Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

cıks illede Kazen

bi yere gidemez
Gidemez yaklarız değil mi

Öyle oluyo zaten

Vala bende böyleyim:111:

Bu sahsiyetleri n zati muhteremlerin adılarını taşımak lazım
Evet önemli şahsiyetler
refleks olarak duramıyo galiba tamam tamam hız keselim bari
bak inan ağır çekimde yazıyom

özrü kabahatinden büyük, kk içi gene bizim
nereye bakıyon

altınları duydun seni çakallllll
Sizde karar verin bir içeri yasak bir dışarı
Nevos egitim veriyordu gecen taneme,buzine hizli mesaj yazma konulu,bak verdi egitimi kizlar costu heme tanem masallah..bi egitimde sana versin hemsom

Ben de yetişemiyorum bunlara çoştular

Ben çıktım kızlar benim kız tamirebaşladı çoçuk usta görmekten elline geçeni duvara vurmay a başladı

Günaydın kızlar hava çok sıcak burası daha da scak kitapları kayda almam lazım biraz daha ktap geldi hiç halim yok. Öğleden sonra belki tabii kitaplar dağıtıldı ya bunlar ek geldi o yüzden bu rahatlığım dağıtma işi bittiğinden. Acelesi yok yani. Sabah çok zor kalktım ve ağlayarak neden bilmiyorum gözümü açamadım kötüydüm her tarafı ağrıyordu sanki ağlamaya başlamışım farkında değil eşim az daha ambulans çağıracakmış sonra gözümü açtım biraz daha yattım iyiyidim kalktım yüzümü yıkadım falan. Neyse açıldım biraz güzelce makyajımı yaptım giyindim taktım takıştırdım geldim ama eve gitme imkanım olsa tüm gün uyurum o durumdayım yaa. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…