- 1 Nisan 2011
- 5.104
- 1.972
- 448
Günaydın canımEvet bekar daha.
Yok, annesi hiç iş yaptırmadı, sadece kendi odasını toplar o kadar. Ne yemek, ne bulaşık hiç bi şey yaptırmadı, şimdi de çok pişman
Çağırıyo şimdi gel ben yemek yaparken bak diye ama, kıza cazip gelmiyoEvlenince öğrenirim diyo geçiyo
Aman ben yavaş yavaş da olsa kendi işimi kendim yapıyorum çok şükür, bana arkadaşlık yapsın yeter
günaydın kızçeleeeerrrr
Günaydın canıımgünaydın kızçeleeeerrrr
işte keke öğretseymiş en baştan ağaç yaşken eğilir diye boşa demiyorlar ben daha küçükken meraklıydım sofrayı toplardım tabureye çıkar bulaşık yıkamaya çalışırdım annem görürdü napıyorsun gene derdi her yanım köpük köpük bulaşık deterjanı olurdu. Evlenince daha zor olur koca yemek bekleyecek ütü isteyecek. Tabii boynuz kulağı da geçebilir evlenin ce bakmışsınız pek bir hamarat olmuş.
Günaydınn..
Günaydın canıım
Hıı, bakarsın bize bile taş çıkartır
Ben de annem yemek yaparken izlerdim hep, birden yapmaya başladımBi tek pilavı beceremiyodum, onu da hallettim artık tane tane düşüyor
ben de hep bakardım belirli yemekleri yaparım pilavı hep yaptım bekarken ben öğrenince annem hep bana yaptırdı zeytinyağlılar kızartma falan menemenim meşhurdur mesela. Et tavuk ve hamur işleriyle evlenince haşır neşir oldum daha çok işim temizlikti çünkü. Annem bakıyorsun öyle sadece derdi ama evlenince boynuz kulağı geçti hem ondan gördüklerimi hem kendi tariflerimi yapmaya başladım benden tarif alıyor artık annemm
Benim hamur işlerim meşhurdur, pastaydı börekti. Çok yapardım bekarken, annem güne arkadaşlarını çağırırken hep bana yaptırırdı. Kardeşim rus salatamı çok sever. Dedem de salatalarıma bayılır, incecik doğrardım mest olurduEve gidince hala salatayı benden ister canım dedem benim
Anılarım canlandı
ellerine sağlık hamarat arkadaşım benim
iyi akşamlar nevoş nasılsın
nabiyonuz kizlar kim var kim yok
Ben burdayım hoşgeldin nehaber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?