Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

bol limon ekinezya çayı iç iyi gelir kuzucum
evet canım ömür söyledi şimdi ayrılmışlar.

peki canım içiyorum

Canım dikkat et hasta olma:18::18: yağmurda güzel olur ya çadırın içinde otur yağmuru seyret bence ilk kampınsa kesin uyuyamazsın

Belli olmaz tabi de biraz zor görünüyo:26:
aayyyyy öyle mi dersin canım ya ,heyecandan uyuyamam kesin,şarap falan da olacakmış ,zaten çadırı çok kullanmıyoruz diye yazmışlar

peki canım içiyorum

aayyyyy öyle mi dersin canım ya ,heyecandan uyuyamam kesin,şarap falan da olacakmış ,zaten çadırı çok kullanmıyoruz diye yazmışlar

Ay ne güzel yaaaaa şarap ısıtır orası serin oluyo mayısta haziranda bile yanına kalın kıyafetler al

Kızlarr geldim napıyorsunuz kimseler kalmadı mı işlerim var napıyım midem ağrıdı bir süre baya kustum öğle yemeği de yememiştim zaten canım istemiyor diye rahatlayınca tost yedim iyiyim şimdi.

Kızlarr geldim napıyorsunuz kimseler kalmadı mı işlerim var napıyım midem ağrıdı bir süre baya kustum öğle yemeği de yememiştim zaten canım istemiyor diye rahatlayınca tost yedim iyiyim şimdi.

geçmiş olsun sedoş dikkat et kendine mideni basturacak tuzlu bişeyler ye olmazsa

geçmiş olsun sedoş dikkat et kendine mideni basturacak tuzlu bişeyler ye olmazsa

valla tost yedim iyi gelmişti şimdi yine başladı yavaştan ağrmaya yaa offf..

Erkencisin

Kimse kalmadı ben de kuzey güneyi izledim geçmiş olsun üşüttün mü:26:

bilmiyorum ki sanmıyorum sabah kantinden patatesli börek aldım o yaptı belki de gastrit var bende zaten böyle tutuyor işte arada nasıl da uykum var evde olsam vurucam kafamı yatıcam gözlerim kapanıyor.

Geçmiş olsun canım

Erkencisin

Kimse kalmadı ben de kuzey güneyi izledim geçmiş olsun üşüttün mü:26:

Erken döndük işleri varmış bide kızını alacak kreşten vakitli geldik bizde

Mideniüşüttün sen herhalde nane limon iç eve gidince bastırsın mideni birazcık

selammmm işlerimi bitiridiim geldimm bende bittiimm

selamm hoş geldinnnnn

gök gürültülüü yagmurr ben çok korkuorumm :18::18::18::18::18::18:
kısın bile bu kadar olmamısdıı

hoş buldum abla nasılsınn ben de nere kacsam die düşünüorum ama sıcana dönerim gidene kadarda poff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…