Vala bende böyleyim:111:
Bu sahsiyetleri n zati muhteremlerin adılarını taşımak lazım
Nevos egitim veriyordu gecen taneme,buzine hizli mesaj yazma konulu,bak verdi egitimi kizlar costu heme tanem masallah..bi egitimde sana versin hemsom
Gidemez yaklarız değil mi
cıks illede Kazen
bi yere gidemez
Öyle oluyo zaten
Evet önemli şahsiyetlerVala bende böyleyim:111:
Bu sahsiyetleri n zati muhteremlerin adılarını taşımak lazım
Sizde karar verin bir içeri yasak bir dışarırefleks olarak duramıyo galibatamam tamam hız keselim bari
bak inan ağır çekimde yazıyom
özrü kabahatinden büyük, kk içi gene bizim
nereye bakıyon
altınları duydun seni çakallllll
Nevos egitim veriyordu gecen taneme,buzine hizli mesaj yazma konulu,bak verdi egitimi kizlar costu heme tanem masallah..bi egitimde sana versin hemsom
çağ dışı
Ben çıktım kızlar benim kız tamirebaşladı çoçuk usta görmekten elline geçeni duvara vurmay a başladı
Yetişemiyormusun kuzumbu ne tembuu kıslarr basım döndüüü
GörüşürüzBen çıktım kızlar benim kız tamirebaşladı çoçuk usta görmekten elline geçeni duvara vurmay a başladı
çağ dışı
nevoş bile yetişemiyo
Benim sorunum kolum
hee ondandi demi
neyse seni yormayalim daha fazla ben gideyimde editorluk gorevlerimi icra edeyim.bakarsin calisirsam bizim 5 i biryerdeyi bilezige cevirtebilirim
Yetişemiyormusun kuzum
Görüşürüz
Evet kaşım gözüm oynamasa yeişeceğimde
Görüşürüzhee ondandi demi
neyse seni yormayalim daha fazla ben gideyimde editorluk gorevlerimi icra edeyim.bakarsin calisirsam bizim 5 i biryerdeyi bilezige cevirtebilirim
Selam kızçeleeeerrrrr
okuyamadım cogunu canım ben oy kahvaltı yapcam onu bile unutmusum takip etmekden
hee ondandi demi
Herkes dağıldı şimdi rahatlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?