Bahar yorgunluğu olabilir mi acaba:26::26:Ya evet erken ama halsizlik var işte görsen halimi kolumu kaldırmaya mecalim yok sanki ağırlık var üzerimde oysa iş falan da yapmadım ya.
Yok değilim birşeyim yok ama sabahtan beri böyleyim yatsam uyurum bu saatte haftasonu da böyle olmayı hiç sevmiyrum haftaiçide tam tersi cin gibi olurum bir ağırlı var ki üzerimde sorma gitsin nazarlara geldim sanırım dün yeşil tişört giymiştim işyerinde arkadaşlar hep ay nasıl gözlerini ortaya çıkarmış falan dediler kışın da hiç kot giymedim yazın giyerim genelde açık renk işte yakışmış neden hep giymiyorsun falan. Olabilir mi acaba :26:
arabayla gitmiştim, 3 kere aramış duymadım sonrda tel kapanmış bişey oldu zannetmişbend egıcıklığına açmadıydım olan geziye oldu
olabilir tabi, bazlarının gözü gerçekten değiyo, negatif enerji işte . bende de hemen hiç olmadık yerde çıban çıkarYa evet erken ama halsizlik var işte görsen halimi kolumu kaldırmaya mecalim yok sanki ağırlık var üzerimde oysa iş falan da yapmadım ya.
Yok değilim birşeyim yok ama sabahtan beri böyleyim yatsam uyurum bu saatte haftasonu da böyle olmayı hiç sevmiyrum haftaiçide tam tersi cin gibi olurum bir ağırlı var ki üzerimde sorma gitsin nazarlara geldim sanırım dün yeşil tişört giymiştim işyerinde arkadaşlar hep ay nasıl gözlerini ortaya çıkarmış falan dediler kışın da hiç kot giymedim yazın giyerim genelde açık renk işte yakışmış neden hep giymiyorsun falan. Olabilir mi acaba :26:
Datlum 34.010 olacak:26::26:
kuuzm ne bu senin kaynanalrla alıp veremdiğin, hep bi laf sokma çabasındasın
turbo jet
ben küçükkende varlardı bir kötülüklerini görmedik biz ama cazgır olurlar biraz kavga gürültü eksik olmaz oldukları yerde.
Benim eşimde hiç etraf dağınık olsun falan laf demez kendi kaldırır yıkar falan ben pek öyle bırakmasam da misal hafta olayım yatayım falan bıraktığı bıraktığı yerdedir nasıl dağıtır öyle dakikasında anlamam ama bir yandan da bazen titizdir başak burcu. Bne inat edip temizlemesem ne hale gelir bilmem
arkadaş grubu, öyle arada toplanıp geziyolar. bend earada katılıyomBahar yorgunluğu olabilir mi acaba:26::26:
Ne gezisiydi tüh kötü olmuş
cok verip de alamadıgım var aman
kararlıyım ben bıraktım artık ugrasmıcam
kötü olmuş, insan zor durumda kalıyo öyle durumlarda
Hadi yaçalışsan iyi aslında ya :26:
kocişi kızdırdım bugün biraz, telefonum kapanmış evede geç gelince merak etmiş, baya köpürdü. geziyede yollamıyo:44:
evet bende çok seviodum ama tasındılar
bi süre önce annemlere gitmiştik ben calıscam dedim babam basındaki adam ne işe yarıor dedii eşimde vardı
babam cok tersdir bakısı yeter sülalecek tırsıolar ben hariçç
Seninkide mi kızıyobeni öyle bi şey yapınca ölümlerden ölüm beğeniyorum
seda gözler renkli galiba, hayalimde herkeze bir profil yarttım acaba ne kadar uyuyonuz acaba
babama dedim ki bi de kv yanında sölermisin o kelimeyii
bi daha ki ay doktora baslıcam yine hangi iş yeri izin verecek bana hafta da iki kere die calısamıorum bebem ben
bi daha ki ay doktora baslıcam yine hangi iş yeri izin verecek bana hafta da iki kere die calısamıorum bebem ben
Benim profil ne
