- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Hiç eve girme valla gez boşver
Eline sağlıkheee su böreği ben açtım istiyolarsa bi gün yap senin için çocuk oyuncağı
Niye canım noldu
Eline sağlıkheee su böreği ben açtım istiyolarsa bi gün yap senin için çocuk oyuncağı
Niye canım noldu
ohh menü süpermiş canımm her zamanki gibi yap sen de canımm sanki kolay birşeymiş gibi
su böreği mi off off bayılırım layıkıyla yapılırsa burada bir börekçi var şubeleri var hep zaten harika yapıyorlar akşam iş çıkışı gidip yesem mi acaba kafam da dağılır hem bilemiyorm aslında direkt eve gidesim var arkadaşa uğradım öğle tatilinde öbür kampüse gittik yemek yemeye diğer çalıştığım yerden arkadaşım c.tesi gelin dedi yemeğe rakı balık yapalım dedi valla içesim de var sarhoş olasım da var bu kafayla içersem suyla bile sarhoş olurum..
evet hem de çok hiç böyle olacağımı düşünmezdim aylar varken aman ne var canım herkes yaptırıyor diyorum ama zaman yaklaştıkça çok korkmaya başladım hele geçen hastaneyle görüştüm yaa daha ciddiye bindi falan sonuçtan korkuyorum işte. Yptırmak falan hiç gözümde değil. Kendimi de düşünmüyorum annem üzülecek ilki tutmazsa hiç bebeğim olmayacak algısı olacak onda akrabalardan bilenler var sanki bana acıyacaklarmış gibi geliyor üzülme etme laflarına gelemiyorum ben gerçekten çocuksuz da yaparım napıyım kısmet değilmiş derim. Eşim de öyle düşünüyor olmazsa olmaz değil benim için diyor ama işte daha geçen gün teyzemin gelini yine laf diyor işte yok mu daha işte arkadaş gelsin benim oğlana bilmem ne kimse halden anlamıyor.
Evet öyle valla bazen hiç bi şey açmıyo insanıvallahi öyle yapıcam galiba eşimde garibim sabah korktu bugün öbür kampüse götürdü yemek yiyelim değişiklik olsun diye arkadaşına uğrayalım dedi uğradık muhabbet ettik falan ama yok iştee herşey insanın kafasının içinde
He şimdi mi istiyolarSağol canımNe var 1 tabakta benim kızlara yolla Yok vallahi uğraşamam Yaptım yemeğimi yesinler
Tamamöğrenciler tenefüse çıktı gelcemm.
Bişeyok ev dağınık halde canım sıkılıyor b yapsalar dı rahatlardım
Evet öyle valla bazen hiç bi şey açmıyo insanı
He şimdi mi istiyolarbaşka zaman yaparsın ya ben onu demek istemiştim
Tamam
Takma kafana canım ya düzelecek
Dün söyledilerİlkkez birşey istediler yapsamıydım Anladım canım
Yarın yap canım:26::26:
Eşim bıdığa oyuncak almış olta oyuncak yerle birdaha 3 gün olmadı
Yarın benim kızların arkadaşlarının doğum günü varAma annesi hamile doğdu doğacak ben yardım edeceğim okulun yanındaki parkta yapacağız Birşeyler yapacağım ama çok zor değil belki milföy pizza falan yaparım:26:
Milföy pizza sıcak güzel oluyo haberin olsungeçen gün yaptım nevoş üzerine yumurta sarısı sürmeyi unutmuşum
Ben de yaptım geçen güzel oluyorYarında yapar sıcak götürürüm bakarım artık İyi afiyet olsun
Ben çıkıyorum canım kızları almaya gideceğim
Bişeyok ev dağınık halde canım sıkılıyor b yapsalar dı rahatlardım
Sağol canımYaparım ama buara değil biraz beklesinler
Canım takma kafaya kimseyiBoşver Ben de çok duydum o lafları çok üzüldüm,çok ağladım sende unutursun inşaallah
Evet öyle valla bazen hiç bi şey açmıyo insanı
He şimdi mi istiyolarbaşka zaman yaparsın ya ben onu demek istemiştim
Tamam
Takma kafana canım ya düzelecek
Yarın benim kızların arkadaşlarının doğum günü varAma annesi hamile doğdu doğacak ben yardım edeceğim okulun yanındaki parkta yapacağız Birşeyler yapacağım ama çok zor değil belki milföy pizza falan yaparım:26:
Milföy pizza sıcak güzel oluyo haberin olsungeçen gün yaptım nevoş üzerine yumurta sarısı sürmeyi unutmuşum
Ben de yaptım geçen güzel oluyorYarında yapar sıcak götürürüm bakarım artık İyi afiyet olsun
Ben çıkıyorum canım kızları almaya gideceğim
dejavu en buyuk öncelik sensin, eşinde seni destekliyor daha ne istiyorsun. E yani o kafana kaksaydı, sana kulp taksaydı daha mı iyi olurdu. Bak ne guzel seni destekliyormuş. Guzelim yasca senden epey buyugum tahmini olarak, hayatımda aldıgım en onemli ders
öncelikle dogru eş secimi, eşini dogru insansa gerisi fasa fiso. Ama bu surecte sende dogru insan olacan, yani sen hamilelik sorunu
yaşarken eşin sana sonuna kadar destek veriyorsa, onun bi sorununda da sen gerekirse sabaha dek oturup onu dinleyecen ve destek cıkacan. Bunu yapabiliyorsanız cok guzel, ikinci nokta anneler, ne kendi ne onun annesine ve aile fertlerine izin vermeyeceksiniz.
Laf eden olursa, biz zamanı gelince dusunuruz bu sizi ilgilendirmez diye cevap verebilirsiniz cok aşırı israr ederlerse. Bu konuda eşinin
kendi ailesine olan tavrı ne ? Yani annesi bu konuda laf dediginde seni destekliyor mu ? Eger destekliyorsa hic korkma. Kendi ailenide
kontrol etmek senin elinde. En zoruda kendi duygularını kontrol etmek, sanırsam senin bu stresin kendi duygu ve fikirlerini kontrol
edememenden kaynaklanıyor. Kendini frenlemeyi ögrenmen lazım. Duygu patlamaları insanı ve cevresindekileri cok yıpratır canım.
Bazen bende olurum ve kimi zaman eşimden yardım isterim ama kimi zamanda yanlız kalıp gözpınarlarım kuruyana dek aglarım.
Bunlar cok dogal ve normal şeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?