Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Bahar yorgunluğu olabilir mi acaba:26::26:
arabayla gitmiştim, 3 kere aramış duymadım sonrda tel kapanmış bişey oldu zannetmiş bend egıcıklığına açmadıydımolan geziye oldu

Ne gezisiydi tüh kötü olmuş

olabilir tabi, bazlarının gözü gerçekten değiyo, negatif enerji işte . bende de hemen hiç olmadık yerde çıban çıkar

Datlum 34.010 olacak:26::26:

kuuzm ne bu senin kaynanalrla alıp veremdiğin, hep bi laf sokma çabasındasın

turbo jet

cok verip de alamadıgım var aman

kararlıyım ben bıraktım artık ugrasmıcam

seda gözler renkli galiba , hayalimde herkeze bir profil yarttım acaba ne kadar uyuyonuz acaba

kocişi kızdırdım bugün biraz, telefonum kapanmış evede geç gelince merak etmiş, baya köpürdü. geziyede yollamıyo:44:

amanın valla benim eşiminde en çok kızdığı şey benim tel kütüphanede hep sessizde titreşime alıyorum haftasonu da unutyorum ses açmayı o dışarı çıkıyor ben ev işine dalıyorum açmazsam evden arıyor söylenip duruyor bir gün evi süpürürken ev telini de duymamışım baya dip bucak çekmiştim aramış kaç kere eve geldi birşey oldı sanmış o zamanlarda da iyi değildim panik atağım vardı fenalaşıyordum aklım çıktı dedi çok kızıyor çok :18:

baban istemiyoe yani bayanın çalışmasını aslında maddiyatla hiç akalası yok insanın kendine güvemni geliyor gerçektne kendi paranı harcamak başka olyor bir de kafası dağılıyor insanın evde oturdukça kuruyorsun ben açıkçası aileme yardım etmek durumunda olmasa bir süre çalışmam özellikle tedavi sürecinde ve sonrasındaki bir kaç senede ama sonra yine çalışırım. Etrafımda da herkes eşinin senin parana ihtiyacı yok neden çalışıyorsun diyor ama öyle olmuyor işte. Eşim sağolsun çalışmadığım dnmede de ben demeden koyardı para cüzdanıma ben alışmamışım bekarkende çalıştığım için para isteyemiyorum. Ama bir yandan da bazen amirden laf duyuyorsun bir sürü öğrenciyle uğraşıyorsun geliyorsun bir de ev işleri yemeği ihtiyacın yokken çalışmak abes oluyor yorgunluk çok fazla ama benim mecburiyetim var.

Seninkide mi kızıyo beni öyle bi şey yapınca ölümlerden ölüm beğeniyorum

seda gözler renkli galiba , hayalimde herkeze bir profil yarttım acaba ne kadar uyuyonuz acaba

canım arkadaş listeme ekledim albümde resmim var bakarsın abartılacak bir güzelliğim yok bir tek gözlerim renkli işte o kadar.

Bahar yorgunluğu olabilir mi acaba:26::26:

Ne gezisiydi tüh kötü olmuş

Büüyk ihtimal öyle galiba bir de çok sıcaktı bugün..

olabilir tabi, bazlarının gözü gerçekten değiyo, negatif enerji işte . bende de hemen hiç olmadık yerde çıban çıkar

Benim gözlerime iltifat eden olsun nazarı da değen biriyse kesin bana bişeyler oluyor.

cok verip de alamadıgım var aman

kararlıyım ben bıraktım artık ugrasmıcam

Bırak bence de canımm boşverr... He de geç ya erkekler tınlamıyor bile kendimizi üzdüğümüzle kalıyoruz.

ben çalışma taraftarı değilim ama eşimden para istemekten nefret ederim, ayrıca evdede sıkılıyom, galiba çalışma hayatına alıştık

evet kızlar ilk gong sesin duyddum kime yazıyon bu kadar hızlı hızlı dedi ikinci gomg sesinde uçarım ben

arkadaş grubu, öyle arada toplanıp geziyolar. bend earada katılıyom

mesleğin nedir senin Buzincim

ya benn

ya bizim para sorunuz var biras babamlar çok yardımcı oluor allah razı olsun bu evin yarı fiyatını baabam verdi babama göre kadın calısmas yanı benim gibi belirli bi meslegi yoksaa eşim maasını alır bana verir daha ben ona günlük veririm

aşk kolaydır sen kolayı seçtin ben fantayı

babama dedim ki bi de kv yanında sölermisin o kelimeyii

bi daha ki ay doktora baslıcam yine hangi iş yeri izin verecek bana hafta da iki kere die calısamıorum bebem ben

Ben o yönden rahattım canım kontrollerimi öğle tatilime denk getirdim kamu kurumu olunca dr çalışıyordu o saatlerde birinci haftasonuna denk geldi zaten ikincisi de cumaya denk geldi ayrıca öğrenciler yarı tatildeydi şanslıydım cuma izin aldım haftasonun da olunca baya dinlendim şimdi dr değişikliği olacak bakalım yoğun bir dr nasıl olacak bilmem kontrollere giderken çalışıcam öğle tatilinde biter mi sarkar mı bilemiyorum işte bunun stresi var çalışırken aslında ben ayrılacaktım normalde ama aileme yardım etmem gerekiyor eşim annemin primini yatırıyor zaten dışarıdan 2 sene yatacak ama yaşı da bekleyecek tek kardeşim çalışıyor annem çalışmadığı için bende yardım ediyorum çıkmam olanaksız maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…