canim ben cikiyorum iyi geceler
iyi geceler topic
gunaydın hanımlarr...
ne sıkıcı bır gun. yada bana oyle gelıyor...
nedense bu ara bunalımdayım..hergunum aynı gecıyor....
laptop butun gun onumde acık duruyor ama ben kk ye gırmıyorum....dusunun yanı o kadar canım sıkkınn......
hıc bır degısıklık yok hayatımda..esım desen ısten eve ısten eve...ayyyyy buhran gecırıyorum vallahı.....
Günaydın kızlar geldim gidiyorum yineiş çok bitmedi dahadün geldiler duvarın düzelmesi için sıvacı lazımış sıvacı geldi bugün fayascı kardelen bu gün ustaların serefine tavuk yapacağım foto çeke bilirsem tarifi topiğe eklerim
canım arkadaşın falan yok mu görüşeceğin yada kendini oyalayabileceğin bir aktivite burada çoğumuzun böyle ya hanımlar evde tüm gün çocuk falan uğraşıyorlar her gün diğerinin aynı ya da benim gibi işten eve evden işe bakalım ayarlayabilirsek arkadaşa gidicez bizde c.tesi yemeğe bir değişiklik olur öyle yok onlara gitmezsek bir yerlere gideriz dedik eşimle sen de planlar yap canım yalnız ve boş kalma.
canım kolaylıklar diliyorum bit bitse hayırlısıyla iyi olacak bende banyo fayanslarını değiştirmek istiyorum bakalım daha konuyu eşime açmadım ama. Ekle canım ekle bakalım nasılmış tavuğun..
hosgeldınnnn....ayy ne guzelll yaa kamp...bende bayılırım..keske ımkan olsada bızde gıtsek...selam kızçeleriiiiiimmmmmm,
ben haftasonu çadır kampına gidiyorum.
yağmur falan da yağcak galiba ay çok heyecanlandım yaaaaa acaba nasıl olcak
selam kızlarrrrrr
hosgeldınnnn....ayy ne guzelll yaa kamp...bende bayılırım..keske ımkan olsada bızde gıtsek...
hosgeldınn
hb canım nasılsın kimsede yokmuş kontesimle nevoşla handanla ve diğer kızlarlada karşıkaşamıyoruz
hosgeldınnnn....ayy ne guzelll yaa kamp...bende bayılırım..keske ımkan olsada bızde gıtsek...
hosgeldınn
selam kızçeleriiiiiimmmmmm,
ben haftasonu çadır kampına gidiyorum.
yağmur falan da yağcak galiba ay çok heyecanlandım yaaaaa acaba nasıl olcak
haftasonu ankaraya gıttık ıkı gunlugune . gorumcemgılın oraya...gezdık eglendık geldık....
ama yıne basa sardık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?