Ben de severim közlenmiş patlıcan salatasınıHiç sorma canım sokulludan korkmuyorum bir iki söylenip meçbur yiyor çoçukladan kokar oldum
Ben kızaertmasından çok közenmişini severim
Evet kuru patlıcan dolması bayılırımbiz kuru salatalıkta yaparız onundadı harıkatır
Çok kavrulduğu için bulamadılar tabi
Tansiyondan dolayımı yemiyorsun
oh ohh iş tahın açılmaya basladı yanı iki tane patates misss bende gelimm hatta
salatalık mıı ilk kez duydummm :44::44: patlıcan gibi mi oluor canımm
Yemek yarışması oylaması başladı
Ben de severim közlenmiş patlıcan salatasınışaşırdınız mı
Eh biraz ondan birazda eşim yedirmiyo çok zararlı diye
Canım yazın onu kurutuyoruz pişince lokum gibi oluyor onun lezeti patlıcandan farklı
Ben de severim közlenmiş patlıcan salatasınışaşırdınız mı
Eh biraz ondan birazda eşim yedirmiyo çok zararlı diye
son zaman verim diorum hep unutuyorum
Yemek yarışması oylaması başladı
Derim hiç belli olmazEvet bayılırım
Yazarken biran düşündüm ıyyyk dermi diye
Kabak sevmem ıyyyykkkkkBende zararlı diye çok yapmam karnıyarık yaparken bile kızartmamAma yazın kabak kızartmasını severim üzerine sarmısaklı yoğurt
Baktın mı makarnalaraBen verdim sonra kafam karışıyor
Baktın mı makarnalaraBen verdim sonra kafam karışıyor
Ahh canım keşke şu sanal alemin tatma işde olsa size tatırıdımanladım canımm degişik bi tat olur
Bende zararlı diye çok yapmam karnıyarık yaparken bile kızartmamAma yazın kabak kızartmasını severim üzerine sarmısaklı yoğurt
Derim hiç belli olmazgeçen kış öle bayıla yediğim pırasaya bu kış ıyyyykkkk dedim
Kabak sevmem ıyyyykkkkk
Ben en son vercem oyumu
canım işyerinde falan biri arkandan geçerken görmüş olabilir mi girdiğin siteyi,seni tanıyan biri ama öyle çok da iyi tanıyan biri değil bence ,hatta belki ismini bile bilmiyordur.Ne bileyim senin oraya gelen öğrencilerden biri olmasın??
O insanlardan çok var canım en iyisi umursamamak diyorum ama elde değil tabi bunu da biliyorum üzme kendinianne olmadan önce insan olsaymış iyiymiş yani
Tamam bakBakacağım orayada bi ara unutmadan yarın vaktim olmaz
Ahh canım keşke şu sanal alemin tatma işde olsa size tatırıdım
Benim çok kızartma yiyeme ama annem tereyağında biber kızartırsa onu dayanam yerim
Derim hiç belli olmazgeçen kış öle bayıla yediğim pırasaya bu kış ıyyyykkkk dedim
Kabak sevmem ıyyyykkkkk
Ben en son vercem oyumu
bi kere bakmıstım sonra ekleyen oldumu bilmiorum canım görsel olarak ayrı emek harcamak olarak ayrı iki tane begendigim vardı o zaamn için tekrar bakıcamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?