Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Selam nasılsınız

hoşgeldim canım napalım laflıyoruz benim ödevim var daa

Allah bağışlaısn canım.

yuh yanii daha neler artık bebek ne anlasın tuvaletini yapmaktan hayret yanii.

kimin ödevi size kolay gelsin ben bdvye kaciyom

hoopp buraya gell bir yere gidemezsinnn

benim ödevim ceza almadım ödev var artık eskisi gibi eh uğramıyorsun ki canımmm bugün benim günümdü

hakkında hayırlısı olsun ben 4.demede 8 yıllık evliyken kavuştum kuzuma oyuzden sabırlı olmaya çalış olmuyorsa vazgeçme

ödevde yalniz birakmam zaten canim saka yapiyorum kac sayfa kaldi

ben geceleri ugruyom sizde uyumusun oluyorsunuz

kimin ödevi size kolay gelsin ben bdvye kaciyom
Gidersen küseriz
Canım konuşmak ne demek bülbülAlışır evet ama havaların iyice ısınmasını bekledim birde üşütmeyelimSeninki küçükmüş seneye yaza iyi olur..Yaz başı 2 yaşında olunca alışıyorlarOda iyiyimiş
Selam nasılsınız
İyiyiz canım sen nasılsın

İyiyim canım sağolAfiyet olsun

Canım bende kaderciyim dediğin gibi olacaksa her yerde olur..Rabbim hayırlısını versin,hiç stres yapma

birakip gitmemki zaten canim ödev bitince garanti veremem ama

biraz fazla afiyet oldu sagol balim

Hoşbuldum canım bende iyiyimBen de gönüllü olarak ödeve dahil oldumhenüz gün belli değil

gazan mübarek olsun o zaman

hakkında hayırlısı olsun ben 4.demede 8 yıllık evliyken kavuştum kuzuma oyuzden sabırlı olmaya çalış olmuyorsa vazgeçme

canım maşallah sabırlıymışsın. Ben eskişehirdeyim tp fakültesi var ama çok yoğun şans iyi değil şehir dışı düşünüyordm acıbadem de aşılama yaptırdım tüpte açılacaktı açıldı acıbadeö iyi bir yer sonuşta ama tüpü yapacak dr dışarıdan istanbula falan gidip tüp yapıyormuş tüp merkezinde çalışmışlığı yok embroloğu araştırdım pek bilgi bulamadım falan birka sene önce yüksek lsans yapmış daha aa bunları düşünürsem de işin içinden çıkamam bir yanda ya pişman olursam diyorım bilemiyorum aynı şehirde olursam psikolojik olarak daha iyi olacak. Kader herşey canım ne yaşamamız gerekiyorsa onu yaşıcaz biz bu olmazda yumurtam olursa dondurucaz olmama ihtimaline karşı. Peki iğneler ne kadar doz vuruluyor etkiliyor mu insanı aşılamada doz düşük etkilenmedim ama.

Canım bende kaderciyim dediğin gibi olacaksa her yerde olur..Rabbim hayırlısını versin,hiç stres yapma

evet canımm insan öyle düşününce rahatlıyor yoksa detayı düşününce işn içinden çıkamıyor insan oluruna bırakmak lazım da işte olmamam ihtimalini de düşününce keşke başka yere gitseydim demek var onu dememem lazım işte.

ödevde yalniz birakmam zaten canim saka yapiyorum kac sayfa kaldi

ben geceleri ugruyom sizde uyumusun oluyorsunuz

2 sayfa kaldı yaaa geç kaldınn

Hoşbuldum canımOhh bayağıda yardımcın var çabuk bitmiş

Benden de iki kalp almışlardıGeri geldiklerini görünce bir sevindim

bende sefindim sefiyorum kalplerimi benn

kac sayfa kaldi

kilo almis olsaydim varya bu yemelerle 300le rekor kirardim

sende benim gibi kilo almıyorsun senin de gece yemelerin meşhur yanii niye gelemediğin belli oldu

önce orda dene bakalım olmazsa başka şehir denersın ankaradan bıle gelen vardı benım gıttığım dönemde

ben ne ilaçtan ne iğneden hiç etkılenmedım sadece bıkaç kılo alıyor ınsan hormonlardan okadar

yanı korkulacak yada ağrı duyulacak bi olay yok mesela yumurta toplandıktaan sonra bıle bız eşimle gezmeye gıderdık sonrasaında fazla gezemycez yatmak gerek olcak dıye

yumurta dondurtmaktansa farklı şehirde dene beklemekten ıyıdır

olsun yardim yardimdir

bende sefindim sefiyorum kalplerimi benn

sende benim gibi kilo almıyorsun senin de gece yemelerin meşhur yanii niye gelemediğin belli oldu

yok canim kilo almiyorum sükür alsam dikkat ederim zaten

seda muhtesemin fragmanini izledinmi ben cok begendim

bitli rüstomuz damat oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…