Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Geçmiş olsun canım

sağol güzelim..

Yine sıkıldım biraz da uyuyayım kimse yok

valla ben kaçtım biraz öyle kafamı koydum masaya şimdi iyi gibiyim biraz daha ama belli olmuyor.

selammmm işlerimi bitiridiim geldimm bende bittiimm

Hoşgeldinn..

ıykk hiç sevmem onu da (biraz kardelenlik yapıyım )

gök gürültülüü yagmurr ben çok korkuorumm :18::18::18::18::18::18:
kısın bile bu kadar olmamısdıı

o kadar şiddetli yani bizim burası da kapalı ama yağmur yok.

evet sükür ki gectii esti gürledi bitti sanırımm

iyi bari bende korkarım ama yıldırımdan dışarda olmayı istemem evde ne olursa olsun gök yıkılsın pek korkmam.

ama iyi gelir mideyee rahatlatırr ıyyk demeeeeeee

ortam farketmes sanırımm ben cok korkarımm bi ara esti gürledi suan sakın sakın yagmur yagıor sanırım yarın acar
dünden beri bulutluydu yagacagı belliydi canımm:26::26::26::26:

....................................................................

Son düzenleme:
ne cabuk gördünn ortaamm benimmm nasılsın görüşmeyeli bebişin nasılmıs gördün müü

takipteyim seni ,sen nerde ben ordabu arada mesaj yazdim bana birsey sormussun ya dukan yaris bolumunde..gordunmu mesaji:26:
bebek maalesef ortam kalbi durdu bebegin olmadi

takipteyim seni ,sen nerde ben ordabu arada mesaj yazdim bana birsey sormussun ya dukan yaris bolumunde..gordunmu mesaji:26:
bebek maalesef ortam kalbi durdu bebegin olmadi

baktım aama msj görmedim
ben ccok üzüldüm canım üzülme canım benim poff nedesem bilemedim

burda yazmistim canim,gormemissin

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...rimiz/614325-dukan-diyeti-yarisiyoruz-20.html

birsey deme ortaam ben bile birsey diyemiyorum kabullendim ,buda benim sinavim

ALLAHIM sabır versin bitanem benimm bu acıları bidaha yasatmasın kuzum evet sınavımız cok büyük şükret belki bu acı günlerin umutt dolu günlerle bir gün unutucaksın o günü umutla bekle canım bnimm ALLAHIM cok büyük herseyde bi hayır vardır

Sagol canim,o umutla bekliyoruz bizde vardir bundada bir hayir...bu yasadigim 3. aci ilki kadar olmasada bunlarda can yakiyor ama bekliyoruz sabirla lakin yas geciyor maalesef
sende istiyorsun sanirim bebek sahibi olmak,tedavi falanmi goruyorsun sende?

EVET YASAMADIM AMA kaybetmek cok acıdır kuzum benimm
evet bende 3 sene oldu sanırım tedavi görüorum benim bebişim olmuor kuzum elimden gelenni yaptım ama
ALLAHIM vermior nasip etmior zamanı diil belkidee asılamayla sansımı denedim olmadıı son asılama sansım
var o da olmadı tüp bebege gönderecekler benii ondan da cok korrkuorum ben nese böle
kader kısmett canımm herseyde bi hayır vardır

Evet aci gercektende ozellikle dahada buyukse gebelik acin o oranda artiyor.Allah kimseye yasatmasin.Ve kimseyide umutsuz birakmasin.Umarim senin icinde hayirli olan en iyisi olur.Yasin genc bekle sabirla.Hem bakarsin tup bebekle ayni anda 2-3 tane birden olur insallah

hayırlısı canım benimm nasip de olanı yasıoruz ben cıkıorum bi
15 dakka ya gelirimm burda olursan ortaaaamm kısa bi işim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…