Bende çalışmazdım ama işte böyle bir durum olunca annem sağlık sorunlarından dolayı çıkmak zorunda kalınca napıyım kardeşim ancak evin ihtiyaçlarına yetiyor kirayı ben gönderiyorum eşim primini yatırıyor herşeyi eşimden isteyemem ki o kadar da uzun boylu değil zaten benim maaşıma hiç karışmıyor ama çocuk olunca napıcam bende onu düşünüyorum bakıcıya bırakmayı hiç istemiyorum annem gelemez kardeşim var kaynana kendine bakamıyor halim yaman annem emekli olana kadar ona da 4 sene var.
bende söktür ne demiycem
hayid sor sor
Eşinle severek mi evlendiniz görücü usulü mü
hımmaslında kumral diyecektim
Bende çalışmazdım ama işte böyle bir durum olunca annem sağlık sorunlarından dolayı çıkmak zorunda kalınca napıyım kardeşim ancak evin ihtiyaçlarına yetiyor kirayı ben gönderiyorum eşim primini yatırıyor herşeyi eşimden isteyemem ki o kadar da uzun boylu değil zaten benim maaşıma hiç karışmıyor ama çocuk olunca napıcam bende onu düşünüyorum bakıcıya bırakmayı hiç istemiyorum annem gelemez kardeşim var kaynana kendine bakamıyor halim yaman annem emekli olana kadar ona da 4 sene var.
İşte benim de aşılamayı yapan o kadar yoğun biri değildi ama tüpü yapacak olan yoğun ancak o tedaviyi yapacak diye sgk anlaşması bitmiş muayeneye ve doğum acayip zmlanmış o doktorun o yüzden azalma olacaktır. Kamu kurumu da olsa çok izin almak sorun oluyor öğle tatillerinde halletmem lazım kontrollerimi hep transfer sonra yıllık iznimi başlatıcam zaten önceden kullanmak istemiyorum zaten iki haftalık izin hakkım var amann zor işler işte ve kimse kimseyi anlamıyor inan bazen ailen bilee herkes çektiğini biliyor.
evet kızlar ikinci gong sesi geldi . bana müsade, sonra gelirm . öpütmmmm:79:
anlastık o zaman
görücü usulü oldu canımm ama bi sene nisanlı kaldık sevgi olmasa evlenmesdim neden sordun bakım
o zaman tutdurdun dielim bi sene önce zayıftım nede olsa
allah yardımıcımız olsun canım evet bazen kimse anlamıor
Sırf merak canımallah sevginizi hiç eksiltmesin
şimdilik dizi izliyo, ses etmeyin
benim ruhumda yaşımdan geriide geliyo. durulmayalım bence
hoşbulduk canım naber
hoşbulduuk
oy ooy oyyyy, inşallah o zamana kadar allah bir kapı açar , çocuğun rahat rahat büyür canım
anlastık o zaman
görücü usulü oldu canımm ama bi sene nisanlı kaldık sevgi olmasa evlenmesdim neden sordun bakım
o zaman tutdurdun dielim bi sene önce zayıftım nede olsa
allah yardımıcımız olsun canım evet bazen kimse anlamıor
bence de ben seviyorum çocuksu hallerimi
iyidir canım muhabbet ediyoruz işte sen nasılsınn..
İnşallah ama çok zor canım yaa napıyım artık bir şekilde idare edicem onlarda ailem. Bazen çok bana güvenildiğini benim yaşadıklarımı yaşacayacaklarımı anlamadıklarını düşünsem de arkamı dönemem evde de olsam rahat edemem ki böyle bir durumda zaten..
Görüşrüz canımmm..
Canım Allah daim etsin.. Yine de bazen kızsakta Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin herşeyi beraber yaşıyoruz paylaşıyoruz ailesine bile o kadar fazla açılamıyor insan. Herşey daha da güzel olur hakkımızda inşallahh..
34.000 olduhadi gidip yatalım
yine gec kaldın herkes gittii
bugün hafta sonu ama niye erken gittiler
nasilsin tatli cadim
iyiim canım bardagı kırdım eşim bi hışımla üzerime geldi bende aniden çıktım geri geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?