İnşallah tatlımagrın yokk sa belki cıkartır artık doktor da canım
Sonuna kadar T.C.Türk istiklalini, Türk cumhuriyetini ilelebet muhafaza ve müdafa ilk görevimiz evelallah
Tamam sende fazla içme zararlı olmasın
İç canım ilerlemesinTamam veririm canım
İnşallah tatlım
Sonuna kadar T.C.
Sağol canım çok iyi olurben misafirlere canım ne isterse onu yapıyorum ıyyyykkk dediklerimi yapmam
Canım bak bu tarfi güzel
Bisküvili İrmik Tatlısı
Malzemeler
1 lt. süt
7 yemek kaşığı toz şeker
9 yemek kaşığı irmik
1/2 yemek kaşığı margarin
1/2 su bardağı dövülmüş ceviz içi
1 paket kakaolu bisküvi
1 paket vanilya
Tarçın
Yapılışı
Süt, şeker ve irmiği muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin, ocaktan inmesine yakın margarin ve vanilyayı ekleyip karıştırın.
Hazırladığınız irmikli muhallebinin yarısını borcama dökün ve üzerine 1 sıra halinde kakaolu bisküvi dizin. Üzerine kalan muhalebiyi dökün.
Kalan bisküvileri blendırdan geçirin, dövülmüş ceviz ve tarçınla beraber tatlının üzerine serpin. Blendırdan geçirdiğiniz bisküviyi servis etmenize yakın bir zaman serpmenizi tavsiye ederim. O zaman üzerindeki bisküviler çok yumuşamıyor ve kıtır kıtır kalıyor.isteğe bağlı
Hindistancevizi, tarçın, ve dövülmüş fındıkları serpebilirsiniz....
Evet ya geçen sefer mercimek köftesi yaptırdım ya kalan hepsini annemlere verdim teyzemde vardıÖyle olması lazım sonra kalanları sen yiyeceksin
nereye kayboldunuzz
Burdayımnereye kayboldunuzz
Teşekkür ederim canım kaydettimhangi kakaolu bisküviden alayım hangisini tavsiye edersin:26:
Evet ya geçen sefer mercimek köftesi yaptırdım ya kalan hepsini annemlere verdim teyzemde vardı
Burdayım canım arada kaybolabilirim eşim evde de
Pötibör diyim eşime kedidilini bulamazsa sinirlenir şimdiBurdayım
Marka mı diyorsun:26:Farketmez benceKrema ile hepsi iyi olur Aslında kedi dili bisküvisi varya onunlada güzel olur
O yüzden yiyebileceğin şeyler yaparsınBu hafta değilde haftaya cuma benimde misafirim var Yine sıkıntılarım başlar benim
Evet ya geçen sefer mercimek köftesi yaptırdım ya kalan hepsini annemlere verdim teyzemde vardı
Burdayım canım arada kaybolabilirim eşim evde de
Burdayım
Marka mı diyorsun:26:Farketmez benceKrema ile hepsi iyi olur Aslında kedi dili bisküvisi varya onunlada güzel olur
Pötibör diyim eşime kedidilini bulamazsa sinirlenir şimdisağol canım
Evet sıkıntı oluyo yaben tatlıyı yapıcam diğerlerini sipariş vericem
bende cıkıcamm biras işim var görüşmek üzere kıslarr belki gece gelirimm
Bencede öyle söyle
Öyle yap canım güzel şeyler sipariş ediyorsunKim gelecek
Arkadaşım ve annesi geliyo bi de benim annem olacak kalabalık değilizben peynirli poğaça ve kıymalı börek yaptırıcam bi de yine mercimek köftesi yaptırırım heralde
bende cıkıcamm biras işim var görüşmek üzere kıslarr belki gece gelirimm
Güzel olur
Benimde bulmam lazım
Bulursun canım senaklında bi şeyler vardır
Yok henüz birşey yok ama daha önce geldiklerinde yapmadığım birşeyler olmalı
Evet canım öyle olmalı aynı kişiler geliyo dimi
Evet canım aynı kişiler
Handan ablanın neti yok galiba yada pcde soruun var yok ortalarda:44:Bugün hürrem var ondan kimse yok galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?