Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

agrın yokk sa belki cıkartır artık doktor da canım
İnşallah tatlım
Türk istiklalini, Türk cumhuriyetini ilelebet muhafaza ve müdafa ilk görevimiz evelallah
Sonuna kadar T.C.
Tamam sende fazla içme zararlı olmasın
İç canım ilerlemesinTamam veririm canım

Sağol canım çok iyi olur ben misafirlere canım ne isterse onu yapıyorum ıyyyykkk dediklerimi yapmam

Canım bak bu tarfi güzel

Bisküvili İrmik Tatlısı

Malzemeler

1 lt. süt
7 yemek kaşığı toz şeker
9 yemek kaşığı irmik
1/2 yemek kaşığı margarin
1/2 su bardağı dövülmüş ceviz içi
1 paket kakaolu bisküvi
1 paket vanilya
Tarçın
Yapılışı

Süt, şeker ve irmiği muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin, ocaktan inmesine yakın margarin ve vanilyayı ekleyip karıştırın.
Hazırladığınız irmikli muhallebinin yarısını borcama dökün ve üzerine 1 sıra halinde kakaolu bisküvi dizin. Üzerine kalan muhalebiyi dökün.
Kalan bisküvileri blendırdan geçirin, dövülmüş ceviz ve tarçınla beraber tatlının üzerine serpin. Blendırdan geçirdiğiniz bisküviyi servis etmenize yakın bir zaman serpmenizi tavsiye ederim. O zaman üzerindeki bisküviler çok yumuşamıyor ve kıtır kıtır kalıyor.isteğe bağlı
•Hindistancevizi, tarçın, ve dövülmüş fındıkları serpebilirsiniz....

Teşekkür ederim canım kaydettimhangi kakaolu bisküviden alayım hangisini tavsiye edersin:26:

Evet ya geçen sefer mercimek köftesi yaptırdım ya kalan hepsini annemlere verdim teyzemde vardı

Burdayım canım arada kaybolabilirim eşim evde de

O yüzden yiyebileceğin şeyler yaparsınBu hafta değilde haftaya cuma benimde misafirim varYine sıkıntılarım başlar benim

Burdayım

Marka mı diyorsun:26:Farketmez benceKrema ile hepsi iyi olurAslında kedi dili bisküvisi varya onunlada güzel olur
Pötibör diyim eşime kedidilini bulamazsa sinirlenir şimdi sağol canım
O yüzden yiyebileceğin şeyler yaparsınBu hafta değilde haftaya cuma benimde misafirim varYine sıkıntılarım başlar benim

Evet sıkıntı oluyo ya ben tatlıyı yapıcam diğerlerini sipariş vericem

Evet ya geçen sefer mercimek köftesi yaptırdım ya kalan hepsini annemlere verdim teyzemde vardı

Burdayım canım arada kaybolabilirim eşim evde de

Burdayım

Marka mı diyorsun:26:Farketmez benceKrema ile hepsi iyi olurAslında kedi dili bisküvisi varya onunlada güzel olur

bende cıkıcamm biras işim var görüşmek üzere kıslarr belki gece gelirimm

Bencede öyle söyle
Öyle yap canım güzel şeyler sipariş ediyorsunKim gelecek

Arkadaşım ve annesi geliyo bi de benim annem olacak kalabalık değiliz ben peynirli poğaça ve kıymalı börek yaptırıcam bi de yine mercimek köftesi yaptırırım heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…