Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Hadi bakalım pzt. havadisleri bekliyoruz
Nevoşşş yetişti bileee baksanaaa sıkı takipçim benimmm

1 haftaya kalmaz geçer seni

biri bamya mı dedi

tek sevdiğim sebze yemeği......

hatta sebze bile denmez sebzeler üstü süper bir yaratık o

Eşim sevmiyor o yüzden yapmıyorum..Hiç yapmadım desem yalan olmaz..Onun yapmasıda bayağı önemli karıştırmamak gerekiyor galibaAma yapmak istiyorum deneyebilirim belki çocuklar sever..Benim kızçeler sebze yemeklerini seviyorlar

Lakem yarın gidiyon demekkkk güzelcene keyfini çıkar kampın kalın kazak ta al yanına gderken gece soğuk olur oralarrr bol bol resim çek bizde bakalımmm

Hayırlı yollar olsun canım bizim için fotoğraf çek bekliyoruz

Kardelen bamya mı yiyormuşBen yapmıyorum ama yiyebilirim bende geleyim
Tamam söyle

efet nevoş ne garip dimi en sevilmeyen yemeği seviyor sen de gel topikçene gelinnn

canım valla çok heyecanlı yani iyi geçer umarımm yağmurda çadır nasıl olacak acaba deneyimlerini aktarırsın ben severim çadır falan da hiç eşime göre değil rahatına düşkündür beyzadem hayırlı yolculuklar ve iyi eğlenceler sana

biri bamya mı dedi

tek sevdiğim sebze yemeği......

hatta sebze bile denmez sebzeler üstü süper bir yaratık o

efet biz dedik ben çok güzel yaparım kardelende annesinin yaptıını çok seviyor. Bamya yemeye gelecekmiş bana sende gel tatlımm hepiniz gelinnn

evet karıştırmamak lazım püf noktaları var tabii o zaman muhteşem oluyor bende her yerde yemem. sana püflerini veririm canımm yaparsan

Geö vallla beniii ne kaldıki mesaj sayın yaklaştı bana sabahkara kadar bende kalsammm bak kaç olurdu benimde

Geçer büvallla çok azimlii
Çene de maşallah zaten

Eşim o kadar eskişehire gitti bi kısmet olmadı ben de gideyim hiç bilmiyorum orayı

Geö vallla beniii ne kaldıki mesaj sayın yaklaştı bana sabahkara kadar bende kalsammm bak kaç olurdu benimde

Geçer büvallla çok azimlii
Değilmiabla netinde kesildi yoksa geçemezdim seni
İnşaallah
Tamam yaparsam isterim senden müf noktalarını

Çene de maşallah zaten

Eşim o kadar eskişehire gitti bi kısmet olmadı ben de gideyim hiç bilmiyorum orayı

ay keşke gelsen eşin işlerini hallederken bizde laflardık merkezdeyim zaten stadyuma çok yakınım maçın sesleri gelecek kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…