Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

ben üşüyom desem, üstümde hırkada var

burda evler hala serin:44:

iki haber içinde gözün aydın olsun canım. inşallah tedavi güzel bir sonuç verir.

orası neresii datlum:26: sabahdah öle kadar arkadan tam güneş aldıgı için sanırım cok sıcak benim ev

az kalmıs canım zaman cabuk akıp gecerr

burda evler hala serin:44:

iki haber içinde gözün aydın olsun canım. inşallah tedavi güzel bir sonuç verir.

ev bizim de serin canım yalıtım yapıldı kışın güzel ısındı yazında serin oluyor ama işyerinde mahfoluyorum.

Çok sağol canımm inşallah.. Bizim için çok iyi oldu her ikisi de hem şehir dışına gitmek zorunda kalmıcam acıbadem birçok yerde merkezi olan bir hastane burası da güzel olacaktır zaten oraya gidiyordum ben aşılamam falan hep orda oldu ama başka doktorda tek moralimi bozan kendi dr sordum siz olacak mısın tüpte diye olucam dedi olmayacakmış sinir oldum dr değişecek tek bir dr yapacakmış. Maddi olarakta maaş iyi eşimin ama ek ödeme de iyi oluyordu kaldırılıcak falan dediler tam tedavi zamanı kötü olacaktı ama kalkmadı aksine zam geldi bu da bize çok iyi oldu bebek kısmetiyle gelir derler belki de öyle olacak. Nerdeyse sadece iki aylık ek ödemeyle bile tüpü yaptırabiliyoruz maaşa hiç dokunmadan ya da kenardan harcamadan eşim çalışmalarını devam ettirirse. Rabbim işlerimizi de rast getirir inşallahhh ne diyim. Önemli olan sonucun iyi olması..

orası neresii datlum:26: sabahdah öle kadar arkadan tam güneş aldıgı için sanırım cok sıcak benim ev

az kalmıs canım zaman cabuk akıp gecerr

iç anadolu, benim evde güneş alıyo ama daha duvarlar tam manası ile ısınmadı.

önümüzdeki hafta büyük bi temizliğe girişmeyi düşünüyom

evet canım, baştan güzle başlamış sonuda güzel devam eder inşallah. yeni doktoru tanıyomusun

kışlıkların borcu yeni bittiydi

benim ki çalındı. gözülükten yana yüzüm gülmdi hiç, iki kere çaldırdım, 4-5 kere kırdım

hadi ben olsam gözlük takmazdım artık bi sorun var aramısda die

güle güle otur, taşınmanın en güzel yanı bu işte . belki bizde bu sene sonuna taşınırz. inşalllllahhhhhhhh

evet çok şükür bu son dur inş kendi evime tasındımmçok şükür ALLAHIM herkese nasip etsin

evet canım, baştan güzle başlamış sonuda güzel devam eder inşallah. yeni doktoru tanıyomusun

tanımıyorum yan gördüm hastanede ama tanışmadık övüyorlar çok gerçi yii bir doktor çok hastası var en baştan acıbademe gitmeye karar verdiğimde ona gidecektim 1 ay doluydu adam yaa. Akşam bile çalışıyordu şimdi tüp bebek yapacağı için sgk anlaşması bitmiş muayene ücreti ve doğu ücreti yükselmiş bu doktorun hastası fazla olmaz tüp bebek tedavilerine daha çok bakacak sanırım rahat olur yani ancak baya da gelen olur eskişehirdeyim ben bilecik Bozüyük kütahyadan baya hasta toplar zamanla.

kışlıkların borcu yeni bittiydi

benim ki çalındı. gözülükten yana yüzüm gülmdi hiç, iki kere çaldırdım, 4-5 kere kırdım

ben de birkaç sene önce aldım marka bir gözlük kenarları yamuldu hep sürekli yaptırıyorum yine yaptırdım. Kabına koymadan atıveriyorum bazen çantaya. daha kırılmadı çok şükür. Benim hem dinlendirici gözlük içeride takılıyor dışarı çıkınca da camı kahverengi oluyor güneşte de takılıyor. Her gözlük olmuyor da bana büyük duruyor öyle bir gözlük aldım işyerinde de dinlendirici lazım oluyor zaten.

evet çok şükür bu son dur inş kendi evime tasındımmçok şükür ALLAHIM herkese nasip etsin

niye takmayacakmışım inadına takacam

ohh miss. ne güzel kiracalık zor bu devirde. eskiden yeni evlenenler pek eşya almazdı taşıncaz diye . ama şimdi bakıyorum yeni evliler maşallah herşeyleri tastamama evleniyolar, öyle oluncada taşınmak zor oluyo

canım güle güle ağız tadıyla otur evinde

ama dışarısı baya sıcak

efet yaa dışarısı da sıcak çalıştığım yerde ben burada piştim yaa tişört üzerime yapıştı bildiğin daha ileride nasıl gelicem işe ben ne kadar ince giyinebilirim bilemiyorum eteklere geçicem artık kot bile bacağıma yapıştı. Hayır eşimde ilk defa geçen sene işyerinde etek giymeme izin verdi o da yönetim katındaydım geçici olarak öyle kütüphanede izin verecek mi bakalımm öyle de cins yani daha bir sezon giydim ya etekleri elbiseleri sadece tatilde giydiriyordu önceden.

evet allahım herkesin yardıncı olsunn
ben evlenirken ev alıcaz die konusmustuk o yüzden çok fazla acılmadım
yeni evime koltuk aldım ama daha avizelerimi bile alamadım
yavas yavas allahın izniyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…