geyik anında her yer yasakGidemez yaklarız değil mi
Evet önemli şahsiyetler
Sizde karar verin bir içeri yasak bir dışarı
Ben de yetişemiyorum bunlara çoştular
nazarıı-nız değdi, netim yavaşladıbu ne tembuu kıslarr basım döndüüü
Ben çıktım kızlar benim kız tamirebaşladı çoçuk usta görmekten elline geçeni duvara vurmay a başladı
Hoşgeldin canımGünaydın kızlar hava çok sıcak burası daha da scak kitapları kayda almam lazım biraz daha ktap geldi hiç halim yok. Öğleden sonra belki tabii kitaplar dağıtıldı ya bunlar ek geldi o yüzden bu rahatlığım dağıtma işi bittiğinden. Acelesi yok yani. Sabah çok zor kalktım ve ağlayarak neden bilmiyorum gözümü açamadım kötüydüm her tarafı ağrıyordu sanki ağlamaya başlamışım farkında değil eşim az daha ambulans çağıracakmış sonra gözümü açtım biraz daha yattım iyiyidim kalktım yüzümü yıkadım falan. Neyse açıldım biraz güzelce makyajımı yaptım giyindim taktım takıştırdım geldim ama eve gitme imkanım olsa tüm gün uyurum o durumdayım yaa. :26:
İyiyim canım sağoliyidir canım senden?
görüşürüz ortaaam kendine dikkat ett
lisadan baska kim gittii canımmgörmedim de
çok çalışhee ondandi demi
neyse seni yormayalim daha fazla ben gideyimde editorluk gorevlerimi icra edeyim.bakarsin calisirsam bizim 5 i biryerdeyi bilezige cevirtebilirim
hoş geldin canım. kabus mu gördün acaba :44:Günaydın kızlar hava çok sıcak burası daha da scak kitapları kayda almam lazım biraz daha ktap geldi hiç halim yok. Öğleden sonra belki tabii kitaplar dağıtıldı ya bunlar ek geldi o yüzden bu rahatlığım dağıtma işi bittiğinden. Acelesi yok yani. Sabah çok zor kalktım ve ağlayarak neden bilmiyorum gözümü açamadım kötüydüm her tarafı ağrıyordu sanki ağlamaya başlamışım farkında değil eşim az daha ambulans çağıracakmış sonra gözümü açtım biraz daha yattım iyiyidim kalktım yüzümü yıkadım falan. Neyse açıldım biraz güzelce makyajımı yaptım giyindim taktım takıştırdım geldim ama eve gitme imkanım olsa tüm gün uyurum o durumdayım yaa. :26:
selam hoşgeldinSelam kızçeleeeerrrrr
geyik anında her yer yasak
nazarıı-nız değdi, netim yavaşladı
güle güle canım, fayanlsarı yerleştirmeye başlasın
geyik anında her yer yasak
nazarıı-nız değdi, netim yavaşladı
güle güle canım, fayanlsarı yerleştirmeye başlasın
Eşim uyandı ben de çıkıyorum görüşürüz sonra
Oooo ben çok suç işliyorum o haldeAma yetişiyorum herkese cevap verdim
Ben çıkıyorum kızlar sonra görüşürüz....
Oooo ben çok suç işliyorum o haldeAma yetişiyorum herkese cevap verdim
Ben çıkıyorum kızlar sonra görüşürüz....
güle güleEşim uyandı ben de çıkıyorum görüşürüz sonra
masallah da demedik dogrudurrdemek bizi kosturtan senmişin sayfa takıldı senin net gibi
görüşürüz canımm
Hoşgeldin canım
çok çalış
hoş geldin canım. kabus mu gördün acaba :44:
selam hoşgeldin
Hoşbulduk..
bilmiyorum ama sanyorum öyle derin uyumuyordum alarma uyanmıştım eşim benden önce kalkıyr az daha yatayım dedim eşim geldi gözümü açamadım ama nasıl var ya ağırlık var üzerimde bir ton sanki sonra ağlamaya başlamışım bilmiyoruım işte zar zor kalktım biraz kendime geleyim diye de güzelce giyindim makyaj hep yapıyrum zaten ama gelme işe deseler tüm gün yatardım.
bende ağlayarak uyandım gece. sabah bende aynen senin gibiydim. inş izin alabilirm
nazar olmasın dejavu, yani sizi gören birileri, komşunuz, yada cekemeyen birilerinin nazarı degmiş olmasın. Birkez bir komşumuz bize
gelmişdi, kocamın aldıgı elbiseye öyle bir bakış atmışki, o akşam yıkarken yepyeni elbise makinada paramparca oldu. Nasıl oldu anlamadım, onca senedir yıkarım ilk kez oldu. Bence sende biliyorsan nazar duası oku canım. Cunku yatakdan kalkacak halim yokdu
diyorsun, yaş geldi diyorsun, kesin biri veya birilerinin sana nazarı degmiş.
Kimse yok mu
Ben geldimde gideceğim yemek yapacağımnasılsın
Hoşgeldiniz
Benim dünden var neyse ki. Mantarlı tavuk yaptım salçasını çok kaçırmışım ama neyse artık eşimde hiç sevmez fazla salçalı.
Naberr nevoşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?