Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

oy ooy oyyyy, inşallah o zamana kadar allah bir kapı açar , çocuğun rahat rahat büyür canım

evet kızlar ikinci gong sesi geldi . bana müsade, sonra gelirm . öpütmmmm:79:

Son düzenleme:
bende söktür ne demiycem

hayid sor sor

anlastık o zaman

Eşinle severek mi evlendiniz görücü usulü mü

görücü usulü oldu canımm ama bi sene nisanlı kaldık sevgi olmasa evlenmesdim neden sordun bakım

hımmaslında kumral diyecektim

o zaman tutdurdun dielim bi sene önce zayıftım nede olsa

allah yardımıcımız olsun canım evet bazen kimse anlamıor

Sırf merak canım allah sevginizi hiç eksiltmesin

şimdilik dizi izliyo, ses etmeyin

benim ruhumda yaşımdan geriide geliyo. durulmayalım bence

bence de ben seviyorum çocuksu hallerimi

hoşbulduk canım naber

hoşbulduuk

iyidir canım muhabbet ediyoruz işte sen nasılsınn..

oy ooy oyyyy, inşallah o zamana kadar allah bir kapı açar , çocuğun rahat rahat büyür canım

İnşallah ama çok zor canım yaa napıyım artık bir şekilde idare edicem onlarda ailem. Bazen çok bana güvenildiğini benim yaşadıklarımı yaşacayacaklarımı anlamadıklarını düşünsem de arkamı dönemem evde de olsam rahat edemem ki böyle bir durumda zaten..

evet kızlar ikinci gong sesi geldi . bana müsade, sonra gelirm . öpütmmmm:79:

Görüşrüz canımmm..

Canım Allah daim etsin.. Yine de bazen kızsakta Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin herşeyi beraber yaşıyoruz paylaşıyoruz ailesine bile o kadar fazla açılamıyor insan. Herşey daha da güzel olur hakkımızda inşallahh..

34.000 olduhadi gidip yatalım

evet hadii yatalım. Harbiden yaa saat daha kaç ki uykum geldi benim ama ben sabah erkenden eşimle kaltım kursa giderken uğurlayayım diye biraz buraya baktım uykum da kaçtı o arada sonra yattım ama öyle dalamadım yanii döndüm durdum kalktm ondan böyle oldum yanii bende gidiyorum artık gerçekten kafam düşecek şimdi masaya. Eşim yattı yarında erken kalkacağı için ben uzanayım biraz direneyim ne kadar direnebileceksem öpülsünüz iyi gecelerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…