Pro olunca benim de ilk yaptığım şey hayalet olmak oldu
Kardelen bamya mı yiyormuşBen yapmıyorum ama yiyebilirim bende geleyim
Tamam söyle
Sen de olcasperlar siziii
En cazip tarafı o zatenPro olunca benim de ilk yaptığım şey hayalet olmak oldu
Tamam söyle
Nevoşşş yetişti bileee baksanaaa sıkı takipçim benimmm
biri bamya mı dedi
tek sevdiğim sebze yemeği......
hatta sebze bile denmez sebzeler üstü süper bir yaratık o
Hadi bakalım pzt. havadisleri bekliyoruzselam kızçeleriiimmmmmm
ay çok heyecanlıyım ya ,yarın acaba yağmurun altında nasıl sıçana dönecem çok merak ediyorum.
gece falan da yağma ihtimali var görünüyor:
Detailed hourly forecast for Mengen, Bolu (Turkey)
Kaç gündür işyerindekilere de ben kampa gidicm ben kampa gidicem deyip deyip uyuz ettim eeeeh yeter bi git de kurtulalım modunda herkes
Nevoşşş yetişti bileee baksanaaa sıkı takipçim benimmm
biri bamya mı dedi
selam kızçeleriiimmmmmm
ay çok heyecanlıyım ya ,yarın acaba yağmurun altında nasıl sıçana dönecem çok merak ediyorum.
Kaç gündür işyerindekilere de ben kampa gidicm ben kampa gidicem deyip deyip uyuz ettim eeeeh yeter bi git de kurtulalım modunda herkes
Ablam az kaldı ilk hedefim sensin sonra kardelen ama onu geçmek mümkün değil
Lakem yarın gidiyon demekkkk güzelcene keyfini çıkar kampın kalın kazak ta al yanına gderken gece soğuk olur oralarrrbol bol resim çek bizde bakalımmm
Ablam az kaldı ilk hedefim sensin sonra kardelen ama onu geçmek mümkün değil
Hadi bakalım pzt. havadisleri bekliyoruz
1 haftaya kalmaz geçer seni
selam kızçeleriiimmmmmm
Tamam söyle
selam kızçeleriiimmmmmm
biri bamya mı dedi
Eşim sevmiyor o yüzden yapmıyorum..Hiç yapmadım desem yalan olmaz. .Onun yapmasıda bayağı önemli karıştırmamak gerekiyor galiba Ama yapmak istiyorum deneyebilirim belki çocuklar sever..Benim kızçeler sebze yemeklerini seviyorlar
evet ablacım alıcam yanıma kalın bişey ,üşüyecem ve ıslanacam ama inşallah güzel geçer,maceralı olur.
Çene de maşallah zatenGeö vallla beniii ne kaldıki mesaj sayın yaklaştı banasabahkara kadar bende kalsammm bak kaç olurdu benimde
Geçer büvallla çok azimlii
efet nevoş ne garip dimi en sevilmeyen yemeği seviyor sen de gel topikçene gelinnn
canım valla çok heyecanlı yani iyi geçer umarımm yağmurda çadır nasıl olacak acaba deneyimlerini aktarırsın ben severim çadır falan da hiç eşime göre değil rahatına düşkündür beyzademhayırlı yolculuklar ve iyi eğlenceler sana
efet biz dedik ben çok güzel yaparım kardelende annesinin yaptıını çok seviyor. Bamya yemeye gelecekmiş bana sende gel tatlımm hepiniz gelinnn
evet karıştırmamak lazım püf noktaları var tabii o zaman muhteşem oluyor bende her yerde yemem. sana püflerini veririm canımm yaparsan
Değilmiabla netinde kesildi yoksa geçemezdim seniGeö vallla beniii ne kaldıki mesaj sayın yaklaştı banasabahkara kadar bende kalsammm bak kaç olurdu benimde
Geçer büvallla çok azimlii
İnşaallahefet nevoş ne garip dimi en sevilmeyen yemeği seviyor sen de gel topikçene gelinnn
canım valla çok heyecanlı yani iyi geçer umarımm yağmurda çadır nasıl olacak acaba deneyimlerini aktarırsın ben severim çadır falan da hiç eşime göre değil rahatına düşkündür beyzademhayırlı yolculuklar ve iyi eğlenceler sana
efet biz dedik ben çok güzel yaparım kardelende annesinin yaptıını çok seviyor. Bamya yemeye gelecekmiş bana sende gel tatlımm hepiniz gelinnn
evet karıştırmamak lazım püf noktaları var tabii o zaman muhteşem oluyor bende her yerde yemem. sana püflerini veririm canımm yaparsan
Canım istedi
Çene de maşallah zaten
Eşim o kadar eskişehire gitti bi kısmet olmadı ben de gideyim hiç bilmiyorum orayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?