- 1 Nisan 2011
- 5.104
- 1.972
- 448
bol limon ekinezya çayı iç iyi gelir kuzucum
evet canım ömür söyledi şimdi ayrılmışlar.
aayyyyy öyle mi dersin canım ya ,heyecandan uyuyamam kesin,şarap falan da olacakmış ,zaten çadırı çok kullanmıyoruz diye yazmışlarCanım dikkat et hasta olma:18::18: yağmurda güzel olur ya çadırın içinde otur yağmuru seyretbence ilk kampınsa kesin uyuyamazsın
Belli olmaz tabi de biraz zor görünüyo:26:
peki canım içiyorum
aayyyyy öyle mi dersin canım ya ,heyecandan uyuyamam kesin,şarap falan da olacakmış ,zaten çadırı çok kullanmıyoruz diye yazmışlar
Kızlarr geldim napıyorsunuz kimseler kalmadı mı işlerim var napıyım midem ağrıdı bir süre baya kustum öğle yemeği de yememiştim zaten canım istemiyor diye rahatlayınca tost yedim iyiyim şimdi.
ErkencisinGeldimmm evdeyimmm
Kızlarr geldim napıyorsunuz kimseler kalmadı mı işlerim var napıyım midem ağrıdı bir süre baya kustum öğle yemeği de yememiştim zaten canım istemiyor diye rahatlayınca tost yedim iyiyim şimdi.
geçmiş olsun sedoş dikkat et kendine mideni basturacak tuzlu bişeyler ye olmazsa
Erkencisin
Kimse kalmadı ben de kuzey güneyi izledimgeçmiş olsun üşüttün mü:26:
valla tost yedim iyi gelmişti şimdi yine başladı yavaştan ağrmaya yaa offf..
bilmiyorum ki sanmıyorum sabah kantinden patatesli börek aldım o yaptı belki de gastrit var bende zaten böyle tutuyor işte arada nasıl da uykum var evde olsam vurucam kafamı yatıcam gözlerim kapanıyor.
Yine sıkıldım biraz da uyuyayım kimse yok
Erkencisin
Kimse kalmadı ben de kuzey güneyi izledimgeçmiş olsun üşüttün mü:26:
valla tost yedim iyi gelmişti şimdi yine başladı yavaştan ağrmaya yaa offf..
bilmiyorum ki sanmıyorum sabah kantinden patatesli börek aldım o yaptı belki de gastrit var bende zaten böyle tutuyor işte arada nasıl da uykum var evde olsam vurucam kafamı yatıcam gözlerim kapanıyor.
selammmm işlerimi bitiridiim geldimm bende bittiimm
Erken döndük işleri varmış bide kızını alacak kreşten vakitli geldik bizde
Mideniüşüttün sen herhalde nane limon iç eve gidince bastırsın mideni birazcık
selamm hoş geldinnnnn
gök gürültülüü yagmurr ben çok korkuorumm :18::18::18::18::18::18:
kısın bile bu kadar olmamısdıı
hoş buldum abla nasılsınn ben de nere kacsam die düşünüorum ama sıcana dönerim gidene kadarda poff
al benden de o kadar ödüm patlar şimşekten filan
iyiyim canım sağol
ah ah neler cektimm benn hafifledi artık sükürr kulaklarımı kapadım hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?