Yok canım hiç sanmam öğrenciler zaten kısıtlı zamanda geliyor hemen kiap alıp fiş dolduurp gidiyorlar pc de öyle çok görebilecekleri gibi bir yerde değil baya kafalarını uzatmaları gerek nickimi göreceklerde falan çok zor. Beni tanıyan biri değil bu sonradan peyda oldu hatta önce siyah gözlü ayşe vardı sonra bu geldi neyse canımm hiç takmıyorum sadece merak benim ki.
Yanii daha dünkü gelin benden kaç yaş küçük ama işte kendisi sahip oldu ya sorup duruyor işte ona ne yanii özel şeyleri sormaya ne kadar meraklılar ben bir tek arkadaşıma bile çok yakında olsak sormam bu konuları onunla yakın bile değiliz bazı bayramlar teyzeme gidiyoruz öyle görüyoruz onu da altlı üstlü oturuyorlar. Birisi anlatırsa dinlerim ama sormam kesinlikle şimdikiler öyle değil onu bırak kendi teyzem bile öyle gelinini bırak annem arasın anneme ben konuşursam bana soruyor artık bu yüzden aramak bile istemiyorum yani ki bayramda gittik çocuğu sevdik falan hep kucağımızdaydı heo dua ede ede aldım kucağıma ama bir kere ağlamaya başladı susmadı falan gazı vardı sanırım bu sefer nazara geldi galiba falan demeye başladı bu kız bir moralim bozuldu daha kucağıma almadım gerçi yengemin de bebeği olmadı o da ordaydı ama o üstüne alınmadı göz göze geldik benüm üzüldüğümü anladı boşver yaptı. Napıyım canım hayırlısı Allah bilir en iyisini. Eşimizle de mutluyuz huzurluyuz çok şükür bugünlerimize.
Tamam bak
Ben biberleri daha çok közlerimSbah kahvaltısında özellikle çocuklar bile çok seviyorlar
Ben de severim közlenmiş patlıcan salatasınışaşırdınız mı
Eh biraz ondan birazda eşim yedirmiyo çok zararlı diye
Yemek yarışması oylaması başladı
Bende zararlı diye çok yapmam karnıyarık yaparken bile kızartmamAma yazın kabak kızartmasını severim üzerine sarmısaklı yoğurt
Yok canım hiç sanmam öğrenciler zaten kısıtlı zamanda geliyor hemen kiap alıp fiş dolduurp gidiyorlar pc de öyle çok görebilecekleri gibi bir yerde değil baya kafalarını uzatmaları gerek nickimi göreceklerde falan çok zor. Beni tanıyan biri değil bu sonradan peyda oldu hatta önce siyah gözlü ayşe vardı sonra bu geldi neyse canımm hiç takmıyorum sadece merak benim ki.
Yanii daha dünkü gelin benden kaç yaş küçük ama işte kendisi sahip oldu ya sorup duruyor işte ona ne yanii özel şeyleri sormaya ne kadar meraklılar ben bir tek arkadaşıma bile çok yakında olsak sormam bu konuları onunla yakın bile değiliz bazı bayramlar teyzeme gidiyoruz öyle görüyoruz onu da altlı üstlü oturuyorlar. Birisi anlatırsa dinlerim ama sormam kesinlikle şimdikiler öyle değil onu bırak kendi teyzem bile öyle gelinini bırak annem arasın anneme ben konuşursam bana soruyor artık bu yüzden aramak bile istemiyorum yani ki bayramda gittik çocuğu sevdik falan hep kucağımızdaydı heo dua ede ede aldım kucağıma ama bir kere ağlamaya başladı susmadı falan gazı vardı sanırım bu sefer nazara geldi galiba falan demeye başladı bu kız bir moralim bozuldu daha kucağıma almadım gerçi yengemin de bebeği olmadı o da ordaydı ama o üstüne alınmadı göz göze geldik benüm üzüldüğümü anladı boşver yaptı. Napıyım canım hayırlısı Allah bilir en iyisini. Eşimizle de mutluyuz huzurluyuz çok şükür bugünlerimize.
