Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

baktım ama seni tutramamışım çok şirinsin, yaramaz kız çocukları gibisin

selam canımm hoşgeldinn

evet kızlar ilk gong sesin duyddum kime yazıyon bu kadar hızlı hızlı dedi ikinci gomg sesinde uçarım ben

litfen geç gelsin o gong sesii :26:

ben çalışma taraftarı değilim ama eşimden para istemekten nefret ederim, ayrıca evdede sıkılıyom, galiba çalışma hayatına alıştık

bende çalışmam mecburiyetim olmasa hele tedavi olayım varken çok zor olacak ama işte öyle bizim durumumuz iyi olsa da çalışma zorundayım.

sen uzun saçlı, zayıf . esmer tenli. 1.60 boylarında , :26:

benim babamda istemiyo çalışmamı

selam canım hoş geldin

özel sektörde zor izin işleri

özel söktür ne demicem ya ben ne kadan cahilim

Boşver o zaman bak keyfine

öle sefam olsunn ay babam sagolsunn

bişiy olmuor gibi davranıor zaten ben uzatıorum

selam hoş geldinn

senin ki iyimiş canım ben gittim mi hemen muayene olamıorum amaliat doktoru amaliat da oluor bzen satlerce bekliorum

açıçası bende çaılmam maddi durm çok çok iyi olsa, çocuklu olup çalışmak gerçekten yıpratıcı. seninde olacak , inşallah sen o kadar zorlanmazssın

şimdilik dizi izliyo, ses etmeyin

sağol canım efet öyleyimdir yaşla birlikte durulacağım yerde daha da yaramaz oluyorum işyerinde çok ciddiyimdir ama..

benim ruhumda yaşımdan geriide geliyo. durulmayalım bence

bende söktür ne demiycem

saçlar uzun dogru boy da dogru ama esmer diil kumralım canım bide zayıf diilim artık

sor canımm
hayid sor sor

Kızlar herkese bi şey yazamıyorum bana alınmayın tamam mı tek kol zor oluyo

açıçası bende çaılmam maddi durm çok çok iyi olsa, çocuklu olup çalışmak gerçekten yıpratıcı. seninde olacak , inşallah sen o kadar zorlanmazssın

Bende çalışmazdım ama işte böyle bir durum olunca annem sağlık sorunlarından dolayı çıkmak zorunda kalınca napıyım kardeşim ancak evin ihtiyaçlarına yetiyor kirayı ben gönderiyorum eşim primini yatırıyor herşeyi eşimden isteyemem ki o kadar da uzun boylu değil zaten benim maaşıma hiç karışmıyor ama çocuk olunca napıcam bende onu düşünüyorum bakıcıya bırakmayı hiç istemiyorum annem gelemez kardeşim var kaynana kendine bakamıyor halim yaman annem emekli olana kadar ona da 4 sene var.

senin ki iyimiş canım ben gittim mi hemen muayene olamıorum amaliat doktoru amaliat da oluor bzen satlerce bekliorum

İşte benim de aşılamayı yapan o kadar yoğun biri değildi ama tüpü yapacak olan yoğun ancak o tedaviyi yapacak diye sgk anlaşması bitmiş muayeneye ve doğum acayip zmlanmış o doktorun o yüzden azalma olacaktır. Kamu kurumu da olsa çok izin almak sorun oluyor öğle tatillerinde halletmem lazım kontrollerimi hep transfer sonra yıllık iznimi başlatıcam zaten önceden kullanmak istemiyorum zaten iki haftalık izin hakkım var amann zor işler işte ve kimse kimseyi anlamıyor inan bazen ailen bilee herkes çektiğini biliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…