Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Sen bdvye git hemen gri olursun

artik beni sevmiyorsun dimi

Peeees, nasıl bir ispiyonculuk damarı varsa hatun bundan mutlu olup kahkahalar atan smiley kullanıyor Sahiden pes

ispikli görev edindim kendime

bugün adaptasyon sorunum var galiba

benimde pc herzamanki gibi

Hiçbir hatuna nasip olmayan haklarım var benim, Hanedan-ı Ali Osman'ın 9. padişahı Yavuz Sultan Selim Han'ın biricik kızıyım ben, Muhteşem Süleyman'ın da yegane kardeşi
Sen kimsin be hatun

hürremim hepinizin kellesini aldirtcam süloya

Neden canım sohbetimizimi anlamadınRabiş bizi ispiyonlayacakmış..Kimse yok topiği beklemedik diye ispiyonlayacakmışBen burdayım kaç saattir

ispikledim bile zaman kaybetmeden

neyse kızlar bana müsade , çok uykum geldi. hepinizi öpüyom, iyi geceler. sizd eyatın hadi, akşam yatmıyonuz sabah kalkmıyonuz

iyi geceler canim

Hem bugün senin ödev gününmüş niye geç kaldınCezası 5 sayfa ödev yaparız bugün ben 16 sayfa olmuş burdayım

ödev günümmü benim niye haberim yok pc yerinde dursa yaparim nevosum

Ya kızlar bir şey sorucam, seçeneklerde gelişmiş editör neden yok:26:Ne güzel renkli renkli yazıyordum

düsme saati basladi

gezdik canim hava güzeldi 22 derece yarin 23 olucak yine gezeriz tahminim ama cuma yine soguklar geliyormus

sen neler yaptin nevosum

İyi yapmışsınız canım gezin bol bol
Biz bugün 2 arkadaşla alışverişe gidecektik eşimde gelecektiArkadaşın birinin eşi şehir dışında hafta sonu geliyorOğlu birden hastalanmış alıp acile götürdük allahtan birşey çıkmadı geldik sonra geç oldu gidemedikYarın gideceğiz inşaallah

Hoşbuldum canım, iyiyim Sen
Bende iyiyim canım sağol
bende sizi seviyorum nevosum tatli tatli didismeyi seviyorum sizle

sokaktan evin yolunu gec bulduk lkac sayfa kaldi nevosum

hosgeldin canim ben hic mutlu degilim bu hain pc yüzünden

Bilmem canım ödev yapmıyoruz ki kimse yoktu bu akşam gerçi yine 20 sayfa olmak üüzeredir
Ya kızlar bir şey sorucam, seçeneklerde gelişmiş editör neden yok:26:Ne güzel renkli renkli yazıyordum
Canım bilmiyorum bu sorunu hep yaşıyor soruyorlar:44:
Uyku vakti artık Öptüm hepinizi

İyi geceler bende çıkacağım uyklum geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…