Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

keşke izin verse ne var ki o maçtayken sen bende olursun ama artık maç sezonu da kapandı yaa.. bamya mevsimi geçmeden kışa kadar gelmeye bak. Gerçi buzluğu da koyuyorum ben de tazesi başka.

Kapatır vallla bu çene varken senide geçerrr
Ben de bekliyorum öyle bi şey
keşke izin verse ne var ki o maçtayken sen bende olursun ama artık maç sezonu da kapandı yaa.. bamya mevsimi geçmeden kışa kadar gelmeye bak. Gerçi buzluğu da koyuyorum ben de tazesi başka.

Bitti artık maçlar bu sene 2 kere geldi 2 side soğuktu bırakır mı bilmem hiç sanmıyorum

Memlekete yollamak lazım nevoşuuuu yazmanasın bir süreee

Geçemezdin tabii nete dua et sen bozuldu diye

Merhaba hoş geldinnn

Memlekete gitsede açığı kapatır

Bu kadar sık giremez orada bizim modeme şükretsin yoksam bu fursatı vermezdim nevoşaaa

Ben de bekliyorum öyle bi şey

Bitti artık maçlar bu sene 2 kere geldi 2 side soğuktu bırakır mı bilmem hiç sanmıyorum

7/24 burda olması lazım ki kapatsın inat eder kapatır arayı

Noluyor burda Planmı kuruyorsunuzBen tatile gidince gerilesemde ramazanda burdayım Oda olmadı kışa bomba olurum

Çok acıktım ben ya sabah bir tost yedim öğlen et yemeği vardı midem kötüydü zaten börekte vardı onun yarısını yedim sadece çocuk zamanında gelirse 15 dk var çıkmama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…