Ya sevmezmisin ben her türlü severim
Kime vereceksin belli mi merak ettim
ben bu sayfayıı nasıl kaydedicemm netime kıslar biliomusunuz
:26::26::26::26::26::26:
Bak canım tekrar hepsi güzelAma birine vermek gerekiyor ben baştan beri fikrim aynıydı ona verdim
Sedacım hiç takma gün gelecek onlar söylediklerine utanacaklarSen eşinle bu konuda aynı fikirdeysen sana destekse hiç sorun yok
Benimki pc değil ama aklımda kalan sık kulanılanlar diye kalmış üst köşede varmı:26:
o bana çok destek zaten canım çocuk diye tutturan sorun eden biri olsa napardım bilmem daha çok stres olurdu ama o da takma diyor omazsa olmaz napalım diyor. Hadi tanımayan biri deyince hiç tınlamıyorum da insnaın en yakını da anlamayınca insan gerçekten üzülüyor sürekli sorulunca yani hiç üzüyor muyuz deşiyor muyuz diye düşünen yok. Maalesef ülkemizde bazı çevrelerde kadınlık çocuk doğurmasıyla ölçülüyor bir övünç meselesi oluyor buja sahip olanlarda karşı tarafı bir ezme bir laf koyma durumlarına düşüyor iyi niyetle söylüyormuş gibi yapıyorlar bir de sanki anlamıyoruz. Neyse ki çok gördüğüm kşiler değil yanii. Aman boşverr..
Ben de severimhoş geldinn canımm nasıslınn
bende kırmızı biberi severim etli etli oluor yaa kızartamsında severimm ayyyy
Hayırlı uğurlu olsunBen çok şaşırdım şu annn
verdim oyumu been
Bende çok severrim kızartmayı be zaten yazın yiyoruz yaaa kaç ay ki İşte o kabak kızartmasına bayılırım yanına da biber off annemle çok yapardık kardeşim sevmezdi annemle yerdik eşim de sevmiyor evlendiğimden beri pek yapmadım geçen gittiğimizde anacım yapmış yedim valla bir güzell
TamamYa benim bu konuda stratejimi biliyosun konuşturma beni
evet emek verilior sonucdaa sanırım o da önemli görsellikden öncee bakım unutmassam yarın
hoş geldinn canımm nasıslınn
bende kırmızı biberi severim etli etli oluor yaa kızartamsında severimm ayyyy
o bana çok destek zaten canım çocuk diye tutturan sorun eden biri olsa napardım bilmem daha çok stres olurdu ama o da takma diyor omazsa olmaz napalım diyor. Hadi tanımayan biri deyince hiç tınlamıyorum da insnaın en yakını da anlamayınca insan gerçekten üzülüyor sürekli sorulunca yani hiç üzüyor muyuz deşiyor muyuz diye düşünen yok. Maalesef ülkemizde bazı çevrelerde kadınlık çocuk doğurmasıyla ölçülüyor bir övünç meselesi oluyor buja sahip olanlarda karşı tarafı bir ezme bir laf koyma durumlarına düşüyor iyi niyetle söylüyormuş gibi yapıyorlar bir de sanki anlamıyoruz. Neyse ki çok gördüğüm kşiler değil yanii. Aman boşverr..
Ben de severimKırmızı biberleri közleyip buzluğa koyarım kış boyu çok güzel oluyor
Hayırlı uğurlu olsun
Afiyet olsun anneciğinin ellerine sağlık
Tamam
Öyle canım ben genç bir arkadaşımızın makarnasına verdim daha 17 yaşında
kendi acan bi kıs vardı sanırım onu diorsun evet emek vermiş güseldii:13:
insan zamanla alısıor olmamasına nasip dior bi süre sonra aglamaya bırakıor ama
o kendini bilmes insanlarr allah nasip etmeyince olmayacagını bilmeyen insanlar yok mu işde
onlar insanın canını en cok yakıor ben kendimi eve kapattım desem yeridir artık takma canım sende
Ben de severimKırmızı biberleri közleyip buzluğa koyarım kış boyu çok güzel oluyor
Hayırlı uğurlu olsun
Afiyet olsun anneciğinin ellerine sağlık
Tamam
Öyle canım ben genç bir arkadaşımızın makarnasına verdim daha 17 yaşında
Canım bana burda yapan bile oldu bunları şutladım gitti topiktenYok canım hiç sanmam öğrenciler zaten kısıtlı zamanda geliyor hemen kiap alıp fiş dolduurp gidiyorlar pc de öyle çok görebilecekleri gibi bir yerde değil baya kafalarını uzatmaları gerek nickimi göreceklerde falan çok zor. Beni tanıyan biri değil bu sonradan peyda oldu hatta önce siyah gözlü ayşe vardı sonra bu geldi neyse canımm hiç takmıyorum sadece merak benim ki.
Tek umudumBelki gelece kışa kadar özlersin
iyiyim hayatım gündüz biraz iyi değildim ama şimdi iyiyim çok şükür başım ağrıyor biraz.
kırmızı biber kızartmasını da ben çok severim. Hmmmm ayy tüm kızartmaları sayfınız ha gel de yeme yaniii sağlıkszmış ayy napıyım canımm çok lezzetli amaa
İnan seni çok iyi anlıyorumBoşver onları hiç takma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?