İyidir canım sen nasılsınBen geldimde gideceğim yemek yapacağımnasılsın
HoşbuldukHoşgeldiniz
men varımm nasılsın kardelenimm kolun nasıll.. Off var yaa bugün halsizim uykum var kitaplar vardı demirbaş vermem gereken onları bile yapmadım ama öyle yoğunum ki öğreciler geliyor hocaları kirap okuma ödevi vermiş öğle tatilinden geldğimden beri fiş gir kitapları düzenle falan yine teneffüs oluyor yine fiş doldurt gir ayy başım dndü ancak nefes aldım..
İyidir canım sen nasılsın
Hoşbuldukkocam yine uyuyo
Aynı canım ya artık cuma kontrolde belli olursen hala halsizmisin enerji içeceği alsan bi tane
İyi canım sağol sen nasılsın
Aynı canım ya artık cuma kontrolde belli olursen hala halsizmisin enerji içeceği alsan bi tane
MaşaallahNasılsın
eh işte iyi diyelim iyi olalım uykum var halsizim eve gitmek istiyorum. Sabah kötü uyandım yataktan kalkmak istemedim. Off öyle işte tamamen psikolojik.
valla öyle canım yaaa halsizim ama psikolojik biliyorum ben başka sorunum yok stres var stres her ne kadar dışarıya karşı öyle olmasam da. Yok içmem öyle enerji içeceği falan ama güzel beslenmem lazım dün bir şey yemedim ki azcık yaptığım börekten yedişm sabah bir dilimde kek akşam ketçaplı makarna yedim ama yine üç çatal ancaktır bıraktım o yani sabahta kahvaltı etmedim öğlen eh işte yedim.. Canım hiç yemek istemiyor.
eh işte iyi diyelim iyi olalım uykum var halsizim eve gitmek istiyorum. Sabah kötü uyandım yataktan kalkmak istemedim. Off öyle işte tamamen psikolojik.
valla öyle canım yaaa halsizim ama psikolojik biliyorum ben başka sorunum yok stres var stres her ne kadar dışarıya karşı öyle olmasam da. Yok içmem öyle enerji içeceği falan ama güzel beslenmem lazım dün bir şey yemedim ki azcık yaptığım börekten yedişm sabah bir dilimde kek akşam ketçaplı makarna yedim ama yine üç çatal ancaktır bıraktım o yani sabahta kahvaltı etmedim öğlen eh işte yedim.. Canım hiç yemek istemiyor.
5 buçukta uyandırıcam gidicekiyiyim canım döner yedim bugün
Akşam yok ozamanAfiyet olsun
Evet yokgüzeldi tuzsuzdu tuzlu diye yiyemiyodum ondan
Beğenmen bile güzelBen de acıktım bekliyorum Bu kadar bekledim yemeğin pişmesini bekleyeyim bari dedim
Ne pişiyoben de su böreği yiycem akşama
Keyifsizmisin:26:
ye diycem ama benim birine ye demem de komik olacakpsikolojiktir canım depresyonda yapıyo öyle halsizlik yani evde olsan hiç yataktan çıkmıycan dimi depresyon belirtisi bunlar
Eline sağlıkZeytinyağlı taze fasulyeBirde tavuk haşlanıyor tavuklu pilav yapacağım Ya su böreğimi Afiyet olsun Benim kızlarda anne su böreği yap diyorlar
İyidir tatlım yemek yapacağım biraz havamda değilim zor geliyor su anda
evet bugün çokça haftasonu da c.tesi böyleydim mutfakta oyalandım bişiler yaptı o kadar. Bugün hiiç ne işe gelmek ne yataktan çıkmak istemedim. Ben güçlüyüm diyorum kendi kendime evet öyleyim de ama bazen bu beyin eror veriyor işte naparsın. zaman yaklaştıkça ben daha çok korkuyorum elimde değil asla ama kendimi oyalamak için herşeyi yapıcam arada gelirler böyle ama çabuk giderler neyse ki eşim çok destek o da beni anlamada napardım bilmem. :26:
