Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Daha varmışNeyse geç olması daha iyi biraz daha büyürsün gelince sana yardımcı olurPasta yaparsın bir tane birde hediye hazırla olmaz mı daha özel birşey mi yapman lazım:26:

Ay hiç pastayla uğraşamam Herhalde öyle olur, güzel bi hediye alırım, pastayı da alırım artık, yapmakla uğraşamam
O hiç bilmez ev işi, yemek falan Yaptırmam ona hiç bişey, daha da batırır

Ay hiç pastayla uğraşamam Herhalde öyle olur, güzel bi hediye alırım, pastayı da alırım artık, yapmakla uğraşamam

Tamam hazır alırsınYani farketmez işte
Olsun yinede getir götür falan filan yardımı olur

Günaydın nevoşş

Günaydın kızlaaar

Günaydın nevrooş

Günaydınn maximmm

Kuzenim diye söylemiyorum, bulaşık makinasına bardak koymayı bile bilmez

Al canım hazır boşverr ne güzel beraber kutlayacaksınız. Bekar herhalde dimi evlenince öğrenir artık mecburen annesi hiç iş falan yaptırmıyor mu bana annem iş yaptırırken yaptığın bana öğrendiğin kendine derdi evlenince bu sözünü çok iyi anladım ev işlerinde zorlanma yaşamayınca evde tüm temizlik işleri bana aitti çünkü annem çalıştığı için. Olsun arkadaş olur sana yardımı olsa daha iyi olurdu o halinle ama neyse artık sofra toplamaya kurmaya yardımı olur en azından.

Günaydın canım Evet bekar daha.
Yok, annesi hiç iş yaptırmadı, sadece kendi odasını toplar o kadar. Ne yemek, ne bulaşık hiç bi şey yaptırmadı, şimdi de çok pişman
Çağırıyo şimdi gel ben yemek yaparken bak diye ama, kıza cazip gelmiyo Evlenince öğrenirim diyo geçiyo
Aman ben yavaş yavaş da olsa kendi işimi kendim yapıyorum çok şükür, bana arkadaşlık yapsın yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…