ancak iyi hazırlanmışlar kendi evlerinde yarı finali verirler mi hiç çok baskın bir oyun oynadılar ara ara baktım zaten anladım yani yenileceklerini.

azerinin oyun topiğinde geyik yapınca böyle oldu gel sendeee sitenin ağır topları orada

Tamam bakacağım şimdi..

canım durumu özetlemişsinn ehh yasak şeyler daha tatlı gelir insana

Günaydın nevoşşş

cünayduuuuuunnnnn

Günaydınn lakecann

Sürekli dinliyorum son günlerde, kiiiii bengü hiç sevmem ben Birde üstelik beni bengüye benzeten arkadaşlarım var
[video=youtube;0zxn2B5vfWY]http://www.youtube.com/watch?v=0zxn2B5vfWY[/video]

Son golü atmasalardı blki uzatmada bişiler olabilirdi yazık oldu yani

Nevooooooş sana laf çarpıttım oyun bölümünde

Gördüm gördümmmmm

Sürekli dinliyorum son günlerde, kiiiii bengü hiç sevmem ben Birde üstelik beni bengüye benzeten arkadaşlarım var
[video=youtube;0zxn2B5vfWY]http://www.youtube.com/watch?v=0zxn2B5vfWY[/video]

bende çok beğeniyorum bu şarkıyı son zamanlarda

Son golü atmasalardı blki uzatmada bişiler olabilirdi yazık oldu yani

Gördüm gördümmmmm

benimde öyle bir umudum vardı 2-2 olabilir diyee ama çok baskın oynadılar yaa Gökhan nasılda yemiş tekmeyi gazetede gördüm onu da neyse ki fazla bir şey yokmuş dudağı açılmış garibim Volkan nasıl da ağlamış..

Son dakikalarda ne birşey olacaktı ya, bizimkine tesadüf diyen tayfa bu kupayı ancak rüyalarında görür!

Ne haber
Nevooooooş sana laf çarpıttım oyun bölümünde

Gördüm7. maddeyi sana yazdım

Son dakikalarda ne birşey olacaktı ya, bizimkine tesadüf diyen tayfa bu kupayı ancak rüyalarında görür!

zor zor evet ilk maçta çalıştıklarından çok daha fazla çalışmalıydılar bu kadar baskın olacaklarını bilmeliydiler ona göre taktik yapmaları lazımdı ama sen aynı oyunla çıkarsan zaten adamlar çözmüş sizi şaşırtmadılar yani karşı tarafı olan oldu neyse artık..

seyretmedim maçı gerçiiiii burada daha iyi oynamışlar gerçiii

Fenerin kupa hayaliii zor zatennnn

Ben çıkıyorum

Görüşürüzzz nevoşş

İmzam nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…