havalar isindi ya ondandir evde kimse durmuyorgerci bizim buraya 2 gün sonra soguklar geliyor yine
vuslat bende cikiyorum canim,bu pcyle sohbet edemiyorum rahatcaumarim yarina düzelir dinlenince
iyi geceler
iyi geceler topic
Günaydın nehaberGünaydınlar
Günaydın kızlaar
Günaydın nehaber
Günaydın nehaber
Günaydın canım, sabah eşimi yolladım, yatmayıp ütümün yarısını yaptımŞimdi dinleniyorum, dinlendikten sonra geri kalanını ypıcam
Ellerine sağlık canımBenim eşim işten geldi uyuyor bende sessiz sessiz oturuyorum ufaklıkla erkenden kalkıyor
Ayy beni bi uyku bastırdı
Ben senin yerinde olsam uyurum ne oturuyorsun
Ben çıkyım da biraz uyuym canım,ütü beni yorduöptüm seni
kardelennnnnnnn
nevos ile gözdeyi baska geyik topicinde yakaladim
bak bdve yasak dedin ben nasil uydum kurallara
ama nevos ile gözde kurallara aykiri davrandiacil cezalari kesilmeli
Günaydınlar
Günaydın kızlaar
Günaydın canım, sabah eşimi yolladım, yatmayıp ütümün yarısını yaptımŞimdi dinleniyorum, dinlendikten sonra geri kalanını ypıcam
Ayy beni bi uyku bastırdı
ceza bile yok küsmem yeterli
Hoşgeldin ablacım günaydınCümleten günaydınlarrgeldim sonunda dün akşam modem değişti başka taktılar sorun bitti inşallah bir daha olmaz herkesler iyidir ımarım
Günaydınnn
Günaydınnn
ohh hamarat hatun
ayy yat uyu kız ben bu sabah zor kalktım dün yoğundum ya yorgundum zaten kafayı vurduğum gibi gitmişim sabaha kadar deliksiz bir ara kalktım eşim saat iki daha dedi yattım yine. Sabah zor kalktım bu aralar böyle çok zor kalkıyorum.
bak bak rabiişş yine ispiyonlamışş ben bu rabişi takip etmezsem bak görür o bdv de yakalamazsam...
Günaydın
Günaydın
Hoşgeldin ablacım günaydın
Bana günaydın yok mu
Günaydın nehaber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?