Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Gidemez yaklarız değil mi

Evet önemli şahsiyetler

Sizde karar verin bir içeri yasak bir dışarı

Ben de yetişemiyorum bunlara çoştular
geyik anında her yer yasak

bu ne tembuu kıslarr basım döndüüü
nazarıı-nız değdi, netim yavaşladı

Ben çıktım kızlar benim kız tamirebaşladı çoçuk usta görmekten elline geçeni duvara vurmay a başladı

güle güle canım, fayanlsarı yerleştirmeye başlasın

Hoşgeldin canım
iyidir canım senden?
İyiyim canım sağol
görüşürüz ortaaam kendine dikkat ett

lisadan baska kim gittii canımm görmedim de

Tanem çıktı canım

hee ondandi demi

neyse seni yormayalim daha fazla ben gideyimde editorluk gorevlerimi icra edeyim.bakarsin calisirsam bizim 5 i biryerdeyi bilezige cevirtebilirim
çok çalış
hoş geldin canım. kabus mu gördün acaba :44:
Selam kızçeleeeerrrrr
selam hoşgeldin

Hoşgeldin canım

Hoşbulduk..

çok çalış

hoş geldin canım. kabus mu gördün acaba :44:

selam hoşgeldin

bilmiyorum ama sanyorum öyle derin uyumuyordum alarma uyanmıştım eşim benden önce kalkıyr az daha yatayım dedim eşim geldi gözümü açamadım ama nasıl var ya ağırlık var üzerimde bir ton sanki sonra ağlamaya başlamışım bilmiyoruım işte zar zor kalktım biraz kendime geleyim diye de güzelce giyindim makyaj hep yapıyrum zaten ama gelme işe deseler tüm gün yatardım.

bende ağlayarak uyandım gece. sabah bende aynen senin gibiydim. inş izin alabilirm

Son düzenleme:
nazar olmasın dejavu, yani sizi gören birileri, komşunuz, yada cekemeyen birilerinin nazarı degmiş olmasın. Birkez bir komşumuz bize
gelmişdi, kocamın aldıgı elbiseye öyle bir bakış atmışki, o akşam yıkarken yepyeni elbise makinada paramparca oldu. Nasıl oldu anlamadım, onca senedir yıkarım ilk kez oldu. Bence sende biliyorsan nazar duası oku canım. Cunku yatakdan kalkacak halim yokdu
diyorsun, yaş geldi diyorsun, kesin biri veya birilerinin sana nazarı degmiş.

dısarı çıkmak istiorum ama dısarısı çok sıcakkk evde de sıkıldımm

bende ağlayarak uyandım gece. sabah bende aynen senin gibiydim. inş izin alabilirm

benim ki psikolojik canım biliyorum ben içime ata ata böyle oluyorum dışarıdan hiç stresli değilmiş gibiyim kafamı dağıttığımı sanıyorum gerçekten odaklanmıyorum da ama bilinçaltı öyle değil işte son zamanlarda çok durup dururken ağlamalarım var ama kısa süreli oluyor bu seferde sabah oldu gözümü bile açamadan ağlamaya başladım ya eşim çok korktu panik atağım da var benim ama kısa sürdü hemen yataktan fırladım kalktım gözümü açınca yüzümü yıkadım geç kalıyor olmasam duş alacaktım. Biraz giyindim süslendim kendime geldim. Aman al canım ya neler oluyor bizee :26:

vallahi çevremden var mı bilmiyorum vardır belki de sürekli elele olduğumuz için ancak nazara inansam da nazar değen kişinin değil de kötü göze sahip olanın daha çok zarar göreceğine inanırım çünkü nazar ancak kötü niyetle çekememezlik duygusuyla bakarsa biri değer ancak. O kötü niyette sahibine zarar verir benim en fazla evimde bir şey kırılır ya da bir yerime bir şey olur geçer nazar çıkar derler de o kişinin içinden o fesatlık nasıl çıkar bilemem. Nazar değecek diye kendimi de sakınamam eşime de soğuk davranamam yaa duamı evimde hiç eksik etmem çok şükür.

men varımm nasılsın kardelenimm kolun nasıll.. Off var yaa bugün halsizim uykum var kitaplar vardı demirbaş vermem gereken onları bile yapmadım ama öyle yoğunum ki öğreciler geliyor hocaları kirap okuma ödevi vermiş öğle tatilinden geldğimden beri fiş gir kitapları düzenle falan yine teneffüs oluyor yine fiş doldurt gir ayy başım dndü ancak nefes aldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…