Eski Dostlar Buyrun Topiğime :)

Benim de öyle bir bardağım var su bardağından büyük ama yarım lit lik değildir herhalde. Ben sade içemem sanırım yaa muzlu falan ancak eşim yapıyordu muzlu bir ara içiyordum ne güze bıraktım yine başlamam alışmam lazım. Geçen pudibg yaptım o zaman süt koyarken ilk defa kokusundan canım çekti yine de içmedim.

Geçmiş olsun canım

sağol canım önce acaba mı dedim şiddetlenince anladım daha hızlanırsa diye eşime seslendim hem ne seslenmek uyandı adam ne oldu diyue dedim böyle böyle ama o uyanana kadar bitti zaten. Gündüz ola o kadar korkmam belki ama akşam korkuyorum İstanbul depremini de yaşadım ya en ufak sarsıntı da korkuyorum o zamanlar bana yatağım hep sallanıyor gibi geliyordu deprem oluyor diye uyanıyordum. :26:

Deprem kötü ya:26:

herkeste kaçtı yahuu nevoşta mı gitti :26:

Nevoş konu açıp açıp duruyo, bakmıyo buraya sonra da ben burdaydım diyo

Eşim çocuklar oyalıyorlar beni

söyle onlara arkadaşımın ödevi var yardım etmem lazım diye

Deprem kötü ya:26:

Nevoş konu açıp açıp duruyo, bakmıyo buraya sonra da ben burdaydım diyo

evet çok kötü hem de ne aciz aslında insanoğlu :26:

efet efet nevoş edi oldu unuttu bizi oraya mesai harcıyor ben bakmıyorum bayadır ya ne konuları açıyorsun nevoşş..

Yok ya konuyu açalı bayağı oldu o sıra burdaydım sonra kalktımEşim uyudu

Hııııı tabi

Yaa öyle canım edi oldu savsaklıyo burayı

Canım eşim uyumaya gitti,oğlumda uyuyacak süt verdim altını değiştirdim
Yoksa burdayım ben here yere yetişirimBakmıyorsunuz ki asıl siz benle ilgilenmiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…