Eki Görüntüle 701718 buyur
demi, insan odaya kapanıp kalmak istemiyo , öğrncilerin dikkatini toplamsıda zor bu havada
efet sınavları var valla ders çalışıyorlar işleri zor bu sıcaklarda birden bastırdı bu sıcaklarda..
Vallahi ben duşa girme hayalleri kuruyorum şu an. Eve gider gitmez kendimi duşa atıcam öyle hemen de çıkmıcam keyfini çıkarıcam suyun amaa daha çok var mesai bitimine nerdeyse 2.5 saat
bana da bu lazım dı datlumm saolll
burda evler hala serin:44:
iki haber içinde gözün aydın olsun canım. inşallah tedavi güzel bir sonuç verir.
efet sınavları var valla ders çalışıyorlar işleri zor bu sıcaklarda birden bastırdı bu sıcaklarda..
Vallahi ben duşa girme hayalleri kuruyorum şu an. Eve gider gitmez kendimi duşa atıcam öyle hemen de çıkmıcam keyfini çıkarıcam suyun amaa daha çok var mesai bitimine nerdeyse 2.5 saat
burda evler hala serin:44:
iki haber içinde gözün aydın olsun canım. inşallah tedavi güzel bir sonuç verir.
orası neresii datlum:26: sabahdah öle kadar arkadan tam güneş aldıgı için sanırım cok sıcak benim ev
az kalmıs canım zaman cabuk akıp gecerr
hee güle güle tak , banada güneş gölüğü lazım. dün alayım dedim kıytırım markalara 160 diyo
ev bizim de serin canım yalıtım yapıldı kışın güzel ısındı yazında serin oluyor ama işyerinde mahfoluyorum.
Çok sağol canımm inşallah.. Bizim için çok iyi oldu her ikisi de hem şehir dışına gitmek zorunda kalmıcam acıbadem birçok yerde merkezi olan bir hastane burası da güzel olacaktır zaten oraya gidiyordum ben aşılamam falan hep orda oldu ama başka doktorda tek moralimi bozan kendi dr sordum siz olacak mısın tüpte diye olucam dedi olmayacakmış sinir oldum dr değişecek tek bir dr yapacakmış. Maddi olarakta maaş iyi eşimin ama ek ödeme de iyi oluyordu kaldırılıcak falan dediler tam tedavi zamanı kötü olacaktı ama kalkmadı aksine zam geldi bu da bize çok iyi oldu bebek kısmetiyle gelir derler belki de öyle olacak. Nerdeyse sadece iki aylık ek ödemeyle bile tüpü yaptırabiliyoruz maaşa hiç dokunmadan ya da kenardan harcamadan eşim çalışmalarını devam ettirirse. Rabbim işlerimizi de rast getirir inşallahhh ne diyim. Önemli olan sonucun iyi olması..
iç anadolu, benim evde güneş alıyo ama daha duvarlar tam manası ile ısınmadı.
önümüzdeki hafta büyük bi temizliğe girişmeyi düşünüyom
bana da gerekk bak pof yaz geldii eksikler cogaldı mı ne
güle güle otur, taşınmanın en güzel yanı bu işte . belki bizde bu sene sonuna taşınırz. inşalllllahhhhhhhhkolay gelsinn şimdiden sanırım ben bu sen yapmm 5 ay oldu daha tasınalı
ben üşüyom desem, üstümde hırkada var
hadi yaaa yok bizim ev o kadar da serin değil nerdee
Datlum nerdesin sen yahuu :26:
kışlıkların borcu yeni bittiydi
benim ki çalındı. gözülükten yana yüzüm gülmdi hiç, iki kere çaldırdım, 4-5 kere kırdım
güle güle otur, taşınmanın en güzel yanı bu işte . belki bizde bu sene sonuna taşınırz. inşalllllahhhhhhhh
evet canım, baştan güzle başlamış sonuda güzel devam eder inşallah. yeni doktoru tanıyomusun
kışlıkların borcu yeni bittiydi
benim ki çalındı. gözülükten yana yüzüm gülmdi hiç, iki kere çaldırdım, 4-5 kere kırdım
hadi ben olsam gözlük takmazdım artık bi sorun var aramısda die
evet çok şükür bu son dur inş kendi evime tasındımmçok şükür ALLAHIM herkese nasip etsin
hadi ben olsam gözlük takmazdım artık bi sorun var aramısda die
evet çok şükür bu son dur inş kendi evime tasındımmçok şükür ALLAHIM herkese nasip etsin
ama dışarısı baya sıcak
niye takmayacakmışım inadına takacam
ohh miss. ne güzel kiracalık zor bu devirde. eskiden yeni evlenenler pek eşya almazdı taşıncaz diye . ama şimdi bakıyorum yeni evliler maşallah herşeyleri tastamama evleniyolar, öyle oluncada taşınmak zor oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?