seda gözler renkli galiba, hayalimde herkeze bir profil yarttım acaba ne kadar uyuyonuz acaba
Bahar yorgunluğu olabilir mi acaba:26::26:
Ne gezisiydi tüh kötü olmuş
olabilir tabi, bazlarının gözü gerçekten değiyo, negatif enerji işte . bende de hemen hiç olmadık yerde çıban çıkar
cok verip de alamadıgım var aman
kararlıyım ben bıraktım artık ugrasmıcam
küt saçlı, minyom tipli, zayıf, beyaz tenli bu kadar:26:
amanın valla benim eşiminde en çok kızdığı şey benim tel kütüphanede hep sessizde titreşime alıyorum haftasonu da unutyorum ses açmayı o dışarı çıkıyor ben ev işine dalıyorum açmazsam evden arıyor söylenip duruyor bir gün evi süpürürken ev telini de duymamışım baya dip bucak çekmiştim aramış kaç kere eve geldi birşey oldı sanmış o zamanlarda da iyi değildim panik atağım vardı fenalaşıyordum aklım çıktı dedi çok kızıyor çok :18:
baban istemiyoe yani bayanın çalışmasını aslında maddiyatla hiç akalası yok insanın kendine güvemni geliyor gerçektne kendi paranı harcamak başka olyor bir de kafası dağılıyor insanın evde oturdukça kuruyorsun ben açıkçası aileme yardım etmek durumunda olmasa bir süre çalışmam özellikle tedavi sürecinde ve sonrasındaki bir kaç senede ama sonra yine çalışırım. Etrafımda da herkes eşinin senin parana ihtiyacı yok neden çalışıyorsun diyor ama öyle olmuyor işte. Eşim sağolsun çalışmadığım dnmede de ben demeden koyardı para cüzdanıma ben alışmamışım bekarkende çalıştığım için para isteyemiyorum. Ama bir yandan da bazen amirden laf duyuyorsun bir sürü öğrenciyle uğraşıyorsun geliyorsun bir de ev işleri yemeği ihtiyacın yokken çalışmak abes oluyor yorgunluk çok fazla ama benim mecburiyetim var.
arkadaş grubu, öyle arada toplanıp geziyolar. bend earada katılıyom
mesleğin nedir senin Buzincim
amanın valla benim eşiminde en çok kızdığı şey benim tel kütüphanede hep sessizde titreşime alıyorum haftasonu da unutyorum ses açmayı o dışarı çıkıyor ben ev işine dalıyorum açmazsam evden arıyor söylenip duruyor bir gün evi süpürürken ev telini de duymamışım baya dip bucak çekmiştim aramış kaç kere eve geldi birşey oldı sanmış o zamanlarda da iyi değildim panik atağım vardı fenalaşıyordum aklım çıktı dedi çok kızıyor çok :18:
baban istemiyoe yani bayanın çalışmasını aslında maddiyatla hiç akalası yok insanın kendine güvemni geliyor gerçektne kendi paranı harcamak başka olyor bir de kafası dağılıyor insanın evde oturdukça kuruyorsun ben açıkçası aileme yardım etmek durumunda olmasa bir süre çalışmam özellikle tedavi sürecinde ve sonrasındaki bir kaç senede ama sonra yine çalışırım. Etrafımda da herkes eşinin senin parana ihtiyacı yok neden çalışıyorsun diyor ama öyle olmuyor işte. Eşim sağolsun çalışmadığım dnmede de ben demeden koyardı para cüzdanıma ben alışmamışım bekarkende çalıştığım için para isteyemiyorum. Ama bir yandan da bazen amirden laf duyuyorsun bir sürü öğrenciyle uğraşıyorsun geliyorsun bir de ev işleri yemeği ihtiyacın yokken çalışmak abes oluyor yorgunluk çok fazla ama benim mecburiyetim var.
aşk kolaydır sen kolayı seçtin ben fantayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?