Tamam tatlım kızdırmaevet kızlar ilk gong sesin duyddumkime yazıyon bu kadar hızlı hızlı dedi ikinci gomg sesinde uçarım ben
Selam kızlaaar
baktım ama seni tutramamışımcanım arkadaş listeme ekledim albümde resmim var bakarsın abartılacak bir güzelliğim yok bir tek gözlerim renkli işte o kadar.
Büüyk ihtimal öyle galiba bir de çok sıcaktı bugün..
Benim gözlerime iltifat eden olsun nazarı da değen biriyse kesin bana bişeyler oluyor.
Bırak bence de canımm boşverr... He de geç ya erkekler tınlamıyor bile kendimizi üzdüğümüzle kalıyoruz.
Evet saçlarım küt genelde ama şu anda uzadıbeyaz tenli değilim buğdayım zayıfım
Selam kızlaaar
evet kızlar ilk gong sesin duyddumkime yazıyon bu kadar hızlı hızlı dedi ikinci gomg sesinde uçarım ben
ben çalışma taraftarı değilim ama eşimden para istemekten nefret ederim, ayrıca evdede sıkılıyom, galiba çalışma hayatına alıştık
sen uzun saçlı, zayıf . esmer tenli. 1.60 boylarında , :26:ya benn
ya bizim para sorunuz var biras babamlar çok yardımcı oluor allah razı olsun bu evin yarı fiyatını baabam verdi babama göre kadın calısmas yanı benim gibi belirli bi meslegi yoksaaeşim maasını alır bana verir daha ben ona günlük veririm
Selam kızlaaar
baktım ama seni tutramamışımçok şirinsin, yaramaz kız çocukları gibisin
özel sektörde zor izin işleri
Boşver o zaman bak keyfine
canım arkadaş listeme ekledim albümde resmim var bakarsın abartılacak bir güzelliğim yok bir tek gözlerim renkli işte o kadar.
Büüyk ihtimal öyle galiba bir de çok sıcaktı bugün..
Benim gözlerime iltifat eden olsun nazarı da değen biriyse kesin bana bişeyler oluyor.
Bırak bence de canımm boşverr... He de geç ya erkekler tınlamıyor bile kendimizi üzdüğümüzle kalıyoruz.
selam hoş geldinnSelam kızlaaar
Ben o yönden rahattım canım kontrollerimi öğle tatilime denk getirdim kamu kurumu olunca dr çalışıyordu o saatlerde birinci haftasonuna denk geldi zaten ikincisi de cumaya denk geldi ayrıca öğrenciler yarı tatildeydi şanslıydım cuma izin aldım haftasonun da olunca baya dinlendim şimdi dr değişikliği olacak bakalım yoğun bir dr nasıl olacak bilmem kontrollere giderken çalışıcam öğle tatilinde biter mi sarkar mı bilemiyorum işte bunun stresi var çalışırken aslında ben ayrılacaktım normalde ama aileme yardım etmem gerekiyor eşim annemin primini yatırıyor zaten dışarıdan 2 sene yatacak ama yaşı da bekleyecek tek kardeşim çalışıyor annem çalışmadığı için bende yardım ediyorum çıkmam olanaksız maalesef
selam canımm hoşgeldinn
litfen geç gelsin o gong sesii :26:
bende çalışmam mecburiyetim olmasa hele tedavi olayım varken çok zor olacak ama işte öyle bizim durumumuz iyi olsa da çalışma zorundayım.
sen uzun saçlı, zayıf . esmer tenli. 1.60 boylarında , :26:
benim babamda istemiyo çalışmamı
selam canım hoş geldin
Berrin özel bi şey sorabilir miyim kuzum
şimdilik dizi izliyo, ses etmeyinselam canımm hoşgeldinn
litfen geç gelsin o gong sesii :26:
bende çalışmam mecburiyetim olmasa hele tedavi olayım varken çok zor olacak ama işte öyle bizim durumumuz iyi olsa da çalışma zorundayım.
sağol canım efet öyleyimdir yaşla birlikte durulacağım yerde daha da yaramaz oluyorum işyerinde çok ciddiyimdir ama..
bende söktür ne demiycemözel söktür ne demicem ya ben ne kadan cahilim
öle sefam olsunn ay babam sagolsunn
bişiy olmuor gibi davranıor zaten ben uzatıorum
selam hoş geldinn
senin ki iyimiş canım ben gittim mi hemen muayene olamıorum amaliat doktoru amaliat da oluor bzen satlerce bekliorum
hayid sor sorsaçlar uzun dogru boy da dogru ama esmer diil kumralım canım bide zayıf diilim artık
sor canımm
saçlar uzun dogru boy da dogru ama esmer diil kumralım canım bide zayıf diilim artık
sor canımm
saçlar uzun dogru boy da dogru ama esmer diil kumralım canım bide zayıf diilim artık
sor canımm
selam canımm hoşgeldinn
sen uzun saçlı, zayıf . esmer tenli. 1.60 boylarında , :26:
benim babamda istemiyo çalışmamı
selam canım hoş geldin
selam hoş geldinn
Kızlar herkese bi şey yazamıyorum bana alınmayın tamam mı tek kol zor oluyo
açıçası bende çaılmam maddi durm çok çok iyi olsa, çocuklu olup çalışmak gerçekten yıpratıcı. seninde olacak , inşallah sen o kadar zorlanmazssın
senin ki iyimiş canım ben gittim mi hemen muayene olamıorum amaliat doktoru amaliat da oluor bzen satlerce bekliorum
tek kolla tek tek yazabiliyon canım olur o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?