Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Ben de severim közlenmiş patlıcan salatasınışaşırdınız mı
Çok kavrulduğu için bulamadılar tabi

Tansiyondan dolayımı yemiyorsun

Eh biraz ondan birazda eşim yedirmiyo çok zararlı diye

"Adalet olmadıkça yönetimin,
Edep olmadıkça asaletin,
Cömertlik olmadıkça zenginliğin,
Güven olmadıkça sevincin,
Kanaat olmadıkça fakirliğin,
Alçak gönüllülük olmadıkça yükselmenin faydası olmaz..."

oh ohh iş tahın açılmaya basladı yanı iki tane patates misss bende gelimm hatta

salatalık mıı ilk kez duydummm :44::44: patlıcan gibi mi oluor canımm

Canım yazın onu kurutuyoruz pişince lokum gibi oluyor onun lezeti patlıcandan farklı

Ben de severim közlenmiş patlıcan salatasınışaşırdınız mı

Eh biraz ondan birazda eşim yedirmiyo çok zararlı diye

Bende zararlı diye çok yapmam karnıyarık yaparken bile kızartmam Ama yazın kabak kızartmasını severim üzerine sarmısaklı yoğurt

Evet bayılırım
Yazarken biran düşündüm ıyyyk dermi diye
Derim hiç belli olmaz geçen kış öle bayıla yediğim pırasaya bu kış ıyyyykkkk dedim
Bende zararlı diye çok yapmam karnıyarık yaparken bile kızartmam Ama yazın kabak kızartmasını severim üzerine sarmısaklı yoğurt
Kabak sevmem ıyyyykkkkk
Baktın mı makarnalaraBen verdim sonra kafam karışıyor

Ben en son vercem oyumu

anladım canımm degişik bi tat olur
Ahh canım keşke şu sanal alemin tatma işde olsa size tatırıdım

Benim çok kızartma yiyeme ama annem tereyağında biber kızartırsa onu dayanam yerim

En güzel dua
Başkasının haberi olmadan edilendir.
Adınızın bugün çok anılması dileğiyle;
Kalpler imanla, gönüller huzurla dolsun.
Saadetler hepinizin olsun.
Ne kurulan bağlar bozulsun, nede dostlar unutulsun

Yok canım hiç sanmam öğrenciler zaten kısıtlı zamanda geliyor hemen kiap alıp fiş dolduurp gidiyorlar pc de öyle çok görebilecekleri gibi bir yerde değil baya kafalarını uzatmaları gerek nickimi göreceklerde falan çok zor. Beni tanıyan biri değil bu sonradan peyda oldu hatta önce siyah gözlü ayşe vardı sonra bu geldi neyse canımm hiç takmıyorum sadece merak benim ki.

O insanlardan çok var canım en iyisi umursamamak diyorum ama elde değil tabi bunu da biliyorum üzme kendinianne olmadan önce insan olsaymış iyiymiş yani

Yanii daha dünkü gelin benden kaç yaş küçük ama işte kendisi sahip oldu ya sorup duruyor işte ona ne yanii özel şeyleri sormaya ne kadar meraklılar ben bir tek arkadaşıma bile çok yakında olsak sormam bu konuları onunla yakın bile değiliz bazı bayramlar teyzeme gidiyoruz öyle görüyoruz onu da altlı üstlü oturuyorlar. Birisi anlatırsa dinlerim ama sormam kesinlikle şimdikiler öyle değil onu bırak kendi teyzem bile öyle gelinini bırak annem arasın anneme ben konuşursam bana soruyor artık bu yüzden aramak bile istemiyorum yani ki bayramda gittik çocuğu sevdik falan hep kucağımızdaydı heo dua ede ede aldım kucağıma ama bir kere ağlamaya başladı susmadı falan gazı vardı sanırım bu sefer nazara geldi galiba falan demeye başladı bu kız bir moralim bozuldu daha kucağıma almadım gerçi yengemin de bebeği olmadı o da ordaydı ama o üstüne alınmadı göz göze geldik benüm üzüldüğümü anladı boşver yaptı. Napıyım canım hayırlısı Allah bilir en iyisini. Eşimizle de mutluyuz huzurluyuz çok şükür bugünlerimize.

Bakacağım orayada bi ara unutmadan yarın vaktim olmaz
Tamam bak
Ahh canım keşke şu sanal alemin tatma işde olsa size tatırıdım

Benim çok kızartma yiyeme ama annem tereyağında biber kızartırsa onu dayanam yerim

Ben biberleri daha çok közlerim Sbah kahvaltısında özellikle çocuklar bile çok seviyorlar

ben bu sayfayıı nasıl kaydedicemm netime kıslar biliomusunuz
:26::26::26::26::26::26:

bi kere bakmıstım sonra ekleyen oldumu bilmiorum canım görsel olarak ayrı emek harcamak olarak ayrı iki tane begendigim vardı o zaamn için tekrar bakıcamm

Bak canım tekrar hepsi güzelAma birine vermek gerekiyor ben baştan beri fikrim aynıydı ona verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…