- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Ben çıkıyorum
günaydınnnnnnnnnnnn nasılsınız şekerler
İmzam nasıl
sedacım snin adına sevindim canım bende iyiyim
sağol ablacım bende sevindim iyi olmana. Valla güzel haberler peşpeşe geldi umarım sonu da iyi olurr
Kardelen gelemedi kolu nasıl oldu acaba :26:
Bend ekaçtım güzeller işimi yapayım hemen gelirim yine görüşürüzzz
Kardelen gelemedi kolu nasıl oldu acaba :26:
Bend ekaçtım güzeller işimi yapayım hemen gelirim yine görüşürüzzz
dün üstüne düşmüştühandancım koluna ne olmuştuki
dün üstüne düşmüştü
selam canım, nasılsın
iyiim datlumm sen nasılsınnumarım iidir kardelen :26:
iyiyim canım, evet inşallah iyiyidr:26:
biz varız yakimse yok bugünn sessiz kardelen olmıyınca tadıda yok buranın
biz varız yaama illede konu saabı demi
kimse yok bugünn sessiz kardelen olmıyınca tadıda yok buranın
bi an bizi göremedimheralde kardelen olmuyınca bi sessiz geldi bana
efet kimsecikler yok herkes kaçışmış bir yerlere hava da çok sıcak be kütüphane yanıyor yanıyor. Havalandırmalar açık bana mısın demiyor daha sıcaklarda napcam bilmem evden vantilatör getiricem sanırım yaa kim görürse onardılar havalndırmaları daha serinlik olsun diye ama yok yok öğrencilerde bunalıyor yaa..
efet kimsecikler yok herkes kaçışmış bir yerlere hava da çok sıcak be kütüphane yanıyor yanıyor. Havalandırmalar açık bana mısın demiyor daha sıcaklarda napcam bilmem evden vantilatör getiricem sanırım yaa kim görürse onardılar havalndırmaları daha serinlik olsun diye ama yok yok öğrencilerde bunalıyor yaa..
ayyy ne güzel maşallah canım neymiş güzel haberler
kontesim nerelerde
burda evler hala serin:44:allah kolaylık versin evet yanıoruzz şimdiden bu sıcak temmuzu düşenimiorum bende
sıcak da hiç biyere gitmek istemiorum dus aldım otururken bunaldım dısarı yanıor zaten
ablacım tüp tedavisi olucam ben onunla ilgili güzel haberler var özel merkez açılacak acıbademe bağlı haber bekliyordum mayıs 2. haftası açılacakmış bende yaz sonuna doğru yaptırmayı düşünüyorum haber bekliyordum ayrıca çok güzel bilgilendirdiler maillerimize hemen dönüş yaptılar çağırdılar ön görüşme yapıcam açılınca merkezi gezicem falan be ucu ucuna açılırsa dye korkuyordum yada yetişmezse diye çünkü eylüle kadar olması lazım sonra yıllık izne çıkamıyorum. Sonra bir de maddiyatla ilgili güzel bir gelişme oldu eşimin tarafından ek ödemelerine zam gelmiş tabii bir çalışma yapıyorlar onunla bağlantılı olarak bu ara böyle güzel şeyler oluyor aman nazar değdirmiyim de.. Sonu güzel olsun yeter kii ablacımm...
Eki Görüntüle 701718 buyur
demi, insan odaya kapanıp kalmak istemiyo , öğrncilerin dikkatini toplamsıda zor bu havada
allah kolaylık versin evet yanıoruzz şimdiden bu sıcak temmuzu düşenimiorum bende
sıcak da hiç biyere gitmek istemiorum dus aldım otururken bunaldım dısarı yanıor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?