- 20 Mart 2008
- 142.059
- 214.181
- 1.423
- 60
Gelince kapatır abla açığı o
Yok öyle düşünmüyo o oraya götürdü mü maçada götürür otelde yalnız bırakmıyo onun için soğuk diyoseni söylesem izin verir mi acaba nasıl olsa burayı biliyo artık
Yok öyle düşünmüyo o oraya götürdü mü maçada götürür otelde yalnız bırakmıyo onun için soğuk diyoseni söylesem izin verir mi acaba nasıl olsa burayı biliyo artık
İyiyim canımÇocuklarla yuvarlanıp duruyorum Bize de ödev var mı yoksa daha o seviyeye gelmedikmi:78::78:
Teşekkür ederim iyiyim abla
Evet öğleden sonra hareket gelmiş
Ben de bekliyorum öyle bi şeyKapatır vallla bu çene varken senide geçerrr
keşke izin verse ne var ki o maçtayken sen bende olursun ama artık maç sezonu da kapandı yaa.. bamya mevsimi geçmeden kışa kadar gelmeye bak. Gerçi buzluğu da koyuyorum ben de tazesi başka.
Allah kolaylık versin
İstiyosan veririz ödev günü sen belirle
İyiyim canımÇocuklarla yuvarlanıp duruyorum Bize de ödev var mı yoksa daha o seviyeye gelmedikmi:78::78:
Ben de bekliyorum öyle bi şey
Bitti artık maçlarbu sene 2 kere geldi 2 side soğuktu bırakır mı bilmem hiç sanmıyorum
Bitti artık maçlarbu sene 2 kere geldi 2 side soğuktu bırakır mı bilmem hiç sanmıyorum
Ama geç kaldın heran dağılabiliriiz
Sağol canımHımm bilemedim şimdi, ödevi yapan mı belirliyor günü
Memlekete yollamak lazım nevoşuuuu yazmanasın bir süreee
Geçemezdin tabii nete dua et sen bozuldu diye
Merhaba hoş geldinnn
Memlekete gitsede açığı kapatır
Bu kadar sık giremez orada bizim modeme şükretsin yoksam bu fursatı vermezdim nevoşaaa
7/24 burda olması lazım ki kapatsın inat eder kapatır arayı
Bence de tanımadığı için zorbende sanmıyorum maalesef tandığı gördüğü biri olsam izin verirde topikten olunca çok zor yaaa
7/24 burda olması lazım ki kapatsın inat eder kapatır arayı
Noluyor burdaPlanmı kuruyorsunuz Ben tatile gidince gerilesemde ramazanda burdayım Oda olmadı kışa bomba olurum
Tabi sen müsait olduğun bi akşamı seç 15 sayfayla başlayalım sana ayağın alışsın
Çok acıktım ben ya sabah bir tost yedim öğlen et yemeği vardı midem kötüydü zaten börekte vardı onun yarısını yedim sadece çocuk zamanında gelirse 15 dk var çıkmama
Bence de tanımadığı için zornevoşun oraya kadar gittim de diyemedim eşime nevoş var burda
İnada gerek yok bi sürü yemek ekliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?