- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Selamnasılsınız
konuşuyorsa 1 haftada alışır bende bıdahakı yaz bı denıcem bakalım şimdi 13 aylık
geçen bı konu okudum 7 aylıkmış bebek kvdesı lağızımlığa alıştırmaya çalışıyomuş bız baya geç kalmışız
kimin ödevisize kolay gelsin ben bdvye kaciyom
hosbulduk nevosum,yemek yedim geldim ama nasil yedimkipirdayacak halim kalmadi
sen nasilsin balim
hosbulduk sedam hanginiz ödevi ne ettiniz yine ceza aldiniz
gündüzleri evde olmadimdan pek giremiyorum canim sen neler napiyorsun
Kalpcikler geri gelmiş
hosgeldin canimödevede hosgeldin iyiyim sen nasilsin
mazaretin kabul edildi tamam gidebilirsinn
rahatlığını bilseler hmen bırakırlar zaten şimdi böylesi kolaylarına geliyor başka türlüsünü bilmiyorlar ben çok katı kurallara karşıyım çocuk ila şu yaşta konuşur bu yaşta yürür şu yaşta bezi bırakır giib tabi çok gecikmemesi lazımm ama birebir de tutmaz hr bebek farklı bende geç konuşmuşum ama sonra hiç susmamışımm
dimi canım bende öyle düşünüyorum zaten tedavinin kendisi yeterince stresli bir de git gel yol ya da otelde kalmak daha stresli yani iğneler var falan yapılması gereken nasıl etkilenicem bilmiyorum yollarda bir de. Birazda açıkçası kaderciyim ben bu konularda olacağı varsa nerede yaptırsan olur sadece yeni açılmış olacağı için işte soru işaretlerim.
duydum orayı da canım acıbademde de şahin zeteroğlu var çok övüyorlar embriyoloğu da iyi. ama burada merkez açılmışken gitmek istemyorum yani kalacak yer de yok ya 2 günde bir işte kaç günde bir kontrol oluyorsa gidicez ya otelde kalıcaz sanırım buraya emanet edicem kendimi.
hoşgeldim canım napalım laflıyoruz benim ödevim var daa
Allah bağışlaısn canım.
yuh yanii daha neler artık bebek ne anlasın tuvaletini yapmaktan hayret yanii.
hoopp buraya gell bir yere gidemezsinnn
benim ödevim ceza almadım ödev var artık eskisi gibi eh uğramıyorsun ki canımmm bugün benim günümdü
Gidersen küserizkimin ödevisize kolay gelsin ben bdvye kaciyom
Canım konuşmak ne demek bülbülkonuşuyorsa 1 haftada alışır bende bıdahakı yaz bı denıcem bakalım şimdi 13 aylık
geçen bı konu okudum 7 aylıkmış bebek kvdesı lağızımlığa alıştırmaya çalışıyomuş bız baya geç kalmışız
İyiyiz canım sen nasılsınSelamnasılsınız
hosbulduk nevosum,yemek yedim geldim ama nasil yedimkipirdayacak halim kalmadi
sen nasilsin balim
hosbulduk sedam hanginiz ödevi ne ettiniz yine ceza aldiniz
gündüzleri evde olmadimdan pek giremiyorum canim sen neler napiyorsun
Hoşbuldum canım bende iyiyimBen de gönüllü olarak ödeve dahil oldum henüz gün belli değil
mazaretin kabul edildi tamam gidebilirsinn
rahatlığını bilseler hmen bırakırlar zaten şimdi böylesi kolaylarına geliyor başka türlüsünü bilmiyorlar ben çok katı kurallara karşıyım çocuk ila şu yaşta konuşur bu yaşta yürür şu yaşta bezi bırakır giib tabi çok gecikmemesi lazımm ama birebir de tutmaz hr bebek farklı bende geç konuşmuşum ama sonra hiç susmamışımm
dimi canım bende öyle düşünüyorum zaten tedavinin kendisi yeterince stresli bir de git gel yol ya da otelde kalmak daha stresli yani iğneler var falan yapılması gereken nasıl etkilenicem bilmiyorum yollarda bir de. Birazda açıkçası kaderciyim ben bu konularda olacağı varsa nerede yaptırsan olur sadece yeni açılmış olacağı için işte soru işaretlerim.
