- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Allahım ölecem yine depresyona girdim yani benim bi yerlerime bi şey taktıkları zaman böyle oluyorum benbi de hastayım:2::2:
sen napıyosun kuzum
Herkese iyi akşamlar
Sağol canım dün dışarı çıktık hasta oldum geldim:2::2: fanusda yaşamaktan oluyo böylekahve makinesi aldım dün kocama espresso yaptım
Sağol canım fazla abartmamak şartıyla yani her gün içmemek şartıyla aldı kocambütün gündür :2:böyleyim theraflu içicem yatmadan ilerlemesin nevoşum ya bana bisküvili irmik tatlısı tarifi lazım cumartesi misafir gelecek:26:
Bende bugün çok yoğundum başım çok ağrıdı işten çıktık pazara gittik kaynanam bişiler istemişti sebze aldık onlara gittik oturduk desa da bir ayakkabı beğenmiş daha doğrusu gazete ilanında görmüş gidip bakalım kalmaz dedik eşimle kaynanam gelemiyor fazla yürüyemiyor varmışta numarası yokmuş getirecekler hediyemi almış oldum gerçi ben vericem parasını asla kabul etmem dedi ama kabul ettircem ben. Tabii bu arada baş ağrım arttı börekçi de börek yedik hemen ağrı kesici içtim iyiyim şimdi. Çok şükür bugün moral olarak iyiydim arada öyle yokluyorlar ama defediyorum hemenbir tek iş yorgunluğu vardı işte.
canım Allah beterinden korusun bandaj sadece takılma sıkıntı yapma alırlar yakında.
canım onda haklısın işte hiçbir yere çıkmıyorsun hep sana geliyorlar eşin harici arkadaşlarımla şuraya çıktım gezdik dediğini duymadım ha hoş gerçi bende çıkmıyorum ama çalışıyorum ben haftasonu da eşimle geçiriyoruz ama arkadaşımla sözleştik bir ara beraber brieyler yapıcaz ne zaman dışarı çıksan kötü oluyorsun. Ha bu arada nasıl güzel yapıyor mu canım küçük mü ne kadar yer kaplıyor bakayım bende alışveriş merkezine gidince.
o iyi geliyor iç yat uyku da yapıyor zaten kendilğinden uyursun ben onu içtim mi yarım saat sonra gözler kapanıyor o yüzden yatacağıma yakın alıyorum. Demek misafir var canımm bende arkadaşımı ağırlıcam da evde işlerim bitmedi haftasonunda haftasonuna detay yapabiliyorum sanırım bu hafta da çağıramıcam haftaya olabilir. Ben kıza gittim onu çağıramadım bir türlü ben bir tek arkadşım bile gelse kaç çeşit şey yapıyorum eşim kendini yormaya bayılıyorsun diyor
Hoşgeldin canımİyi hediye işini halletmişsin iyi olmuş istediği birşey olmuş bari
Canım eşim arkadaşlarımla dışarda buluşmama izin vermiyo annemle bile çıkarmaz
Tchibodan kahve makinesini aldım seduş
evet yaa iyi oldu valla her ne kadar hediye istemese de ben kabul ettiricem artık. Annemler memlekete teyzeme gidiyorlar yurt dışındna oğlu geldi izine onu görmeye gidecekler hem anneler gününde anneannemin mezarlıığına giderler ben de gitmek istedim ama eşimin haftsonu kursu var gidemeyiz. Eşimin arabayla işi yokhaftasonu eğer uzun yol tecrübem olsa ben arabayla gidip gelecektim ama yol tecrübem yok şehir içi kullaıyorum sadece otobüsle de git gel yapamam hiçbir anneler günün de annemle olamadım evlendiğimden beri
biliyorum canım senin eşini göndermiyor birşey olacak diye korkuyor sanırım ama kötülük ediyor aslında.
Biliyorum ttalım konuşuyorduk zaten güle güle kullan küçük mü nasıl yer kaplıyor mu resmini gördüm sadece bakmadım haftasonu bakarım bugün başım ağrıyodu aklımdaydı benimde ayakkabıyı sipariş ettik çktık yanii. Ama almak isterim eşimde muhalefet edecek ben içmiyorum etmiyorum diye amaan valla banane alıcam yaaa
evet yaa iyi oldu valla her ne kadar hediye istemese de ben kabul ettiricem artık. Annemler memlekete teyzeme gidiyorlar yurt dışındna oğlu geldi izine onu görmeye gidecekler hem anneler gününde anneannemin mezarlıığına giderler ben de gitmek istedim ama eşimin haftsonu kursu var gidemeyiz. Eşimin arabayla işi yokhaftasonu eğer uzun yol tecrübem olsa ben arabayla gidip gelecektim ama yol tecrübem yok şehir içi kullaıyorum sadece otobüsle de git gel yapamam hiçbir anneler günün de annemle olamadım evlendiğimden beri
biliyorum canım senin eşini göndermiyor birşey olacak diye korkuyor sanırım ama kötülük ediyor aslında.
Biliyorum ttalım konuşuyorduk zaten güle güle kullan küçük mü nasıl yer kaplıyor mu resmini gördüm sadece bakmadım haftasonu bakarım bugün başım ağrıyodu aklımdaydı benimde ayakkabıyı sipariş ettik çktık yanii. Ama almak isterim eşimde muhalefet edecek ben içmiyorum etmiyorum diye amaan valla banane alıcam yaaa
Ne yapalım canım gurbette olunca öyle bende hiç olmadım hep dışardayız
Ben de kaçıyorum arada seduş
Küçük fazla yer kaplamıyo görüntüsü de şıkben de fazla içemiyorum dokunuyo ama aldım misafirlere yaparım arada ben de içerim işte
öyle napalım hiç olmazsa iki hafta önce yanındaydım fazla olmadı geleli de az kaldık tabi daha yıllık izne kadar görüşmeyiz sanırım yıllık iznimde annem gelir yanıma.
İyi yapmışsın canım iyi günlerde kullan
öyle napalım hiç olmazsa iki hafta önce yanındaydım fazla olmadı geleli de az kaldık tabi daha yıllık izne kadar görüşmeyiz sanırım yıllık iznimde annem gelir yanıma.
İyi yapmışsın canım iyi günlerde kullan
Hoşgeldin canımNehaber
Selam canımnaber
hoşbuldum canıım ne olsun, bi akayım dedim, napıyonuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?