Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

hoş geldinn canımm nasıslınn

Tamam bak

Ben biberleri daha çok közlerim Sbah kahvaltısında özellikle çocuklar bile çok seviyorlar

bende kırmızı biberi severim etli etli oluor yaa kızartamsında severimm ayyyy

Ben de severim közlenmiş patlıcan salatasınışaşırdınız mı

Eh biraz ondan birazda eşim yedirmiyo çok zararlı diye

Ben çok şaşırdım şu annn

Yemek yarışması oylaması başladı

verdim oyumu been

Bende zararlı diye çok yapmam karnıyarık yaparken bile kızartmam Ama yazın kabak kızartmasını severim üzerine sarmısaklı yoğurt

Bende çok severrim kızartmayı be zaten yazın yiyoruz yaaa kaç ay ki İşte o kabak kızartmasına bayılırım yanına da biber off annemle çok yapardık kardeşim sevmezdi annemle yerdik eşim de sevmiyor evlendiğimden beri pek yapmadım geçen gittiğimizde anacım yapmış yedim valla bir güzell

Sedacım hiç takma gün gelecek onlar söylediklerine utanacaklarSen eşinle bu konuda aynı fikirdeysen sana destekse hiç sorun yok

Sedacım hiç takma gün gelecek onlar söylediklerine utanacaklarSen eşinle bu konuda aynı fikirdeysen sana destekse hiç sorun yok

o bana çok destek zaten canım çocuk diye tutturan sorun eden biri olsa napardım bilmem daha çok stres olurdu ama o da takma diyor omazsa olmaz napalım diyor. Hadi tanımayan biri deyince hiç tınlamıyorum da insnaın en yakını da anlamayınca insan gerçekten üzülüyor sürekli sorulunca yani hiç üzüyor muyuz deşiyor muyuz diye düşünen yok. Maalesef ülkemizde bazı çevrelerde kadınlık çocuk doğurmasıyla ölçülüyor bir övünç meselesi oluyor buja sahip olanlarda karşı tarafı bir ezme bir laf koyma durumlarına düşüyor iyi niyetle söylüyormuş gibi yapıyorlar bir de sanki anlamıyoruz. Neyse ki çok gördüğüm kşiler değil yanii. Aman boşverr..

insan zamanla alısıor olmamasına nasip dior bi süre sonra aglamaya bırakıor ama
o kendini bilmes insanlarr allah nasip etmeyince olmayacagını bilmeyen insanlar yok mu işde
onlar insanın canını en cok yakıor ben kendimi eve kapattım desem yeridir artık takma canım sende

Ben de severimKırmızı biberleri közleyip buzluğa koyarım kış boyu çok güzel oluyor
Hayırlı uğurlu olsun
Afiyet olsun anneciğinin ellerine sağlık
Ya benim bu konuda stratejimi biliyosun konuşturma beni
Tamam
evet emek verilior sonucdaa sanırım o da önemli görsellikden öncee bakım unutmassam yarın

Öyle canım ben genç bir arkadaşımızın makarnasına verdim daha 17 yaşında

iyiyim hayatım gündüz biraz iyi değildim ama şimdi iyiyim çok şükür başım ağrıyor biraz.

kırmızı biber kızartmasını da ben çok severim. Hmmmm ayy tüm kızartmaları sayfınız ha gel de yeme yaniii sağlıkszmış ayy napıyım canımm çok lezzetli amaa

Şükretmen gerekenleri gör.
Nadideliğini ilan et.
Bir mil daha git.
Seçme gücünü akıllıca kullan.
Diğer dördünü gerçekleştirebilmek için,
bir şey daha yap:
Her şeyi sevgiyle yap.Kendini severek,
başkalarını severek ve beni severek.
Gözyaşlarını sil. Uzanıp elimi tut ve dik dur.
Bugün sana şu bildirildi ;

"Sen Dünyanın En Büyük Mucizesin!!"

İnan seni çok iyi anlıyorumBoşver onları hiç takma

kendi acan bi kıs vardı sanırım onu diorsun evet emek vermiş güseldii:13:

Güvendiğiniz dağlara karlar yağdığında en güzel çare,
dağ ile karı başbaşa bırakmaktır. Gün gelip karlar eridiğinde;
dağ yolunuzu gözleyince en güzel cevap, başka bir dağdan selam yollamaktır...!

~Mevlana~~

bende öyleyim canım tevekkül ediyorum Rabbime bıraktım ama işte böyle konuşmalar olunca insanın yakınları tarafından bir de üzülüyor insan ister istemez olmamasına da değil neden bu kadar düşüncesiz ve anlayışsızlar diye yoksa hayat sürüp gidiyor öyle böyle geçecek çocuk demek illa mutluluk demek değil herşeyin hayırlısı her zaman çocuğum olup eşimle mutlu olamıcaksam olmasın ya da hayırsız çıkacaksa birşeyi Allahtan çok ısrarla istememek lazım buna ben çok inanırım.. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin tatlım..

Bende ona verdimm

Canım bana burda yapan bile oldu bunları şutladım gitti topiktentabi sen o kadını şutlayamazsın akraba olunca zor
Belki gelece kışa kadar özlersin
Tek umudum

ben cok kızartma yaparım patates kızartaması çok sevriss patatesimiz kendimizin zeytin yagımızda kendimizinn çok lezzetlii neden saglıksız yaptılar biziim kızartmamısı bende bilmiorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…