efet aynen öyle çıkmazdım hatta şu an bile direkt gidip kafamı yastığa koyma hayalleri kuruyorum. Depresyonda değilim ama kendi başıma kalmayı seçiyorum böyle sıkkın hallerimde belki biraz ağlamak içimi boşaltmak ama işyerinde ne mümkün sabah öyle biraz akıttım ama yetmedi işte. sen anlıyorsun beni dimi çok zormuş çok amaan ne var diyordum ama öyle değilmiş hiç ben sonuçtan çok korkuyorum kardelenim ya dünyanın sonu dğil ama korkuyorum çok işte
Zeytinyağlı taze fasulyeBirde tavuk haşlanıyor tavuklu pilav yapacağım Ya su böreğimi Afiyet olsun Benim kızlarda anne su böreği yap diyorlar
Ne pişiyoben de su böreği yiycem akşama
ohh menü süpermiş canımm her zamanki gibi yap sen de canımm sanki kolay birşeymiş gibi
su böreği mi off off bayılırım layıkıyla yapılırsa burada bir börekçi var şubeleri var hep zaten harika yapıyorlar akşam iş çıkışı gidip yesem mi acaba kafam da dağılır hem bilemiyorm aslında direkt eve gidesim var arkadaşa uğradım öğle tatilinde öbür kampüse gittik yemek yemeye diğer çalıştığım yerden arkadaşım c.tesi gelin dedi yemeğe rakı balık yapalım dedi valla içesim de var sarhoş olasım da var bu kafayla içersem suyla bile sarhoş olurum..
evet bugün çokça haftasonu da c.tesi böyleydim mutfakta oyalandım bişiler yaptı o kadar. Bugün hiiç ne işe gelmek ne yataktan çıkmak istemedim. Ben güçlüyüm diyorum kendi kendime evet öyleyim de ama bazen bu beyin eror veriyor işte naparsın. zaman yaklaştıkça ben daha çok korkuyorum elimde değil asla ama kendimi oyalamak için herşeyi yapıcam arada gelirler böyle ama çabuk giderler neyse ki eşim çok destek o da beni anlamada napardım bilmem. :26:
efet aynen öyle çıkmazdım hatta şu an bile direkt gidip kafamı yastığa koyma hayalleri kuruyorum. Depresyonda değilim ama kendi başıma kalmayı seçiyorum böyle sıkkın hallerimde belki biraz ağlamak içimi boşaltmak ama işyerinde ne mümkün sabah öyle biraz akıttım ama yetmedi işte. sen anlıyorsun beni dimi çok zormuş çok amaan ne var diyordum ama öyle değilmiş hiç ben sonuçtan çok korkuyorum kardelenim ya dünyanın sonu dğil ama korkuyorum çok işte
Sen tüp bebeğimi taktın onu mu stres yaptın kuzum kendine:26::26:
evet hem de çok hiç böyle olacağımı düşünmezdim aylar varken aman ne var canım herkes yaptırıyor diyorum ama zaman yaklaştıkça çok korkmaya başladım hele geçen hastaneyle görüştüm yaa daha ciddiye bindi falan sonuçtan korkuyorum işte. Yptırmak falan hiç gözümde değil. Kendimi de düşünmüyorum annem üzülecek ilki tutmazsa hiç bebeğim olmayacak algısı olacak onda akrabalardan bilenler var sanki bana acıyacaklarmış gibi geliyor üzülme etme laflarına gelemiyorum ben gerçekten çocuksuz da yaparım napıyım kısmet değilmiş derim. Eşim de öyle düşünüyor olmazsa olmaz değil benim için diyor ama işte daha geçen gün teyzemin gelini yine laf diyor işte yok mu daha işte arkadaş gelsin benim oğlana bilmem ne kimse halden anlamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?