duydum orayı da canım acıbademde de şahin zeteroğlu var çok övüyorlar embriyoloğu da iyi. ama burada merkez açılmışken gitmek istemyorum yani kalacak yer de yok ya 2 günde bir işte kaç günde bir kontrol oluyorsa gidicez ya otelde kalıcaz sanırım buraya emanet edicem kendimi.
Gidersen küseriz
Canım konuşmak ne demek bülbülAlışır evet ama havaların iyice ısınmasını bekledim birde üşütmeyelim Seninki küçükmüş seneye yaza iyi olur..Yaz başı 2 yaşında olunca alışıyorlar Oda iyiyimiş
İyiyiz canım sen nasılsın
İyiyim canım sağolAfiyet olsun
Hoşbuldum canım bende iyiyimBen de gönüllü olarak ödeve dahil oldum henüz gün belli değil
hakkında hayırlısı olsun ben 4.demede 8 yıllık evliyken kavuştum kuzuma oyuzden sabırlı olmaya çalış olmuyorsa vazgeçme
hoşgeldim canım napalım laflıyoruz benim ödevim var daa
efett geri geldi bir kalbim eksilmişti geri geldii
birakip gitmemki zaten canimödev bitince garanti veremem ama
biraz fazla afiyet oldusagol balim
Ödev az kaldı ama
Evet bu saatte söyleme bari hem yiyor hem kilo almıyorsun
Canım bende kaderciyim dediğin gibi olacaksa her yerde olur..Rabbim hayırlısını versin,hiç stres yapma
ödevde yalniz birakmam zaten canim saka yapiyorumkac sayfa kaldi
ben geceleri ugruyom sizde uyumusun oluyorsunuz
Hoşbuldum canımOhh bayağıda yardımcın var çabuk bitmiş
Benden de iki kalp almışlardıGeri geldiklerini görünce bir sevindim
kac sayfa kaldi
kilo almis olsaydim varya bu yemelerle 300le rekor kirardim
kac sayfa kaldi
kilo almis olsaydim varya bu yemelerle 300le rekor kirardim
İyiyiz canım sen nasılsın
zamanin olursa yarin iste ödevi geceye yardim icin gelirim
gazan mübarek olsun o zaman
gazan mübarek olsun o zaman
canım maşallah sabırlıymışsın. Ben eskişehirdeyim tp fakültesi var ama çok yoğun şans iyi değil şehir dışı düşünüyordm acıbadem de aşılama yaptırdım tüpte açılacaktı açıldı acıbadeö iyi bir yer sonuşta ama tüpü yapacak dr dışarıdan istanbula falan gidip tüp yapıyormuş tüp merkezinde çalışmışlığı yok embroloğu araştırdım pek bilgi bulamadım falan birka sene önce yüksek lsans yapmış daha aa bunları düşünürsem de işin içinden çıkamam bir yanda ya pişman olursam diyorım bilemiyorum aynı şehirde olursam psikolojik olarak daha iyi olacak. Kader herşey canım ne yaşamamız gerekiyorsa onu yaşıcaz biz bu olmazda yumurtam olursa dondurucaz olmama ihtimaline karşı. Peki iğneler ne kadar doz vuruluyor etkiliyor mu insanı aşılamada doz düşük etkilenmedim ama.
evet canımm insan öyle düşününce rahatlıyor yoksa detayı düşününce işn içinden çıkamıyor insan oluruna bırakmak lazım da işte olmamam ihtimalini de düşününce keşke başka yere gitseydim demek var onu dememem lazım işte.
2 sayfa kaldı yaaa geç kaldınn
bende sefindim sefiyorum kalplerimi benn
sende benim gibi kilo almıyorsun senin de gece yemelerin meşhur yanii niye gelemediğin belli oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?