Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

gunaydın hanımlarr...

ne sıkıcı bır gun. yada bana oyle gelıyor...

nedense bu ara bunalımdayım..hergunum aynı gecıyor....

laptop butun gun onumde acık duruyor ama ben kk ye gırmıyorum....dusunun yanı o kadar canım sıkkınn......

hıc bır degısıklık yok hayatımda..esım desen ısten eve ısten eve...ayyyyy buhran gecırıyorum vallahı.....

Günaydın kızlar geldim gidiyorum yineiş çok bitmedi daha dün geldiler duvarın düzelmesi için sıvacı lazımış sıvacı geldi bugün fayascı kardelen bu gün ustaların serefine tavuk yapacağım foto çeke bilirsem tarifi topiğe eklerim

canım arkadaşın falan yok mu görüşeceğin yada kendini oyalayabileceğin bir aktivite burada çoğumuzun böyle ya hanımlar evde tüm gün çocuk falan uğraşıyorlar her gün diğerinin aynı ya da benim gibi işten eve evden işe bakalım ayarlayabilirsek arkadaşa gidicez bizde c.tesi yemeğe bir değişiklik olur öyle yok onlara gitmezsek bir yerlere gideriz dedik eşimle sen de planlar yap canım yalnız ve boş kalma.

canım kolaylıklar diliyorum bit bitse hayırlısıyla iyi olacak bende banyo fayanslarını değiştirmek istiyorum bakalım daha konuyu eşime açmadım ama. Ekle canım ekle bakalım nasılmış tavuğun..

Kızlar nerdesiniz bakıyım kardelen nerede bugün. Bende kitaplara başladım hemen kayda sabahtan öğleden sonra da biraz işim var. Neyse vakit geçer işte. Vakit bulursam işim bitince gelirim birileri olursa tabii.

selam kızçeleriiiiiimmmmmm,
ben haftasonu çadır kampına gidiyorum.
yağmur falan da yağcak galiba ay çok heyecanlandım yaaaaa acaba nasıl olcak

haftasonu ankaraya gıttık ıkı gunlugune . gorumcemgılın oraya...gezdık eglendık geldık....

ama yıne basa sardık

hb canım nasılsın kimsede yokmuş kontesimle nevoşla handanla ve diğer kızlarlada karşıkaşamıyoruz

nasıl olayım yaa bu aralar bunalımlardayım...hayatım cok monoton...ıdare edıyorum işte öyle...

bdv ye bakıyorum..bırının kızına yegenı tecavuz etmıs bırı esıne nasıl tecavuz ettıgını anlatıyor...Allah ım kendımı bunlarlla oyalıyorum yani...

selam kızçeleriiiiiimmmmmm,
ben haftasonu çadır kampına gidiyorum.
yağmur falan da yağcak galiba ay çok heyecanlandım yaaaaa acaba nasıl olcak

ayy ne güzel istyorsun sen zaten çadır deneyiminin olmasını iyi olmuş.

haftasonu ankaraya gıttık ıkı gunlugune . gorumcemgılın oraya...gezdık eglendık geldık....

ama yıne basa sardık

canım öyle oluyor nereye gidersen git döneceksin bir şekilde yani yine başa sarılıyor elbette her daim gezme eğlenme olamıyor hayat gailesi işte ne yapalım bak etrafına herkes öyle. Hftasonlarını değerlendirmeye bakın canım..

Kızlarr ben çok yoğundum bugün şu saat oldu rahatladım gözlerim bulanık görüyor artık bilgisayara bakmaktan kopyala yapıştırlardan

Kimse de gelmemiş zaten nerde bu millettt :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…