- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
İyi geceler canım
Valla benim kocaman bi bardağım var yarım litrelik
Sabah dolduruyorum kahvaltıda bitiyo, bi de akşam içiyorum, bu sıcakta soğuk soğuk iyi gidiyo
Ben ilk aylarda tiksinmiştim sütten, buranın yerel bi markası var, ben almadım da karşı komşum alıyodu, bi gün ona tatlı yaparken açtım kötü kötü koktu burnuma :120: 3-4 ay içemedim, sonra nesquikle içmeye başladım, en sonunda pınar buldum, şimdi sade içiyorum.
Geçmiş olsun canım
herkeste kaçtı yahuu nevoşta mı gitti :26:
Benim de öyle bir bardağım var su bardağından büyük ama yarım lit lik değildir herhalde. Ben sade içemem sanırım yaa muzlu falan ancak eşim yapıyordu muzlu bir ara içiyordum ne güze bıraktım yine başlamam alışmam lazım. Geçen pudibg yaptım o zaman süt koyarken ilk defa kokusundan canım çekti yine de içmedim.
sağol canım önce acaba mı dedim şiddetlenince anladım daha hızlanırsa diye eşime seslendim hem ne seslenmek uyandı adam ne oldu diyue dedim böyle böyle ama o uyanana kadar bitti zaten. Gündüz ola o kadar korkmam belki ama akşam korkuyorum İstanbul depremini de yaşadım ya en ufak sarsıntı da korkuyorum o zamanlar bana yatağım hep sallanıyor gibi geliyordu deprem oluyor diye uyanıyordum. :26:
herkeste kaçtı yahuu nevoşta mı gitti :26:
Eşim çocuklar oyalıyorlar beni
Deprem kötü ya:26:
Nevoş konu açıp açıp duruyo, bakmıyo buraya sonra da ben burdaydım diyo
Eşim çocuklar oyalıyorlar beni
Deprem kötü ya:26:
Nevoş konu açıp açıp duruyo, bakmıyo buraya sonra da ben burdaydım diyo
Bırak bu numaraları nevoş konu açıp duruyosun görmüyo muyuz biz
Yok ya konuyu açalı bayağı oldu o sıra burdaydım sonra kalktımEşim uyudu
Yok ya konuyu açalı bayağı oldu o sıra burdaydım sonra kalktımEşim uyudu
söyle onlara arkadaşımın ödevi var yardım etmem lazım diye
evet çok kötü hem de ne aciz aslında insanoğlu :26:
efet efet nevoş edi oldu unuttu bizi oraya mesai harcıyor ben bakmıyorum bayadır ya ne konuları açıyorsun nevoşş..
Bak en son ne zaman açmışım yarım saat olmuş o sırada burdaydım
söyle onlara arkadaşımın ödevi var yardım etmem lazım diye
evet çok kötü hem de ne aciz aslında insanoğlu :26:
efet efet nevoş edi oldu unuttu bizi oraya mesai harcıyor ben bakmıyorum bayadır ya ne konuları açıyorsun nevoşş..
uyusun uyusun. nevoş ya sana bişi sorcam ben başbaşaykenn çok stresliyim fikir almam lazımm :26:
Canım eşim uyumaya gitti,oğlumda uyuyacak süt verdim altını değiştirdim
Yoksa burdayım ben here yere yetişirimBakmıyorsunuz ki asıl siz benle ilgilenmiyorsunuz
Hııııı tabi
Yaa öyle canım edi oldu savsaklıyo burayı
nevreste senın oğlun kaç yaşındaki :26::26:
damdan düştüm sankı slm
iki işi bir arada yaparım diyorsun yanii
33 aylık canım3e yakın yani
Hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?