Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

işte keke öğretseymiş en baştan ağaç yaşken eğilir diye boşa demiyorlar ben daha küçükken meraklıydım sofrayı toplardım tabureye çıkar bulaşık yıkamaya çalışırdım annem görürdü napıyorsun gene derdi her yanım köpük köpük bulaşık deterjanı olurdu. Evlenince daha zor olur koca yemek bekleyecek ütü isteyecek. Tabii boynuz kulağı da geçebilir evlenin ce bakmışsınız pek bir hamarat olmuş.

günaydın kızçeleeeerrrr

Günaydınn..

günaydın kızçeleeeerrrr
Günaydın canıım

Hıı, bakarsın bize bile taş çıkartır
Ben de annem yemek yaparken izlerdim hep, birden yapmaya başladım Bi tek pilavı beceremiyodum, onu da hallettim artık tane tane düşüyor

ben de hep bakardım belirli yemekleri yaparım pilavı hep yaptım bekarken ben öğrenince annem hep bana yaptırdı zeytinyağlılar kızartma falan menemenim meşhurdur mesela. Et tavuk ve hamur işleriyle evlenince haşır neşir oldum daha çok işim temizlikti çünkü. Annem bakıyorsun öyle sadece derdi ama evlenince boynuz kulağı geçti hem ondan gördüklerimi hem kendi tariflerimi yapmaya başladım benden tarif alıyor artık annemm

Benim hamur işlerim meşhurdur, pastaydı börekti. Çok yapardım bekarken, annem güne arkadaşlarını çağırırken hep bana yaptırırdı. Kardeşim rus salatamı çok sever. Dedem de salatalarıma bayılır, incecik doğrardım mest olurdu Eve gidince hala salatayı benden ister canım dedem benim

Anılarım canlandı

ellerine sağlık hamarat arkadaşım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…